Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017
<p>Κριός – Δύο των Κυπέλλων

Νιώθετε πιθανώς πως σας περιβάλλει μια εξαιρετικά θετική, ρομαντική και τρυφερή αύρα, την οποία θα εξωτερικεύσετε προς το σύντροφό σας και θα την έχετε μέχρι το τέλος της ημέρας.

Ταύρος – Ακόλουθος των Σπαθιών Αντίστροφα

Μπορεί να υπάρξει κάποιο απρόβλεπτο πρόβλημα σήμερα το οποίο λόγω λανθασμένης μεθοδολογίας θα εκτιμήσετε ως εξαιρετικά σημαντικό χωρίς σοβαρό λόγο σήμερα.

Δίδυμοι – Επτά των Κυπέλλων

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα προβλήματα του συντρόφου σας είναι το κύριο συστατικό για την ηρεμία , τη χαλάρωση και τον ερωτισμό που υπάρχει σήμερα στη σχέση σας.

Καρκίνος – Εννιά των Πεντάκτινων

Μπορεί να υπάρξει κάτι το οποίο θα φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα, ωστόσο πρέπει να γνωρίζετε πως ο σύντροφό σας είναι δίπλα σας, ακόμη και αν δεν το πιστεύετε πάντα.

Λέων – Οι Ερωτευμένοι

Είστε ενθουσιασμένοι με τη σχέση σας, κάτι το οποίο σας προκαλεί χαρά και αίσθηση ασφάλειας μιας και τελευταία νιώθατε λανθασμένα πως ίσως έχετε χάσει αυτό το συναίσθημα.

Παρθένος – Το Άρμα Αντίστροφα

Υπάρχουν κάποιες σημαντικές εκκρεμότητες τις οποίες θα πρέπει να ρυθμίσετε σήμερα, ωστόσο θα είστε προσεκτικοί ώστε να μην τις αφήσετε να χαλάσουν τη βραδιά με το σύντροφό σας.

Ζυγός – Πέντε των Σπαθιών Αντίστροφα

Μπορεί να νιώθετε κάπως καταβεβλημένοι σήμερα λόγω της καθημερινότητάς σας, ωστόσο ο σύντροφός σας θα καταφέρει να σας ανεβάσει το κέφι με τη βραδιά που θα ετοιμάσει.

Σκορπιός – Έξι των Κυπέλλων

Θέλετε να χαλαρώσετε και να νιώσετε τρυφερότητα και ερωτισμό στη σχέση σας μετά από μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά και δε θα μπορούσατε να έχετε επιλέξει καλύτερη νύχτα από την αποψινή.

Τοξότης – Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Είναι σημαντικό να ενθαρρύνετε το σύντροφό σας και να μην αφήνετε κάποιες μικρές αντιπαραθέσεις να σας εμποδίσουν από το να τον βοηθήσετε όταν πραγματικά σας χρειάζεται.

Αιγόκερως – Δέκα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Η σκληρή προσπάθεια που καταβάλλετε στην εργασία σας καθημερινά είναι ο λόγος της κούρασης και του εκνευρισμού σας, ωστόσο στη συνέχεια της ημέρας θα καταφέρετε να τον κατευνάσετε.

Υδροχόος – Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα

Πρέπει να κάνετε ένα διάλλειμα από τα πολλά άγχη σήμερα και η ερωτική διάθεση εντός της σχέσης σας είναι το τέλειο μέσο για να επιτύχετε την πολυπόθητή σας χαλάρωση.

Ιχθύς – Οκτώ των Ράβδων

Μπορεί να υπάρξουν κάποια οικογενειακά προβλήματα τα οποία θα καταφέρετε να λύσετε με τη βοήθεια του συντρόφου σας σε αρκετά γρήγορο χρονικό διάστημα και χωρίς "εκπυρσοκροτήσεις".

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Έχετε μια ανάγκη να νιώσετε το ρομαντισμό της σχέσης σας αυτήν την περίοδο. Θέλετε να βρεθείτε πιο κοντά με το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά με το σύντροφό σας και να νιώσετε την θαλπωρή της σχέσης...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντεστραμμένο Η ρομαντική ατμόσφαιρα που έχετε χτίσει με το σύντροφό σας σήμερα ίσως διαταραχθεί κατά την...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 29-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-8-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αντίστροφα Ίσως με την απαλλαγή σας από κάποιο βάρος νιώθατε πως όλα θα καλυτέρευαν και τώρα που το...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 8-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-8-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Νιώθετε πιθανώς πως σας περιβάλλει μια εξαιρετικά θετική, ρομαντική και τρυφερή αύρα, την οποία θα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...