Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-9-2017
<p>Κριός

Δεν έχετε λόγο να αφήσετε την ημέρα χωρίς να την εκμεταλλευτείτε, καθώς σήμερα ευνοούνται ορισμένα χαρακτηριστικά του εαυτού σας, που έχουν σχέση με την αυθόρμητη δύναμη.

Ταύρος

Πρέπει να συντονιστείτε με το θετικό κλίμα της ημέρας. Είναι αλήθεια πως θα σας είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζετε. Να έχτε θάρρος και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, απόψε.

Δίδυμοι

Μπορεί να έρθετε σε μεγάλες ίσως και ανεπανόρθωτες ρίξεις, αν αποφασίσετε με πρόσωπο από το παρελθόν, να κάνετε συζήτηση για το τέλος της σχέσης σας, προσέξτε ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Διδάσκεστε να επικοινωνείτε με την πιο ευαίσθητη πλευρά σας. θα είναι σημαντικό να αποφύγετε να φερθείτε με σκληρότητα και να την αποκαλύψετε. Αυτό θα φανεί χρήσιμο.

Λέων

Είναι στιγμή αν μην φοβηθείτε τίποτα. Μην βάλετε μπροστά κανέναν σχέδιο, διότι απλούστατα, η αυθόρμητη συμπεριφορά σας είναι αυτή που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Παρθένος

Η ημέρα απαιτεί αυτή τη στιγμή από όλους μας να δράσουμε με αυθορμητισμό και να αποφύγουμε το να υπερ-αναλύσουμε τις καταστάσεις. Μόνο με αυτή την τακτική θα μετρήσει θετικά η ημέρα σας.

Ζυγός

Να είστε πιο επικεντρωμένοι σε αυτό που θέλετε. Αυτή τη στιγμή ίσως χρειάζεστε ένα διάλλειμα και αν θέλετε, μπορείτε να το έχετε. Όμως, ίσως σας πάει πίσω και σύντομα θα αλλάξετε γνώμη.

Σκορπιός

Είναι βέβαιο πως μέχρι αυτή τη στιγμή, αν δεν φοβηθήκατε να ξεκινήσετε ξανά τις επαφές με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, έχετε δημιουργήσει μία πολύ καλή βασική εντύπωση.

Τοξότης

Έχετε εμπιστοσύνη στα όπλα σας και τα ιδιαίτερα ταλέντα σας, τα οποία αυτή τη στιγμή αναδεικνύονται εντόνως. Να είστε λοιπόν προσεκτικοί απέναντι στην επιρροή τρίτων.

Αιγόκερως

Δεν είναι σωστό να αποφεύγετε με δικαιολογίες την κίνησή σας. Αν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος, τότε τα πράγματα είναι κατανοητά. Από αστρολογικής πάντως πλευράς, ευνοήστε.

Υδροχόος

Γενικότερα, η ημέρα προβλέπει σήμερα για εσάς ορισμένες εκπλήξεις και μάλιστα αυτές αναφέρονται σε μεγάλο βαθμό στον ερωτικό τομέα. Δεν είναι απίθανο να αντιστοιχούν στο παρελθόν.

Ιχθείς

Σε ζητήματα του παρελθόντος, θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε κάποια κίνηση σήμερα. Θα έχετε μεγάλη έλλειψη συγκέντρωσης και έτι θα αποσυντονιστείτε, κάντε λίγη υπομονή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Κριός Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, μπορεί να σας επηρεάσει πολύ αρνητικά μέσα από το τετράγωνο του με την Σελήνη, προσέξτε ορισμένες βίαια...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Κριός Μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να δράσει. Πάρτε ορισμένες πρωτοβουλίες που δεν αντέχατε να αναλάβετε μέχρι τώρα και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Κριός Εάν κάνετε κάποια σημαντική συζήτηση με το πρόσωπο το οποίο σας αφορά, θα περιγράψετε ορισμένες απαιτήσεις που έχετε. Εάν δεν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-8-2017

Κριός Αυτό που θα χρειαστείτε για να πετύχετε τον στόχο σας είναι το να αποφύγετε ορισμένα ξεσπάσματα τα οποία μπορεί πραγματικά να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-7-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...