Φεγγάρια Αγάπης 18/9 – 24/9/2017

Φεγγάρια Αγάπης 18/9 – 24/9/2017
<p>Φεγγάρια Αγάπης 18/9 – 24/9/2017: Ερωτικές Προβλέψεις ανά ζώδιο

Το νέο φεγγάρι την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 είναι το μεγάλο γεγονός της εβδομάδας, που χρωματίζει όλη την ερωτική μας ζωή. Νέο Φεγγάρι σημαίνει πάντα νέοι έρωτες. Αυτό το συγκεκριμένο που θα ζήσουμε είναι στις 27 μοίρες της Παρθένου και συνδέεται με τις ενέργειες και τα θέματα της αλλαγής που ξεκίνησαν με τη συνολική ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου. Οι αλλαγές αυτή τη φορά θα είναι περισσότερο σαν μικρές προσαρμογές στους μακροπρόθεσμους ερωτικούς στόχους σας ή πώς θα φτάσετε εκεί. Ας δούμε τις ερωτικές προβλέψεις ανά ζώδιο για αυτό το πανέμορφο Νέο Φεγγάρι.

Κριός  

Μια περίοδος ευτυχής σε όλες τις πτυχές της. Αισθάνεστε πιο χαρούμενοι και κοινωνικοί ακόμη και χωρίς σημαντικό λόγο, αλλά τέτοιοι καλοί λόγοι τείνουν να εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής. Η ψυχική υγεία σας βελτιώνεται, εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά οι πονοκέφαλοι είναι δυνατοί εάν απλώς καθίσετε χωρίς να κάνετε τίποτα.

Ταύρος

Το σπίτι και η οικογένεια μπορεί να πάρουν μέρος του χρόνου σας. Ίσως περισσότερο από άλλοτε. Αλλά, με έναν ευχάριστο τρόπο. Προσπαθείτε να αναδιοργανώσετε τον τόπο διαβίωσης και τις σχέσεις σας. Η αγάπη και η γοητεία σας είναι πολύ δυνατές. Χρησιμοποιήστε αυτήν την περίοδο για κινήσεις αγάπης, εάν χρειάζεστε ένα, ανεξάρτητα από το αν είναι μια περίοδος του Κρόνου για σας, με έντονα μαθήματα.

Δίδυμος

Το σπίτι, η οικογένεια και οι φίλοι σας αναζητούν χρόνο και προσοχή - όχι με κακό τρόπο. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η περίοδος είναι μόνο μια εβδομάδα, οπότε μάλλον δεν μπορεί να χωρέσει τα πάντα στο πρόγραμμά σας. Ένα νέο ενδιαφέρον αγάπης, ή κάποια ανανέωση στη ζωή του έρωτα, μπορεί να συμβεί.

Καρκίνος

Μια ήρεμη περίοδος κυρίως. Δεν είναι απαραιτήτως καλή, αλλά ήρεμη. Μπορεί απλώς να έχετε οργανώσει τέλεια τα πράγματα έτσι ώστε αυτή τη περίοδος να ρέει εύκολα. Η τακτοποίηση ή η φροντίδα των μικρών αναγκών στις σχέσεις σας είναι στο πρόγραμμα. Αναμείνετε κάποια καλά νέα σχετικά με τα ερωτικά σας γενικά.

Λέων

Οι κοντινοί σας άνθρωποι είναι στο επίκεντρο αλλά αισθάνεστε σίγουροι γι 'αυτούς. Καλά πράγματα μπορεί να συμβούν, όσον αφορά τα ερωτικά σας, ειδικά αν προωθήσετε τον εαυτό σας και γοητεύετε τους άλλους. Οι φίλοι και οι αγαπημένοι σας απολαμβάνουν να είναι μαζί σας. Ίσως μια "ανόητη" ρομαντική σχέση να γίνει κάπως πιο σημαντική;

Παρθένος

Μια πολύ ισχυρή και ισχυρή Νέα Σελήνη για σας, οπότε φροντίζετε ό, τι λέτε και σκέφτεστε. Αυτήν την εβδομάδα το Σύμπαν "σας υπακούει". Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιπλέον ισχύ για το καλό σας και για όλους τους άλλους. Τα οικονομικά, η οικογένεια και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα όνειρα και την έκτη αίσθηση δέχονται ακόμη μεγαλύτερη επιρροή.

Ζυγός

Οι σχέσεις από το παρελθόν και αυτές που βασίζονται στο Διαδίκτυο δείχνουν ότι λαμβάνουν τις περισσότερες από τις σημερινές ευλογίες. Θα είναι καλό αυτό το διάστημα για θέματα που σχετίζονται με την αγάπη για όλους τους Ζυγούς. Η επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου είναι επίσης δυνατή. Αυτό μπορεί να γίνει με την απόκτηση ταυτόχρονα πολλών νέων φίλων, ή μόνο ενός, αλλά πολύ σημαντικού.

Σκορπιός

Πολύ καλή περίοδος για την προώθηση της σχέσης σας. Εάν αυτό που κάνετε δεν είναι αυτό που θέλετε, είναι μια καλή στιγμή για την προώθηση των ερωτικών ονείρων σας. Οι αδέσμευτοι μπορούν να λάβουν μερικές από τις ευλογίες της περιόδου, αλλά να είστε λίγο σκεπτικοί όταν σας υπόσχονται αιώνιο έρωτα, ερωτικά μπόνους ή κάτι τέτοιο.

Τοξότης

Το ταξίδι του έρωτα ευνοείται αυτήν την εβδομάδα. Ακόμη περισσότερο αν συμβαίνει να είστε αδέσμευτοι. Το διεθνές εμπόριο καθώς και άλλες μορφές επιχειρηματικών συμφωνιών που περιλαμβάνουν ανθρώπους από άλλες χώρες, βρίσκονται επίσης κάτω από τις ευεργετικές επιρροές της περιόδου και συνδέονται με τον έρωτα. Αυτή είναι επίσης μια πολύ καλή περίοδος για να χτίσετε ή να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας και την αυτοεκτίμησή σας.

Αιγόκερως

Το σταθεροποιητικό είδος σχέσεων είναι εξαιρετικά ισχυρό για σας αυτήν την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει, ότι εξασφαλίζετε μια σχέση που βελτιώνει ή εξασφαλίζει καλή τύχη, ευλογεί γενικά την ζωή σας. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι γάμοι που συμβαίνουν αυτήν την εβδομάδα λαμβάνουν πολλές ευλογίες.

Υδροχόος

Η τρέχουσα σχέση ή ο γάμος σας λαμβάνει πολλές επωφελείς επιρροές αυτήν την εβδομάδα. Η σeξουαλική ζωή σας μπορεί να βελτιωθεί. Ακόμα περισσότερο αν ο Υδροχόος είναι άνδρας. Εάν είστε στη διαδικασία του διαζυγίου, τα πράγματα μπορούν είτε να αλλάξουν είτε να γίνουν πολύ πιο ευεργετικά για σας.

Ιχθείς

Λίγο γρήγορα, αλλά με ωφέλιμο τρόπο, μερικά πράγματα μπορούν να αλλάξουν στις ερωτικές σφαίρες αυτήν την εβδομάδα. Πιθανότατα, όσον αφορά τις καταστάσεις της ψυχολογίας σας ή τις καταστάσεις της σχέσης σας. Επίσης, μια καλή περίοδος για να βρείτε έναν νέο σύντροφο. Η Νέα Σελήνη συμβαίνει ακριβώς στον χώρο των σχέσεων για εσάς και σας ανοίγει δρόμους.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Φεγγάρια Αγάπης 13/02 – 19/02/2017

Φεγγάρια Αγάπης 13/02 – 19/02/2017

Φεγγάρια Αγάπης 13/02 – 19/02/2017

Και αυτή η εβδομάδα, η εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου για να μην ξεχνιόμαστε, θα είναι κάτω από την κυριαρχία του παντοδύναμου φεγγαριού,...

Φεγγάρια Αγάπης 20/06 – 26/06/2016

Φεγγάρια Αγάπης 20/06 – 26/06/2016

Φεγγάρια Αγάπης 20/06 – 26/06/2016

Η εβδομάδα αυτή θα είναι καυτή όσο δεν πάει ερωτικά, μιας και η Πανσέληνος στον Τοξότη, ακριβώς στην έναρξή της, βάζει φωτιά στα τόπια της...

Φεγγάρια Αγάπης 3/08 – 9/08/2015

Φεγγάρια Αγάπης 3/08 – 9/08/2015

Φεγγάρια Αγάπης 3/08 – 9/08/2015

Το Μπλε Φεγγάρι που ζήσαμε θα εξακολουθήσει με την αφάνταστη ενέργειά του να μας δονεί συναισθηματικά όλη αυτή την εβδομάδα, κάνοντάς...

Φεγγάρια Αγάπης 6/04 – 12/04/2015

Φεγγάρια Αγάπης 6/04 – 12/04/2015

Φεγγάρια Αγάπης 6/04 – 12/04/2015

Εβδομάδα των Παθών μπροστά μας! Μια πολύ κατανυκτική περίοδος, που κρύβει μέσα της την σαφέστατη υπόσχεση της νίκης της ζωής. Και έχουμε...

Φεγγάρια Αγάπης 23/2 – 1/3/2015

Φεγγάρια Αγάπης 23/2 – 1/3/2015

Φεγγάρια Αγάπης 23/2 – 1/3/2015

Η λατρεμένη Σελήνη αυτήν την στιγμή είναι στην φάση που περιγράφεται ως «κηρώνοντας ημισεληνοειδές φεγγάρι», με φωτεινότητα περίπου...

Φεγγάρια Αγάπης 25/31-8-2014

Φεγγάρια Αγάπης 25/31-8-2014

Φεγγάρια Αγάπης 25/31-8-2014

Η εβδομάδα που έρχεται έχει μέσα της μια εξαιρετική Νέα Σελήνη για αρχή και το φεγγάρι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μας χαρίσει τα κύματα...