Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-9-2017
<p>--Κριός –Πέντε των Σπαθιών Αντίστροφα

Κάποια εξωτερική ενέργεια ίσως σας κάνει να θυμώνετε και να αποβάλλετε το άγχος σας προς το ταίρι σας, κάτι το οποίο πληγώνει το σύντροφό σας και τον απομακρύνει από εσάς.

Ταύρος – Ο Κρεμασμένος Αντίστροφα

Μπορεί να μην γίνεται φανερό ακόμη, αλλά ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε τα πράγματα δεν είναι ο καλύτερος. Ίσως δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σας λόγω αστοχιών του παρελθόντος.

Δίδυμοι – Εννιά των Ράβδων

Ξέρετε πως υπάρχουν τομείς τους οποίους θα έπρεπε να έχετε χειριστεί καλύτερα, ωστόσο αυτό δεν σας αγχώνει τώρα. Επικεντρωνόσαστε στη χαλάρωση και την ηρεμία με το σύντροφό σας.

Καρκίνος – Το Άρμα Αντίστροφα

Θα θέλατε ίσως να αλλάξετε κάποια πράγματα όσον αφορά τη σχέση σας και είναι πιθανό να υπάρχουν θέματα που θα θέλατε και θα μπορούσατε να έχετε χειριστεί καλύτερα, ωστόσο το ταίρι σας δεν σας κρατά κακία.

Λέων – Τρία των Ράβδων Αντίστροφα

Ίσως νιώθετε κουρασμένοι και καταπονημένοι από τη ρουτίνα και ο μόνος τρόπος με τον οποίο πιστεύετε πως μπορείτε να χαλαρώσετε είναι η σχέση σας, ωστόσο οι εντάσεις είναι μέσα στο παιχνίδι.

Παρθένος – Τέσσερα των Σπαθιών

Ίσως σας έχει καταβάλει κάποιο κομμάτι της δουλειάς σας με το οποίο έχετε ασχοληθεί έντονα τον τελευταίο καιρό και γι αυτό δεν νιώθετε αρκετά δυνατοί ώστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

Ζυγός – Έξι των Πεντάκτινων

Πρέπει να κάνετε κάποιες στρατηγικές κινήσεις όσον αφορά τη σχέση σας με κάποια ζητήματα τα οποία ξέρετε πως μπορούν να παρεξηγηθούν από ο ταίρι σας και να κάνουν την επικοινωνία σας δύσκολη.

Σκορπιός – Ιππότης των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Ξέρετε πως κάποιο εμπόδιο βρίσκεται πολύ κοντά σας αυτές τις ημέρες και γι αυτό ίσως έχετε αρχίσει να αγχώνεστε την τελευταία περίοδο. Είναι σημαντικό να ηρεμήσετε για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

Τοξότης –Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Κάποιο στρες ίσως σας κρατάει πίσω πριν μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα μεγάλο σχέδιο που έχετε θέσει με το σύντροφό σας εδώ και καιρό όσον αφορά την σχέση και το ταίρι σας.

Αιγόκερως – Οι Ερωτευμένοι

Η αγάπη είναι ο οδηγός σας σήμερα και γι αυτό θα καταφέρετε να λύσετε μικρές παρεξηγήσεις και διαφορές που έχετε με το ταίρι σας και θα απολαύσετε μια ήρεμη και ρομαντική νύχτα.

Υδροχόος – Δύο των Κυπέλλων

Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τα πράγματα γύρω σας μπορεί να είναι περισσότερο ρομαντικός παρά ρεαλιστικός, αλλά αυτό είναι το στοιχείο που κάνει τη σχέση σας τόσο τρυφερή.

Ιχθύς – Πέντε των Κυπέλλων

Κάποιο εξωτερικό άγχος ίσως λειτουργεί ως εμπόδιο της ευτυχίας σας όσον αφορά τη σχέση σας. Η πίεση αυτή θα έχει κάποιες διακυμάνσεις κατά την διάρκεια της ημέρας, ωστόσο θα μπορέσετε να την ξεπεράσετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-2-2018

Κριός –Τρία των Σπαθιών Ίσως νιώσετε σήμερα πως κάποια εξωτερική, άυλη δύναμη παλεύει εναντίoν της σχέσης σας. Λόγω αυτής της εντύπωσης...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-1-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-1-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-1-2018

Κριός – Τρία των Σπαθιών Αντίστροφα Προσπαθείτε να λύσετε ανύπαρκτα προβλήματα σήμερα και αυτό θα οδηγήσει σε περίπλοκες καταστάσεις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-11-2017

Κριός – Οκτώ των Σπαθιών Οι έντονες διαφορές που έχετε με το σύντροφό σας, είναι πιθανό να οδηγήσουν σε κάποια διαμάχη μεταξύ σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-9-2017

Κριός – Δέκα των Σπαθιών Κάτι ταράσσει την ψυχραιμία σας και ο έρωτας μοιάζει να σας πληγώνει σήμερα. Συχνά επιτίθεστε στον σύντροφό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-8-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-8-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-8-2017

Κριός –Πέντε των Σπαθιών Αντίστροφα Κάποια εξωτερική ενέργεια ίσως σας κάνει να θυμώνετε και να αποβάλλετε το άγχος σας προς το ταίρι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-7-2017

Κριός – Άσσος των Σπαθιών Η αγάπη είναι λίγο σαν τη μουσική. Υπάρχουν στιγμές που τα πράγματα είναι σε αρμονία, άλλες φορές δεν είναι....