Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017
<p>Κριός

Θα χρειαστεί να μην πάρετε τα πάντα τόσο σοβαρά σήμερα, αν έχετε κάποια επικοινωνία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ακόμα κα τηλεφωνικά ή μέσα από μηνύματα.

Ταύρος

Έχετε πράγματι μία δυσκολία σήμερα στο να μείνετε στον βασικό σας στόχο. Μπορεί πχ να ετοιμάζεστε για μια συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν, αλλά μέχρι να βρεθείτε, να έχετε το μυαλό σας σε άλλο άτομο.

Δίδυμοι

Την ηρεμία σας θα χρειαστεί να διατηρήσετε σήμερα, σε πιθανή συνάντηση με το πρόσωπο που σας αφορά. Για γενικότερες αιτίες, είστε αρκετά εκνευρισμένοι, μην ξεσπάσετε σε λάθος άτομο.

Καρκίνος

Να ξέρετε πως την δεδομένη στιγμή δεν είστε έτοιμοι για να πάρετε μεγάλες αποφάσεις για την συναισθηματική σας ζωή. Μην προσπαθήσετε λοιπόν να ξεγράψετε κάποιο πρόσωπο.

Λέων

Η θετική σας διάθεση μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είστε σε θέση αν ξαναδώσετε χαμόγελο σε ένα πρόσωπο που αυτή τη στιγμή το έχει ανάγκη. Έτσι, θα λάμψετε κι εσείς.

Παρθένος

Αν αποφασίσετε να αποφύγετε το να θίξετε ορισμένα δυσμενή ζητήματα του παρελθόντος, θα είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε την τέλεια και πιο ρομαντική βραδιά.

Ζυγός

Έχετε μία δυσκολία στο να μην παρασύρεστε. Προσέξτε πολύ, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφεύγετε από τον ουσιαστικό σας στόχο, θα μετανιώσετε αρκετά σύντομα.

Σκορπιός

Το να μην αλλάξετε αυτά τα οποία λέγατε μέχρι χθες, στον εαυτό σας, αλλά και στους άλλους, θα αποδειχθεί πολύ σημαντικό σήμερα. Είναι ο τρόπος να μην χάσετε τον δρόμο σας.

Τοξότης

Είναι αλήθεια πως πρόκειται να γίνετε πιο διεκδικητικοί. Μην κάνετε όμως υπερβολές. Αφήστε και στο άτομο που έχετε απέναντί σας να κάνει την κίνησή του σήμερα.

Αιγόκερως

Μην βιάζεστε να κάνετε την κίνησή σας, ακόμα και αν βλέπετε ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά. Αυτό δε σημαίνει να δείξετε αδιαφορία, αλλά να βρείτε τις ισορροπίες, απόψε.

Υδροχόος

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και περπατήστε με μία μετριασμένη βεβαιότητα. Είσαστε σε θέση να κάνετε μεγάλη εντύπωση, αν αποφασίσετε να κάνετε κάποια συνάντηση.

Ιχθείς

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αισθανθείτε άβολα, αν κατά την συνάντησή σας με ένα πρόσωπο από το παρελθόν αντιμετωπίσετε μία καινούρια πιο επιθετική προσέγγιση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μεγάλη δύναμη θα αντλήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό, εάν παραδεχθείτε πως το παρελθόν έχει τελειώσει και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα, εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ο αρχαίος του κυβερνήτης, που είναι και κυβερνήτης του δικού σας ζωδίου,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Κριός Δείξτε πόσο πολύ σκέφτεστε το πρόσωπο που σας αφορά σήμερα. Θα χρειαστεί να επενδύσετε τον «επιθετικό» ερωτισμό σας, αλλά και αν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να είσαστε αρκετά προσεκτικοί σήμερα. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, θα είναι εύκολο να σχηματίσετε λάθος εντυπώσεις, για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Κριός Είναι μία καλή στιγμή για να αποφασίσετε να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Μην κρύψετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Κριός Ακόμα και αν είστε σε κάποια πλεονεκτική θέση, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε το δίκιο σας, από ένα πρόσωπο από...