Ομοερωτικές Προβλέψεις 11/09 - 17/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 11/09 - 17/09/2017
<p>Κριός

Μια δυναμική, ενεργή και ωφέλιμη περίοδος. Ειδικά για όλα τα θέματα που αφορούν την αγάπη. Όσο περισσότερο εργάζεστε σε αυτά τα θέματα τόσο περισσότερο κέρδος θα έχετε. Αυτό περιλαμβάνει άσκηση γοητείας ή άλλες πνευματικές πρακτικές. Λίγη προσοχή στη σχέση σας με τους συντρόφους σας, αν έχετε μόνιμη σχέση.

Ταύρος

Μια περίοδος χαρούμενη και μαγικά δυνατή. Οι διαλογιστικές και υπνωτικές μέθοδοι βοηθούν πολύ τις ερωτικές σας πρακτικές. Εάν δεν θέλετε να εξαρτάται αποκλειστικά από αυτά τα «κόλπα», προσθέστε δημιουργική οπτικοποίηση σε όλα τα «ξόρκια» σας αυτή την εβδομάδα. Απαιτείται κάποια προσοχή σε θέματα εργασίας, μην φλερτάρετε με συναδέλφους.

Δίδυμοι

Οικογενειακές συγκεντρώσεις ή συναντήσεις με ανθρώπους που θεωρείτε ως οικογένειες ευνοούνται. Ακόμα κι αν αυτό δεν θα συμβεί, αυτοί οι άνθρωποι θα πάρουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας μέσω τηλεφώνου, online κουβέντας ή σε συζητήσεις γι 'αυτούς μαζί με άλλους. Εάν σχεδιάζετε να κυνηγήσετε το σeξ αυτόν τον καιρό, πιθανότατα θα είστε τυχεροί, αλλά παίζετε με ασφαλείς όρους.

Καρκίνος

Μερικά καλά νέα έρχονται στον χώρο της αγάπης. Αυτά μπορεί να προέρχονται από έναν συνάδελφο, έναν συνεργάτη ή κάποιον άλλο που γνωρίζετε. Μπορούν να έχουν μια μορφή αύξησης της γοητείας σας ή μια πρόταση για μια πιο θερμή σχέση ή κάτι τέτοιο. Σε ορισμένες περιπτώσεις πρόκειται για μια προσωρινή αλλαγή, αλλά μια καλή, ωστόσο, αλλαγή.

Λέοντας

Τα χρήματα και η δουλειά είναι σημαντικά. Ειδικά εάν είστε αυτοαπασχολούμενος ή εργάζεστε σε μια θέση με αρκετή ελευθερία δράσης. Θα έχετε κατά νου έμπνευση για το πώς θα προωθήσετε την επιχείρησή σας και την οικονομική σας ανάπτυξη. Τα περισσότερα από αυτά είναι καλές ιδέες, αλλά μην λησμονείτε τον έρωτα, όσο κι αν ας ενδιαφέρει η δουλειά σας.

Παρθένος

Ο εαυτός και η εμφάνιση σας, καθώς και η αγάπη και η σeξουαλική συναναστροφή είναι πολύ ισχυρά θέματα για σας αυτή την εβδομάδα. Τόσο ισχυρά ώστε θα δείτε ανθρώπους να αντιδρούν στις γοητείες σας πιο θετικά απ 'ότι συνήθως. Μια γενικά ευτυχισμένη και τυχερή περίοδος. Κάποιο άγχος για τα χρήματα μπορεί να εμφανιστεί, αλλά τίποτα πάρα πολύ σοβαρό που να μην μπορείτε να χειριστείτε ή να επισκιάσει την ευτυχία σας.

Ζυγός

Ακόμη μια κοινωνική περίοδος για σας. Το σπίτι και η οικογένεια είναι σημαντικά, αλλά κυρίως σε ισορροπία και αρμονία της κοινωνικοποίησης σας. Η έξοδος από τον τα κλισέ είναι πολύ δυνατή. Αποφύγετε να είστε πολύ ευαίσθητοι σε αυτό που λένε οι άλλοι και αποφύγετε συζητήσεις σχετικά με την πολιτική ή τα οικονομικά. Και τα δύο αυτά θέματα μπορεί να χαλάσουν μια κατά τα άλλα καλή διάθεση.

Σκορπιός

Το μυαλό σας επικεντρώνεται στην ερωτική σας ζωή. Ετοιμάζετε πράγματα, μελετάτε ή ερευνάτε πράγματα, κάνετε σχέδια, μιλάτε για αυτά τα σχέδια με τους φίλους και τους γνωστούς σας. Αυτό είναι καλό καθώς σας βοηθούν να "διορθώσετε" τη σκέψη σας, οδηγώντας σας σε πιο εφικτές λύσεις ή επιλογές. Να είστε λίγο προσεκτικοί με νέους ανθρώπους.

Τοξότης

Μια πολύ ευτυχισμένη περίοδος ερωτικά αυτή την εβδομάδα. Η έξοδος και η διασκέδαση μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσετε τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα και να εξασφαλίσετε οικονομική ηδονές. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιο στρες με τον σημερινό σύντροφο της ζωής σας εάν έχετε, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό, και το κέρδος θα είναι μεγαλύτερο.

Αιγόκερως

Το σπίτι και η οικογένεια παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας αυτή την εβδομάδα. Αλλά με έναν δημιουργικό τρόπο - ακόμη και χωρίς την πρόθεσή τους. Ό, τι κάνετε και ό, τι ακούτε μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για εσάς και μια λύση για το πώς θα πρέπει να φροντίσετε ένα πρόβλημα ή πώς πρέπει να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Κάποιο άγχος μπορεί να προέλθει από την σχέση σας, αλλά αντιμετωπίζετε και αυτό με μεγαλύτερη ευκολία απ 'ότι συνήθως.

Υδροχόος

Θέλετε τους σημαντικούς σας ανθρώπους γύρω σας αυτή την εβδομάδα. Η οικογένεια μπορεί να συμπεριληφθεί σε αυτούς τους σημαντικούς ανθρώπους, αλλά αυτό δεν είναι ο κύριος στόχος σας αυτή την εβδομάδα. Πιθανότατα αισθάνεστε πολύ συναισθηματικοί για κάποια πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας και θέλετε είτε τη στήριξη ενός φίλου ή απλά την παρουσία τους για να σκεφθείτε πιο καθαρά. Θα είστε πιθανώς τυχεροί στην πραγματοποίηση αυτού του σχεδίου. Ίσως θα το συνειδητοποιήσετε ακόμη και χωρίς να το προγραμματίσετε.

Ιχθείς

Δεν είστε τόσο τυχεροί όσο ο Τοξότης, αλλά στο ίδιο μήκος κύματος. Η έξοδος και η διασκέδαση θα προωθήσουν τα ερωτικά σας σχέδια. Μερικές φορές μόνο από ιδέες που έρχονται σε σας μέσω συνομιλιών και άλλες φορές με συγκεκριμένες προτάσεις ή να σας βοηθήσουν να λάβετε από τους γνωστούς σας. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και μιλήστε χαλαρά μαζί τους σε μια τέτοια ατμόσφαιρα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: τα ερωτικά δώρα της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: τα ερωτικά δώρα της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: τα ερωτικά δώρα της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Θα υπάρξουν πολλά και σημαντικά ερωτικά δώρα της Νέας σελήνης σε κάθε ζώδιο αυτήν την εβδομάδα. Το καινούριο Φεγγάρι στην Παρθένο...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Κριός Μια εύκολη και ίσως ωφέλιμη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Ακόμα περισσότερο εάν μια νέα γνωριμία ή αυτή που προσπαθείτε να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Κριός Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και κάτω από την βαθιά επίδραση της Σελήνης που ετοιμάζει ένα αυγουστιάτικο σκηνικό...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Κριός Οι Κριοί έχετε μια μάλλον αγχωτική εβδομάδα στα ερωτικά σας. Οι όψεις του Άρη σας ταράζουν και σας κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Κριός Είναι μια πολύ δυναμική και όμορφη εβδομάδα για τα ερωτικά σου. ειδικά μετά από τις 5 Απριλίου, που ο Άρης από τον Ταύρο συναντάει...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Κριός Η εβδομάδα αυτή είναι τέλεια και πολύ συναισθηματική. Η Αφροδίτη στις 4 του μηνός γυρίζει στο ζώδιό σου ανάδρομη και σε στέλνει να...