Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017
<p>Κριός

Μια εύκολη και ίσως ωφέλιμη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Ακόμα περισσότερο εάν μια νέα γνωριμία ή αυτή που προσπαθείτε να δημιουργήσετε - σχετίζεται με το φύλο, τη μόδα ή την υγεία και την ομορφιά. Οι επιχειρήσεις αποπλάνησης είναι δυνατές σε κάθε περίπτωση. Η διαίσθησή σας είναι ξεκάθαρη και ισχυρή.

Ταύρος  

Αυτή είναι μια πολύ καλή εβδομάδα για θέματα αγάπης, και ειδικά για τους αδέσμευτους που ψάχνουν για το άλλο μισό τους. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον πολύ ενδιαφέροντα άνθρωπο απροσδόκητα, και ακόμα περισσότερο σε χώρους μελέτης. Η κοινωνική σας ζωή γενικά υπογραμμίζεται, κατά το πλείστον ικανοποιητικά. Οι φίλοι και οι γνωστοί σας μπορούν επίσης να αποτελέσουν το μέσο για να συναντηθείτε με αυτόν τον ιδιαίτερο κάποιον.

Δίδυμος

Αυτήν την εβδομάδα αισθάνεστε την ανάγκη για κάποια ιδιωτική και μόνη ώρα. Δεν είναι τόσο δύσκολο να ικανοποιηθεί αυτή η ανάγκη, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει να πείτε ένα "όχι" ή δύο. Αυτό που θα είναι μια μεγαλύτερη πρόκληση θα είναι να αξιοποιήσετε πραγματικά αυτόν τον ιδιωτικό χρόνο. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε και αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί τον μεγάλο έρωτα.

Καρκίνος

Εάν είστε σε μια σχέση, θα έχετε μια ωραία εβδομάδα με το ταίρι σας. Εάν όχι, τότε αυτή μπορεί να είναι μια ωραία εβδομάδα αν το περάσετε με φίλους. Ορισμένα προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν βλέποντας τους φίλους σας όμως. Εάν αντιμετωπίζατε προβλήματα με τους ανθρώπους της οικογένειάς σας, αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να εργαστείτε σε αυτά. Είναι πιο πρόθυμοι να κατανοήσουν την άποψή σας και μπορείτε να έρθετε σε μια αμοιβαία ευεργετική συμφωνία.

Λέων

Η εστίασή σας στρέφει στον έρωτα αυτήν την εβδομάδα. Κάποια πράγματα χρειάζονται την προσοχή σας εκεί, αλλά θα είναι μια ωφέλιμη εβδομάδα για το θέμα. Να είστε ασφαλείς ενώ κάνετε σeξ. Λοιπόν, αυτό ισχύει για όλους και καθημερινά, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα είναι καλύτερα να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί. Αλλά εκτός από αυτό, το σeξ θα είναι ευχάριστο.

Παρθένος

Μια αρκετά ευτυχισμένη και τυχερή εβδομάδα για σας είναι αυτή. Η ερωτική σας ζωή υποστηρίζεται. Ειδικά για όσους έχουν σχέση διαρκείας. Μπορείτε να δείτε χαρές από εκεί. Στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας έχετε ένα αίσθημα ικανοποίησης και αισιοδοξίας και το Σύμπαν υποστηρίζει αυτά τα συναισθήματα αυτήν την εβδομάδα.

Ζυγός

Το σπίτι, η οικογένεια, και η καθημερινή ρουτίνα και η δουλειά σας κερδίζουν την προσοχή σας αυτήν την εβδομάδα και σας φέρνουν περισσότερους από έναν λόγους για να χαμογελάσετε. Τα πράγματα που προσπαθούσατε να επιτύχετε εδώ και αρκετό καιρό αρχίζουν να εκδηλώνονται, και αυτό σας δίνει κίνητρο να συνεχίσετε.

Σκορπιός

Αυτή είναι μια κοινωνική εβδομάδα για εσάς. Οι τηλεφωνικές κλήσεις και η δραστηριότητα στο Διαδίκτυο μπορεί να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας, αλλά οι πραγματικές συναντήσεις είναι επίσης πολύ πιθανές. Όλα αυτά μπορεί να επιβαρύνουν το πρόγραμμά σας, αλλά αισθάνεστε ευτυχισμένοι, σημαντικοί και αγαπημένοι. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να έχει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, αλλά εάν είστε μόνοι και ψάχνετε για μια σχέση, μην περιμένετε πολλά. Ορισμένα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλα όσο μοιάζουν με την πρώτη.

Τοξότης

Τα χρήματα, η σταδιοδρομία και η τύχη σας γενικά είναι αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα. Εάν θέλετε να επενδύσετε συναισθηματικά σε παιχνίδια με το μυαλό, αυτή είναι μια εβδομάδα που έχετε καλές πιθανότητες να κερδίσετε. Απλά, μην το παρακάνετε. Ακόμα κι αν δεν παίζετε τέτοια παιχνίδια, η καλή σας τύχη θα εμφανιστεί αυτήν την εβδομάδα με άλλους τρόπους.

Αιγόκερως

Η εσωτερική σας δύναμη είναι μεγάλη αυτήν την εβδομάδα. Νιώθετε αυτοπεποίθηση και είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα. Οι άνθρωποι τείνουν να ακούν τις συμβουλές σας αυτήν την εβδομάδα πιο εύκολα από ό, τι συνήθως. Είναι επίσης πιθανό να βοηθήσετε έναν άνθρωπο με μια σημαντική τους υπόθεση, κάτι που σας κάνει να νιώθετε ακόμα καλύτερα, και επίσης, δημιουργεί ένα καλό κάρμα.

Υδροχόος

Αυτή είναι μια εβδομάδα για να δουλέψετε την ερωτική μαγεία σας για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ειδικά αυτά που αφορούν την αγάπη, το σeξ και τα χρήματα. Τόσο η διαίσθησή σας όσο και οι «μαγικές» σας ικανότητες είναι ισχυρές, ακόμα περισσότερο σε αυτά τα θέματα, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε τις αυτήν την εβδομάδα. Κάποιες μικρές θετικές εξελίξεις μπορεί να συμβούν σε αυτούς τους τομείς, ακόμη και χωρίς καμία προσπάθεια εκ μέρους σας.

Ιχθείς

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα για εσάς. Η κοινωνική ζωή και η προώθηση της δουλειάς σας μέσω των κοινωνικών μέσων ευνοεί όλους τους Ιχθείς. Εκείνοι που έχουν σχέση θα περάσουν τέλεια με το άλλο μισό τους και θα αισθάνονται λίγο πιο έντονα ότι είναι εκεί που θέλουν να είναι. Όσοι αναζητούν μια σχέση θα αλλάξουν, πιθανότατα, την ομάδα-στόχο τους, καθώς θα συνειδητοποιήσουν ότι αυτό που αναζητούσαν μέχρι τώρα δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλουν.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Κριός Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για τον έρωτα και θέματα που σχετίζονται με τη αγάπη. Οι πράξεις και τα έργα σας, και όχι ο εαυτός σας,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Κριός Ο εσωτερικός σας επαναστάτης εμφανίζεται το προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα, κάτω από την επίδραση της Πανσελήνου στους Διδύμους....

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Κριός Μια εβδομάδα κυριολεκτικά καυτή! Η εκπληκτική όψη τριγώνου που κάνει ο Δίας με τον Κρόνο, σας φέρουν τον έρωτα που θέλετε, όπως τον...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Κριός Οι Κριοί έχετε μια μάλλον αγχωτική εβδομάδα στα ερωτικά σας. Οι όψεις του Άρη σας ταράζουν και σας κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Κριός Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 28 του μήνα θα φωτίσει όλη αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη στο θέμα των σχέσεών σου. Νέοι άνθρωποι...

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου του Ερωτοφόρου, και ποιος μας πιάνει! Εν τω μεταξύ να ξέρετε ότι ακριβώς επάνω στου Αγίου Βαλεντίνου...