Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-9-2017
<p>Κριός

Μια καλή μέρα για να φροντίσετε το σπίτι, την οικογένειά σας και όλες αυτές τις λεπτομέρειες που αποτελούν την καθημερινή σας ρουτίνα. Ο κάποιος πρώην, επίσης συμπεριλαμβάνετε στις φροντίδες σας, τα πράγματα μαζί του θα είναι καλύτερα. Πιθανώς μια καλή ημέρα για να βρείτε όμως μια νέα αγάπη αν ψάχνετε, και να καταφέρει να ξεπεράσει την τάση σας να αποφύγετε την περαιτέρω κοινωνικοποίηση.

Ταύρος

Πολύ καλύτερη ημέρα σήμερα. Η τάση σας είναι ακόμα να προσκολληθείτε σε άλλους, αλλά σήμερα είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί αυτό. Ένα ραντεβού με πρώην, θα είναι μια πιο ευχάριστη εμπειρία. Η επικοινωνία σας με το ταίρι σας θα είναι επίσης ευκολότερη και πιο τυχερή.

Δίδυμοι

Οι καταστάσεις στις σχέσεις σας βελτιώνονται σήμερα. Τα οικογενειακά φαίνεται επίσης να βρίσκονται σε μια πορεία βελτίωσης. Να είστε με τους φίλους όσο μπορείτε, καθώς φαίνεται να χαμογελάτε περισσότερο όταν είστε μεταξύ τους. Είναι επίσης δυνατές νέες φιλίες ή αγάπη.

Καρκίνος

Πιθανότατα θέλετε να επενδύσετε κάποια ενέργεια σε πρώην σχέση σας. Αυτή είναι μια ευχάριστη εμπειρία και θα κάνει τη ζωή σας πιθανόν πιο φωτεινή. Δεν είναι κάτι που θα κάνετε από ανάγκη. Αποφύγετε την τάση να υπερβείτε τα όρια και όλα θα είναι καλά. Επίσης μια καλή μέρα για να συναντήσετε ή να επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας φίλους.

Λέων

Οι πνευματικές δυνάμεις σας είναι ακόμα πολύ ισχυρές και αυτό όχι μόνο φέρνει καλά αποτελέσματα στα ερωτικά σας θέματα αλλά και γενική καλή τύχη. Αναμείνετε κάποια καλά νέα σχετικά με πρώην σχέσεις επίσης. Και ως Λέοντες, αυτό που πάντα θέλετε είναι να ευχαριστείτε τους φίλους σας. Αυτό είναι κάτι που θα απολαύσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Παρθένος

Αυτή είναι πιθανώς μια πολύ καλή μέρα για επανασύνδεση. Ακόμα περισσότερο, επειδή είχατε πολύ χρόνο τώρα που δεν απολαύσατε πραγματικά μια μέρα. Δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, δεν προκαλούν άγχος. Κυρίως μια ευχάριστη μέρα. Ίσως κάποια καλά νέα γι; το πρώην ταίρι σας, ή το εισόδημα του. Οι φίλοι σας ενθαρρύνουν και αυτό σας δίνει ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα.

Ζυγός

Η εργασία και η σταδιοδρομία είναι οι πιο επωφελείς πτυχές της ζωής σας σήμερα, όχι η επανασύνδεση. Η διαίσθησή σας σχετικά με αυτά τα θέματα είναι επίσης δυνατή και σαφής, επομένως ενεργήστε επ 'αυτής. Αισθανθείτε επίσης σίγουροι, τόσο σε αυτά τα θέματα όσο και σε όλες τις άλλες πτυχές της ζωής σας. Μια καλή μέρα για να απολαύσετε και με τους φίλους σας.

Σκορπιός

Η αγάπη στη ζωή σας εξακολουθεί να προχωράει καλά, ειδικά αν το άλλο μισό έχει παρόμοιες ιδέες και πνευματικά ενδιαφέροντα, ακόμα και αν έχει παίξει χωρισμός. Αν ψάχνετε για ένα μπορείτε να συναντήσετε άλλους ομοϊδεάτες σήμερα, αλλά όχι απαραίτητα εραστές. Η χαρά προέρχεται και από τη δουλειά σας και σήμερα. Περιμένετε κάτι καλό να συμβεί εκεί.

Τοξότης

Ακόμα μια καλή μέρα σήμερα. Αισθάνεστε αγχωμένοι κάποιες φορές, χωρίς έναν πραγματικό λόγο όμως. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ορισμένα ζητήματα από το παρελθόν σας, αλλά αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνετε. Τα ζητήματα ήρθαν για να λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι, μην τα αποφύγετε.

Αιγόκερως

Μπορείτε να συναντηθείτε με φίλους που έρχονται από μακριά ή μπορείτε να έχετε κάποιες ευχάριστες συνομιλίες μαζί τους με άλλα μέσα. Σε μερικές περιπτώσεις αυτοί οι φίλοι ίσως είναι κοντά σας και η απόσταση υπάρχει μόνο στο μυαλό σας και στο μυαλό τους. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά μαζί τους.

Υδροχόος

Σήμερα τα θέματα σχέσεων είναι πολύ πιο σαφή και η ικανότητά σας να λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις είναι καλύτερη. Κάποιες βελτιώσεις μπορεί επίσης να συμβούν σε αυτά τα θέματα. Προβλήματα με τους συντρόφους μπορεί να λυθούν, ή αν ψάχνετε για σύντροφο, μπορείτε να βρείτε σήμερα.

Ιχθείς

Μια μέρα ευχάριστη για εσάς. Το πρόβλημα είναι ότι αισθάνεστε κάπως εκτός τόπου. Έχετε επίσης την τάση να σκεφτείτε λάθη του παρελθόντος και δυσάρεστες εμπειρίες. Τις περισσότερες φορές αυτό δεν είναι απαραίτητο και μόνο μειώνει τις απολαύσεις του σήμερα, οπότε μην αφήνετε αυτή την τάση να κυβερνά την ημέρα σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-11-2017

Κριός Δεν μπορείτε να τα προβλέψετε όλα. Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να κάνει στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο, όμως, με την επιρροή του...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-10-2017

Κριός Δεν μπορείτε να τα προβλέψετε όλα. Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να κάνει στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο, όμως, με την επιρροή του...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-5-2017

Κριός Οι σωματικές επιθυμίες θα μπορούσαν να πάρουν αναβολή για να εστιάσετε πιο έντονα στις απολαύσεις της ψυχικής διέγερσης....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Κριός Φίλοι ή κάτι περισσότερο; Αυτή πιθανώς δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να αναρωτηθείτε γιατί οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2017

ΚΡΙΟΣ Κάποιος μπορεί να σας πει κάτι για ένα "άλλο πρόσωπο" ενώ μιλάει πραγματικά για τον εαυτό του. Αυτό το παλιό κόλπο! Ή θα...