Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 1-9-2017
<p>Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντεστραμμένο

Η ρομαντική ατμόσφαιρα που έχετε χτίσει με το σύντροφό σας σήμερα ίσως διαταραχθεί κατά την διάρκεια της ημέρας ωστόσο και οι δύο θα καταφέρετε να την αναστήσετε γρήγορα.

Ταύρος – Άσσος των Ράβδων

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε τα προβλήματα τα οποία προκύπτουν στη σχέση σας από εξωτερικούς παράγοντες κάνουν το ταίρι σας να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά που είναι κοντά σας.

Δίδυμοι – Δύο των Κυπέλλων

Η αγάπη και ο έρωτας θα είναι τα βασικά συναισθήματα που θα καθοδηγήσουν την αποψινή σας βραδιά. Η τρυφερότητα με την οποία συμπεριφέρεστε εσείς και σύντροφός σας θα είναι μια πραγματική ανταμοιβή.

Καρκίνος – Πέντε των Ράβδων

Κάποια εμπόδια ίσως συνεχίσουν να υπάρχουν στη σχέση σας, ωστόσο ξέρετε καλά τί πρέπει να κάνετε για να τα καταπολεμήσετε γρήγορα και να απολαύσετε το υπόλοιπο της ημέρας με το ταίρι σας.

Λέων – Οκτώ των Ράβδων

Ίσως υπάρξουν κάποια σημαντικά άγχη σήμερα τα οποία θα προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες, ωστόσο ο σύντροφός σας θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε.

Παρθένος – Τρία των Κυπέλλων

Κάποια εξωτερική ενέργεια ίσως «ταρακουνήσει» τη σχέση σας σήμερα, φοβίζοντας τόσο εσάς όσο και το σύντροφό σας, ωστόσο δεν θα είναι αρκετά δυνατή για να νικήσει  τη σχέση σας.

Ζυγός – Οκτώ των Σπαθιών

Θέλετε να αποκτήσετε το χώρο που σας αξίζει στη σχέση σας περνώντας λίγο χρόνο μακριά από το ταίρι σας και ίσως νιώθετε ενοχικά για αυτό. Μιλήστε στο σύντροφό σας και θα καταλάβει.

Σκορπιός – Η Δικαιοσύνη Αντεστραμμένο

Ίσως νιώσετε κάπως αδικημένοι και πιεσμένοι σήμερα, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να τσακωθείτε με το σύντροφό σας για αυτό. Εξηγήστε στο ταίρι σας τι είναι αυτό που σας ενοχλεί.

Τοξότης –  Η Αυτοκράτειρα

Ξέρετε πολύ καλά πώς να κάνετε το ταίρι σας να αντιληφθεί την απίστευτη ποσότητα αγάπης που τρέφετε προς το πρόσωπό του. Οι γενναιόδωρες ερωτικές σας κινήσεις θα καθοδηγήσουν τη βραδιά.

Αιγόκερως –  Τέσσερα των Σπαθιών

Ίσως χρειαστεί να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία σήμερα, μιας και το ταίρι σας μπορεί να είναι απότομο μαζί σας λόγω κάποιων εξωτερικών πιέσεων.

Υδροχόος – Ο Κρεμασμένος Αντεστραμμένο

Είστε ίσως κάπως κουρασμένοι λόγω του προγράμματός σας και αναζητάτε μια περίοδο ηρεμίας στη ζωή σας. Αφήστε το ταίρι σας να σας χαλαρώσει και να διώξει τα άγχη σας.

ΙχθύςΕννιά των Πεντάκτινων

Οι τρόποι σας θα είναι το στοιχείο το οποίο θα κάνει το σύντροφό σας να νιώσει την αγάπη που τρέφετε για αυτόν. Θυμηθείτε τι θα θέλατε να νιώσετε και εσείς από εκείνον, και η βραδιά θα είναι μαγική.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ποιοι έρωτες θα ανατείλουν σήμερα για το κάθε ζώδιο; Με την αστρολογική Ταρώ θα ξέρεις με ασφάλεια πώς θα κινηθείς στον έρωτα και την...