Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-9-2017
<p> Κριός –Πέντε των Σπαθιών

Η κούρασή σας μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ηρεμία και την ρομαντική ατμόσφαιρα που ελπίζατε να επιτύχετε με το σύντροφό σας, ωστόσο δεν θα υπάρξουν έντονες εντάσεις.

Ταύρος –Η Κρίση Αντίστροφα

Μην προσπαθήσετε να φτιάξετε τη διάθεση του συντρόφου σας σήμερα μιας και το πιο πιθανό είναι να καταλήξει σε έναν παράλογο καυγά. Προτιμήστε να του σταθείτε όταν το ζητήσει.

Δίδυμοι –Οκτώ των Σπαθιών

Είναι σημαντικό να συγκεντρωθείτε στα προβλήματα της σχέσης σας και σε πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε με το σύντροφό σας ώστε να διατηρήσετε την τρυφερότητα μεταξύ σας.

Καρκίνος – Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Τα προβλήματα δεν λύνονται όλα ταυτόχρονα λόγω μιας και μόνο συζήτησης, αλλά απαιτούν πολλή δουλειά και από τα δύο μέλη μιας σχέσης. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας αυτήν την περίοδο.

Λέων – Πέντε των Κυπέλλων

Ίσως νιώθετε κουρασμένοι, αλλά και πάλι έχετε την αστείρευτη επιθυμία να νιώσετε την τρυφερότητα και την αγάπη του συντρόφου σας σήμερα. Η νύχτα σας θα είναι γεμάτη με συναισθήματα.

Παρθένος –Ο Ερημίτης Αντίστροφα

Ίσως κάποιες αποφάσεις και κάποιες κινήσεις που κάνατε στο παρελθόν δεν ήταν ακριβώς αυτές που επιθυμούσατε και τώρα νιώθετε το βάρος της εκπυρσοκρότησης αυτών των λαθών στη σχέση σας.

Ζυγός –Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Εσείς και ο σύντροφός σας θα ενώσετε σύντομα τις δυνάμεις σας ώστε να αντικρούσετε κάποιο σημαντικό πρόβλημα που αισθάνεστε πως πλησιάζει τη σχέση σας και αυτό θα σας κάνει πιο δυνατούς.

Σκορπιός – Τέσσερα των Σπαθιών

Μπορεί να νιώθετε εξαντλημένοι λόγω κάποιων συζητήσεων που φαίνεται να επαναλαμβάνονται συνέχεια όσον αφορά τη σχέση σας, ωστόσο αν δεν λύσετε τα προβλήματά σας, ο φαύλος κύκλος θα συνεχιστεί.

Τοξότης – Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Μπορεί να αισθάνεστε πως η παρουσία ενός ατόμου που εσείς και ο σύντροφός σας γνωρίσατε πρόσφατα είναι πιθανό να γίνει αίτιο κακών συνθηκών. Συζητήστε το προσεκτικά με το ταίρι σας.

Αιγόκερως – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Είναι πιθανό να νιώθετε πως ο σύντροφός σας ασχολείται περισσότερο με τις κοινωνικές του σχέσεις, αντί με εσάς, ωστόσο είναι αναγκαίο να του δώσετε τον χρόνο και το χώρο που χρειάζεται.

Υδροχόος – Πέντε των Ράβδων

Ίσως ξεπεράσατε πρόσφατα κάποιο σημαντικό εμπόδιο και τώρα νιώθετε πολύ πιο χαλαροί και ξεκούραστοι, κάτι το οποίο επηρεάζει θετικά τη σχέση σας με το σύντροφό σας.

Ιχθύς – Δύο των Κυπέλλων

Η θετική ατμόσφαιρα και η τρυφερότητα, που πάντα κρατάτε σε υψηλά επίπεδα στη σχέση σας θα είναι ο λόγος για τον οποίο η βραδιά θα εξελιχθεί με εσάς και το ταίρι σας να νιώθετε ενθουσιασμένοι.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά με το σύντροφό σας και να νιώσετε την θαλπωρή της σχέσης...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Με τη αγάπη που λαμβάνετε από το σύντροφό σας τώρα νιώθετε πως αρχίζετε να γίνεστε πιο δυνατοί και πως μπορείτε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Νιώθετε πιθανώς πως σας περιβάλλει μια εξαιρετικά θετική, ρομαντική και τρυφερή αύρα, την οποία θα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-9-2017

Κριός –Τρία των Σπαθιών Η συναισθηματική αναταραχή που νιώθετε αντικατοπτρίζει την τωρινή κατάσταση της σχέσης σας με το σύντροφό σας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Μπορεί να νιώθετε πως βρίσκεστε σε ένα τέλμα όσον αφορά την ερωτική σας σχέση, ωστόσο αυτή είναι μια...