Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-9-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-9-2017
<p>Κριός – Το Άρμα Αντίστροφα

Είναι πιθανό να μην έχετε τόσο έλεγχο όσο θα θέλατε επάνω στις σκέψεις σας ή εκεί που η φαντασία σας θα σας οδηγήσει σήμερα, μιας και ένα δυναμικό μίγμα ρομαντικής νοσταλγίας θα κυριαρχήσει.

Ταύρος – Επτά των Πεντάκτινων

Θα μπορούσατε να επικεντρωθείτε στα κοσμικά θέματα που έχετε φροντίσει για το αντικείμενο του έρωτά σας πρόσφατα. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί δεν υπάρχει περισσότερη εκτίμησή προς εσάς.

Δίδυμοι – Δύο των Κυπέλλων

Εάν είστε ελεύθερος, τότε μια θετική αλλαγή στην ερωτική σας ζωή είναι πιθανό να οδεύει προς το μέρος σας. Μην υποτιμήσετε τις ενέργειες που σας ωθούν σε νέες εμπειρίες και πρόσωπα.

Καρκίνος – Άσσος των Κυπέλλων

Η σχέση σας με τον σύντροφό σας βασίζεται σήμερα στην καλή διάθεση, την εμπιστοσύνη και την επικοινωνία. Έχετε κοινούς στόχους και δεν φοβάστε να τους κυνηγήσετε παρέα.

Λέων – Τρία των Ράβδων

Ίσως προσπαθείτε περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε να παραμείνετε ψύχραιμοι και έτσι καταπιέζετε να συναισθήματά σας. Δεν υπάρχει λόγος. Εκφράστε αυτό που νιώθετε και όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος – Ο Ερημίτης

Ένα άγχος όσον αφορά εσάς και τον σύντροφό σας ίσως κυριαρχήσει σήμερα. Υπάρχει πιθανότητα αντιπαραθέσεων, ωστόσο μπορείτε εύκολα να θυμηθείτε τους λόγους για τους οποίους αγαπάτε  ένας τον άλλο.

Ζυγός – Δέκα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Ίσως νιώσετε μια αίσθηση ανακούφισης με το γεγονός ότι οι ρομαντικές επιλογές σας στενεύουν με κάποιο τρόπο και γνωρίζετε πόσο χρήσιμο είναι να είστε σε θέση να επικεντρωθείτε σε μια επιλογή που προσφέρει ικανοποίηση.

Σκορπιός – Τέσσερα των Ράβδων

Η κάρτα αυτή θα μπορούσε να σας βοηθήσει να παραμείνετε δεμένοι σε σταθερό έδαφος και να αποθαρρύνετε ή να αποτρέψετε τη διαφυγή σας από τα παθιασμένα σύννεφα της ρομαντικής ονειροπόλησής σας.

Τοξότης – Άσσος των Ράβδων Αντίστροφα

Μπορεί κάποια μεγάλη απόφαση να σας δυσκολεύει, ωστόσο εσείς και ο σύντροφός σας θα μπορέσετε να λύσετε τα δεσμά του προβλήματος αυτού. Παραμείνετε ψύχραιμοι και αντιμετωπίστε το.

Αιγόκερως – Η Σελήνη Αντίστροφα

Μην εκπλαγείτε αν επιστρέψουν παλιά προβλήματα στην ερωτική σας ζωή ή δεν μπορείτε να περάσετε ένα παλιό εμπόδιο. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό, μην μπορώντας να προωθήσετε κάτι που θέλετε πολύ.

Υδροχόος – Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Η επιθυμία σας για περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια θα μπορούσε να είναι ισχυρή και θα μπορούσατε να επανεξετάσετε τους λόγους για τους οποίους ζητήσατε την έγκριση από έναν αγαπημένο σας.

Ιχθύς – Τέσσερα των Σπαθιών

Οι ερωτικές σας προσδοκίες ίσως συναντήσουν εμπόδια σήμερα. Είναι σημαντικό να μην το βάλετε κάτω και να προσπαθήσετε για το καλύτερο. Η μοίρα δεν σας καθορίζει, μπορείτε να το ανατρέψετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-3-2018

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ενέργεια της ημέρας δίνει στο ρομαντισμό μια συναρπαστική παθιασμένη πινελιά. Υπάρχει αυτή η αίσθηση μιας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-10-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Είναι πιθανό να έχετε χάσει την επαφή με την στοργή και την τρυφερότητα που το ταίρι σας είναι πρόθυμο να σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αντίστροφα Θα μπορέσετε να απαλλαχτείτε από ερωτικά άγχη τα οποία σας είχαν στερήσει την ηρεμία σας την...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 24-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-8-2017

Κριός – Ο Ιεροφάντης Θα μπορούσατε να επικεντρωθείτε στα κοσμικά θέματα που έχετε φροντίσει για το αντικείμενο του έρωτά σας πρόσφατα....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...