Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 30-8-2017
<p>Κριός – Τρία των Ράβδων Αντεστραμμένο

Μπορεί αυτήν την περίοδο να νιώθετε πίεση εντός της σχέσης σας λόγο κάποιου παραπτώματος που έχετε κάνει. Δεν υπάρχει λόγος ωστόσο να αγχώνεστε, μιας και δεν είναι κάτι σημαντικό.

Ταύρος – Ακόλουθος των Κυπέλλων

Νιώθετε πως πλημμυρίζετε από συναισθήματα όσον αφορά το σύντροφό σας. Η αγάπη σας θα είναι το στοιχείο αυτό που θα λειτουργήσει ως οδηγητής της συμπεριφοράς σας σήμερα.

Δίδυμοι – Πέντε των Ράβδων

Ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με μια σειρά άτυχων συμπτώσεων σήμερα. Θα έχετε την αίσθηση πως κάποια εξωτερική ενέργεια σας αντιπαλεύει ίσως θέλει το κακό σας. Εσείς ωστόσο έχετε τη δύναμη να την νικήσετε.

Καρκίνος –  Επτά των Σπαθιών Αντεστραμμένο

Μπορεί να σας αγχώνουν πολύ περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε κάποιες μικρές δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί και αφορούν τη σχέση σας. Χαλαρώστε και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Λέων –  Τρία των Σπαθιών

Μην προσπαθήσετε να λύσετε παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας σήμερα. Μπορεί να σας απασχολούν σημαντικά θέματα, ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να τα διευθετήσετε.

Παρθένος – Τέσσερα των Σπαθιών

Ίσως νιώθετε κάποιον φόβο όσον αφορά το μέλλον της σχέσης σας και τον τρόπο με τον οποίο εσείς και ο σύντροφός σας έχετε διαχειριστεί κάποια θέματα στο παρελθόν. Μιλήστε με το ταίρι σας.

Ζυγός – Έξι των Κυπέλλων

Έχετε μια μεγάλη ανάγκη να ζήσετε μια ρομαντική απόδραση με τον σύντροφό σας. Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα για εσάς ωστόσο μιας και δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο, αλλά σύντομα θα μπορέσετε να τον βρείτε.

Σκορπιός – Οκτώ των Πεντάκτινων Αντεστραμμένο

Ίσως έχετε κουραστεί λόγω κάποιων πιέσεων που έχουν τις ρίζες τους στον επαγγελματικό σας κόσμο. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να μην περάσετε τα άγχη σας στο ταίρι σας.

Τοξότης –  Δύο των Κυπέλλων

Ο έρωτας και η αγάπη που νιώθετε προς το σύντροφό σας είναι το στοιχείο το οποίο σας βοηθά όσον αφορά την επικοινωνία, ακόμη και αν καμιά φορά τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα.

Αιγόκερως –  Πέντε των Σπαθιών

Ίσως έχετε θέσει ένα πρόγραμμα και μια μέθοδο όσον αφορά τον χρόνο σας για το διάστημα που πρόκειται να διανύσετε και το ταίρι σας δεν έχει καταλάβει πολύ χρόνο σε αυτό. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τη σχέση σας.

Υδροχόος –  Εννιά των Ράβδων Αντεστραμμένο

Κάποια εξωτερική ενέργεια ίσως νιώθετε πως είναι επιθετική προς εσάς και ίσως αυτό είναι εν μέρει και δικό σας λάθος, μιας και έχετε αφήσει μικρές αστοχίες να καταβάλλουν εσάς και τη σχέση σας.

Ιχθύς –  Τρία των Κυπέλλων Αντεστραμμένο

Η ηρεμία σας ίσως διαταραχθεί για κάποιο μέρος της ημέρας και ίσως λάβει χώρα ένας μικρός τσακωμός με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να διευθετήσετε τα προβλήματά σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά με το σύντροφό σας και να νιώσετε την θαλπωρή της σχέσης...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Με τη αγάπη που λαμβάνετε από το σύντροφό σας τώρα νιώθετε πως αρχίζετε να γίνεστε πιο δυνατοί και πως μπορείτε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Τα συναισθήματά σας συγχέονται μεταξύ τους και σας δημιουργούν μια αναστάτωση όσον αφορά το σύντροφό σας και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Νιώθετε πιθανώς πως σας περιβάλλει μια εξαιρετικά θετική, ρομαντική και τρυφερή αύρα, την οποία θα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-9-2017

Κριός – Πέντε των Σπαθιών Ίσως είχατε κάποιες ανησυχίες σε σχέση με τις οποίες δράσατε και οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν. Λόγω αυτού...