Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-9-2017
<p>Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Η αυτοκράτειρα σας προειδοποιεί ενάντια στα άκρα της υπερβολικής επιείκειας. Μπορεί να έχετε επενδύσει πολύ χρόνο στις συναισθηματικές πτυχές της ζωής, χωρίς να έχετε υπόψη τις πρακτικές σας ανάγκες.

Ταύρος – Η Σελήνη

Αυτή η κάρτα σας συμβουλεύει να θυμάστε ότι η αβεβαιότητα και το μυστήριο είναι αναπόσπαστα μέρη της ζωής. Θυμηθείτε ότι οι σχέσεις και οι άνθρωποι περνούν από φάσεις και οι προτιμήσεις του συνεργάτη σας αλλάζουν.

Δίδυμοι – Ο Θαυματοποιός

Η ημέρα προσφέρει υπέροχες ευκαιρίες για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στη ζωή σας. Μην κάθεστε ονειροπολώντας. Χρησιμοποιήστε σοφά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας.

Καρκίνος – Ο Αυτοκράτορας

Ίσως εσείς και ο σύντροφός σας έχετε ωριμάσει πολύ εντός της σχέσης σας. Εσείς και το ταίρι σας τώρα κινείστε προς την οικοδόμηση και την σταθεροποίηση ενός πιο ισχυρού θεμελίου μαζί.

Λέων – Ο Θάνατος Αντίστροφα

Η κάρτα έρχεται στην ανάποδη θέση της όταν δεν μπορείτε να λάβετε σοβαρά υπόψη ένα προγενέστερο μήνυμα της προσέγγισης του Θανάτου. Όταν εμφανιστεί αυτή η κάρτα, είναι μάταιο να καταπολεμήσετε την αλλαγή.

Παρθένος – Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη μπορεί να σημαίνει πως η απιστία ή ακόμη και τα τυχερά μπαίνουν και διαταράσσουν τη ζωή ενός ζευγαριού. Υπάρχει έλλειψη ισοστάθμισης των υποχρεώσεων και των ευθυνών.

Ζυγός – Το Άρμα

Αυτή η κάρτα φέρνει μηνύματα αυτοπεποίθησης, φυσικής ενέργειας και πάθους. Παρακινείστε να πάρετε στα χέρια σας τη σχέσης σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι παίρνετε το προβάδισμα σeξουαλικά, προσπαθώντας κάτι νέο.

Σκορπιός – Ο Τροχός της Τύχης

Η εμφάνιση του τροχού της τύχης αποτελεί ένα είδος καμπής. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια ιεροτελεστία διέλευσης. Ίσως εσείς ή ο σύντροφός σας να επιτύχετε επιτέλους έναν επιδιωκόμενο στόχο.

Τοξότης – Η Δύναμη

Η κάρτα της Δύναμης υποδεικνύει μια περίοδο κατά την οποία αισθάνεστε αισιόδοξοι, ενώ είναι ισχυρή η αίσθηση της εμπιστοσύνης. Μπορεί επίσης να σηματοδοτεί μια περίοδο σeξουαλικής αναγκαιότητας.

Αιγόκερως – Οι Εραστές

Αυτή η κάρτα υπογραμμίζει τα θέματα της αγάπης και της επιλογής. Εσείς και ο σύντροφός σας επικεντρώνετε όλη σας την προσοχή και την ενέργεια στη σχέση σας. Κάνετε επιλογές που διατηρούν τη σχέση σας.

Υδροχόος – Ο Πύργος

Η αστραπή που χτυπάει τον Πύργο κλονίζει τα θεμέλιά σας. Η εμφάνιση του Πύργου μπορεί να συμπίπτει με μια δραματική εξωτερική εκδήλωση - ένα ατύχημα ή μια συναισθηματική αναμέτρηση μεταξύ των συντρόφων.

Ιχθύς – Ο Ήλιος

Ετοιμαστείτε να λάμψετε. Η φυσική σας ελκυστικότητα, η γοητεία, το πνεύμα ή άλλα ταλέντα κερδίζουν θαυμασμό. Η εμπιστοσύνη ανοίγει σήμερα για εσάς. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, ο εραστής σας βρίσκει ακαταμάχητους.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Σήμερα, που εισέρχεται αστρολογικά ο Ήλιος στο ζώδιό σας, έχετε και ως σημάδι στην Ταρώ την μεγαλειώδη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 16-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-8-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Η αυτοκράτειρα σας προειδοποιεί ενάντια στα άκρα της υπερβολικής επιείκειας. Μπορεί να έχετε...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 11-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-8-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Η αυτοκράτειρα συμβολίζει τις δυνατότητες έλξης της αγάπης άνευ όρων σήμερα. Η ψυχή αγαπάει βαθιά και δίνει αξία...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 31-7-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 31-7-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 31-7-2017

Κριός – Ο Θάνατος Αντίστροφα Η κάρτα εμφανίζεται σε αντεστραμμένη θέση όταν δεν μπορούμε να λάβουμε σοβαρά υπόψη ένα προηγούμενο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-5-2017

Κριός – Η Δικαιοσύνη (Ανάποδα) Αν η Δικαιοσύνη Ορθή σημαίνει ότι η διάθεσή σου τρέφεται από αίσθημα δικαίου, η Δικαιοσύνη Αντίστροφη...