Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017
<p>Κριός

Θα χρειαστεί να λειτουργήσετε με αυτοπεποίθηση. Είναι πιθανόν να συμβούν ορισμένα σκηνικά που να αμφισβητήσουν την εμπιστοσύνη σας στον εαυτό σας, δράστε με πρωτοβουλίες.

Ταύρος

Μην σταματάτε μπροστά από μικρά εμπόδια. Ίσως καμιά φορά να βρίσκετε μικρές δικαιολογίες. Αυτό θα είναι το μεγάλο σας λάθος για σήμερα, αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτή την οδό.

Δίδυμοι

Βγάζετε μια πολύ γοητευτική πλευρά σας σήμερα. Θα αναδειχθεί το ιδιαίτερο χιούμορ σας και θα σας είναι εύκολο να κάνετε εντύπωση. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ημέρα.

Καρκίνος

Μπορείτε να κάνετε αυτό που μέχρι στιγμής ο ίδιος σας ο εαυτός δεν σας το επέτρεπε. Καθώς λοιπόν ξεπερνάτε ανασφάλειες και φοβίες, είσαστε έτοιμοι για περιπέτεια.

Λέων

Το ξεπέρασμα μίας φάσης που ίσως να σας τράβηξε κάπως πίσω από το ερωτικό παιχνίδι, είναι αυτό το οποίο μπορεί τώρα να σας βοηθήσει να κάνετε μία εντυπωσιακή είσοδο.

Παρθένος

Βγάζετε κάτι το μυστηριακό, χωρίς όμως να φαίνεστε απόμακροι. Αυτή η εντύπωση που θα δίνετε κρύβει και μία ουσία. Μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια απόψε, κάντε την κίνησή σας.

Ζυγός

Αν αποφασίσετε σήμερα να μην στέκεστε στις λεπτομέρειες, αλλά να κοιτάζετε την μεγάλη εικόνα, τότε θα βγείτε ευνοημένη και θα λάβετε τα δώρα που μπορεί να σας προσφέρει η ημέρα.

Σκορπιός

Δείχνετε τον δυναμισμό σας αι αυτό μπορεί να εντυπωσιάσει το πρόσωπο το οποίο θα έχετε απέναντί σας. Δεν θα πρέπει λοιπόν να μείνετε με σταυρωμένα τα χέρια, κάντε κάποια κίνηση.

Τοξότης

Μην προχωράτε σε κινήσεις χωρίς να έχετε σκεφτεί κάπως καλύτερα τα βήματα. Είναι πολύ καλή και θετική τακτική το να αφήνετε ελεύθερο τον αυτό σας, δείτε όμως πού βρίσκονται τα όρια.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να παραμερίσετε ορισμένα ζητήματα που αφορούν το παρελθόν και σας έχουν αναγκάσει να οπισθοχωρήσετε. Αυτό είναι κάτι για το οποίο είσαστε ιδιαίτερα ευνοημένοι σήμερα.

Υδροχόος

Λόγω της διεκδικητικότητας που έχετε σήμερα, μπορείτε να πετύχετε πολύ πιο εύκολα τους συναισθηματικούς σας στόχους. Βεβαιωθείτε όμως ότι ξέρετε τι κάνετε, μέσα από τις κινήσεις σας.

Ιχθείς

Θα χρειαστεί να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Μην φοβηθείτε από την οποιαδήποτε αντίδραση σε αυτά που θα πείτε ή θα κάνετε, να δράτε με αυτοπεποίθηση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 5-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 5-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 5-9-2017

Κριός Η Ημέρα είναι πάρα πολύ πιθανόν να σας φέρει μπροστά από ορισμένες προκλήσεις. Αυτό θα είναι πραγματικά ατυχές, διότι αυτή τη...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 3-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 3-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 3-9-2017

Κριός Παρουσιάζετε με έναν έντονο τρόπο ορισμένες αλλαγές τις οποίες επιθυμείτε να γίνουν στη σχέση σας με το πρόσωπο που σας αφορά....

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 1-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 1-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 1-9-2017

Κριός Μην χάνετε τον χρόνο σας σε ένα τραπέζι στο οποίο θεωρείτε πως δεν πρόκειται να πετύχετε αυτό που θέλετε. Θα χρειαστεί να δείτε τα...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 23-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 23-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 23-8-2017

Κριός Προσπαθήστε να αισθανθείτε κάπως πιο χαλαροί, αφήστε σήμερα τον ερωτισμό που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Αποβάλετε ορισμένα άγχη...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 12-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 12-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 12-8-2017

Κριός Είστε έτοιμοι να κάνετε αυτό που μέχρι ώρας διστάζατε. Είστε σε θέση να κάνετε κάποια νέα και συναρπαστική γνωριμία, αλλά θα...