Ερωτικά Αστρολογικά Τips 8-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 8-9-2017
<p>Κριός

Μην αγχώνεστε για ζητήματα τα οποία δεν είναι τόσο σημαντικά όσο νομίζετε. Έχετε αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να αλλάξετε τα πράγματα προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Ταύρος

Προσπαθείτε ίσως να πάρετε τον χρόνο σας, αναφορικά εμ κάποιο σχέδιο που έχετε σχετικά με ορισμένες πιο σημαντικές κινήσεις για το πρόσωπο που σας αφορά, μην χάνετε όμως πολύ χρόνο.

Δίδυμοι

Έχετε μία ιδιαίτερη δυνατότητα στην επικοινωνία, η οποία προκαλεί έκπληξη στο άτομο που σας αφορά. Είναι μία καλή ώρα για ορισμένες πιο απαιτητικές κινήσεις, μην μένετε απ’ έξω.

Καρκίνος

Είστε από τα άτομα που θα εκπέμπουν μεγάλη γοητεία απόψε. Είναι ιδανική στιγμή για να επενδύσετε αυτή σας την πλευρά, όμως όχι για μία απλή περιπέτεια, αλλά για ένα πιο ουσιαστικό φλερτ.

Λέων

Είστε ευνοημένοι να κάνετε κάποια πιο σημαντική κίνηση σήμερα. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες. Είναι η ώρα για να δράσετε με πρωτοτυπία.

Παρθένος

Δεν είναι καλή ιδέα να λείψετε από το ερωτικό παιχνίδι σήμερα. Μην αφήνετε ζητήματα του πρόσφατου παρελθόντος να σας ρίχνουν, να κάνετε με βεβαιότητα την κίνησή σας.

Ζυγός

Είστε ρομαντικοί και πραγματικά έτοιμοι για μεγάλα βήματα, μέσα στον ερωτικό σας κόσμο. Είναι λοιπόν η ώρα για να πάρετε τις αποφάσεις, να μετρήσετε τα πράγματα και να πάρετε πρωτοβουλίες.

Σκορπιός

Μην αφήσετε σε τίποτα να χαλάσει μία όμορφη βραδιά. Το καλύτερο θα ήταν να έχετε κάνει έναν δικό σας σχεδιασμό, ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στην κίνησή σας.

Τοξότης

Μην κάνετε πίσω αυτή της στιγμή, καθώς η αισιοδοξία σας είναι σε πολύ πιο υψηλά επίπεδα. Έχετε ευκαιρία για να προσεγγίσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, πάρτε αποφάσεις.

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να προσεγγίσετε το άτομο που σας αφορά. Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίον θα κάνετε την κίνησή σας είναι σε θέση να δημιουργήσει τις εκπλήξεις που επιθυμείτε.

Υδροχόος

Αυτή τη στιγμή ακλουθείτε μία προσεκτική μέθοδο σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, αν και σε κάποιον βαθμό αυτή η μέθοδος γίνεται υποσυνείδητα. Επενδύστε την μέθοδο αυτή στην ερωτική σας ζωή

Ιχθείς

Θα ήταν προτιμότερο για σήμερα να αποφύγετε κινήσεις για τις οποίες δεν νοιώθετε σίγουροι και έτοιμοι. Είναι πιθανόν να έχετε κάνει λάθος εκτιμήσεις, αποτρέψτε το ενδεχόμενο σοβαρού λάθους.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Από τη δική σας πλευρά σήμερα, θα καταφέρετε να κάνετε σημαντικες΄κινήσεις για να επαυξήσετε την σύνδεσή σας...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 7-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά  Τips 7-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 7-9-2017

Κριός Κάνετε ορισμένες επανεκτιμήσεις. Αυτό δεν πρέπει να σας αγχώσει. Γενικά είναι ημέρα μεγάλων αλλαγών και αποφάσεων. Εσείς είσαστε...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 3-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 3-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 3-9-2017

Κριός Παρουσιάζετε με έναν έντονο τρόπο ορισμένες αλλαγές τις οποίες επιθυμείτε να γίνουν στη σχέση σας με το πρόσωπο που σας αφορά....

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Κριός Μην κάνετε κινήσεις που θα σας καθυστερήσουν, σε σχέση με την προσέγγισή σας. να επιλέξετε την οδό που θα σας γλιτώσει χρόνο, για να...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 19-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 19-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 19-8-2017

Κριός Παίρνετε ορισμένες βιαστικές αποφάσεις και αυτό δεν μπορεί να βγει σε καλό. Ίσως τώρα να μην το καταλαβαίνετε, αλλά σύντομα τα...