Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-9-2017
<p>Κριός

Να είστε έτοιμοι για μεγαλύτερες κινήσεις από αυτές του τελευταίου διαστήματος. Δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβετε να δράσετε, καθώς υπάρχει περίπτωση να σας προλάβει το πρόσωπο που σας αφορά.

Ταύρος

Ξεπεράστε ορισμένες ανασφάλειες, οι οποίες είναι σε θέση να σας κρατήσουν μακριά από τους πραγματικούς σας στόχους. Μην θεωρείτε πως το οτιδήποτε πάει χαμένο, να έχετε αποφασιστικότητα.

Δίδυμοι

Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε να προβλέψετε ορισμένες αντιδράσεις που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν μετά από την κίνησή σας. Η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγεί.

Καρκίνος

Μην φοβηθείτε να ανεβάσετε τον πήχη, κατά τη διάρκεια που κάνετε την προσέγγισή σας. Μείνετε σταθεροί, αλλά τολμήστε να βγάλετε το πάθος και την ενέργειά σας προς τα έξω.

Λέων

Θα χρειαστεί να έχετε μία κάπως προσεκτική προσέγγιση σήμερα. Είναι πού πιθανόν να έχουν υπάρξει ορισμένες παρεξηγήσεις. Θα καταφέρετε να τις αντιμετωπίσετε με προσεκτικές κινήσεις.

Παρθένος

Μην κάνετε βήματα προς τα πίσω, κατά την προσέγγισή σας. Θα χρειαστεί να δείξετε λίγη προσοχή στην λεπτότητα των κινήσεών σας. Μην προσπαθήσετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας ακόμα.

Ζυγός

Είναι πολύ καλή στιγμή να επιδιώξετε ένα κλίμα μεγαλύτερης ισορροπίας και ηρεμίας, αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να δείξετε την απαραίτητη ωριμότητα, μπροστά στις καταστάσεις.

Σκορπιός

Το ενδεχόμενο ή και απλά η ιδέα μίας συνάντησης με το πρόσωπο που σας αφορά είναι πολύ πιθανόν να σας αγχώνει, αλλά και πολύ λογικό. Ετοιμάστε τις κινήσεις σας, σιγά-σιγά.

Τοξότης

Προχωράτε με μία αποφασιστικότητα τόσο σταθερή, που θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε και τον ίδιο σας τον εαυτό. Δεν είναι ανάγκη να έχετε προγραμματίσει τα πάντα από πριν.

Αιγόκερως

Κάποιες κινήσεις θεωρείτε πως είναι αδύνατον να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν. Όμως, δεν έχετε σκεφτεί τα πράγματα και τόσο σωστά. Μην φοβηθείτε να κάνετε και το παράτολμο.

Υδροχόος
φαίνεται πως είναι καλή στιγμή για να παίξετε τα δυνατά σας χαρτιά. Δείξτε το ποιοι πραγματικά είστε, κάντε την κίνηση που μπορεί να εντυπωσιάσει. Μην κάνετε οπισθοχώρηση.

Ιχθείς

Η διαίσθησή σας είναι αυξημένη και σας καθοδηγεί έτσι ώστε να πάρετε την σωστή απόφαση σχετικά με το πότε και πώς να κάνετε την πιο κατάλληλη κίνηση. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη δυνατότητα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη εισερχόμενη τώρα στο ζώδιό σας θα σας χαρίσει την ευκαιρία να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, αν και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εάν χρειαστεί, δώστε τόπο στην οργή. Κάντε ορισμένες κινήσεις οι οποίες θα φέρουν ένα τέλος σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-10-2017

Κριός Αν νιώσετε πως χρειάζεται να κάνετε ορισμένες υποχωρήσεις για να μπορέσετε να έχετε αποτελεσματικές κινήσεις, τότε μην...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Κριός Εάν κάνετε κάποια σημαντική συζήτηση με το πρόσωπο το οποίο σας αφορά, θα περιγράψετε ορισμένες απαιτήσεις που έχετε. Εάν δεν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να...