Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-9-2017
<p>Καθημερινές προβλέψεις για Κριό:
Υπάρχει κάποια αδυναμία συγκέντρωσης. Πιθανώς όχι τόσο μεγάλη ανικανότητα, αλλά περισσότερο πρόκληση. Στην πραγματικότητα, αν πείσετε τον εαυτό σας να συνεργαστεί μαζί σας, το μυαλό σας μπορεί να κάνει θαύματα σήμερα.

Καθημερινές προβλέψεις για τον Ταύρο:
Τα συναισθήματα της μοναξιάς, ακόμη και αν δεν είστε μόνοι, καθώς και τα συναισθήματα που δεν ανήκουν στο περιβάλλον σας μπορούν να εμφανιστούν ή να γίνουν ισχυρότερα. Αντί να επικεντρωθείτε σε αυτά, αρχίστε να δημιουργείτε τις επιθυμητές αλλαγές στη ζωή σας.

Καθημερινές προβλέψεις για τον Δίδυμο:
Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις στις επαγγελματικές συναντήσεις. Οι συνεργάτες μπορεί να φαίνεται ότι έχουν διαφορετικά οράματα από ό, τι έχετε και τα εκφράζουν με τρόπους που δεν σας αρέσουν. Πριν να απογοητευτείτε, βεβαιωθείτε ότι πράγματι μιλάτε για διαφορετικά πράγματα. Λοιπόν, ακόμη και τότε, μην πάρετε πάρα πολύ απογοητευμένοι.

Καθημερινές προβλέψεις για καρκίνο:
Η υγεία, η σωματική και η ψυχική μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητη σήμερα. Πώς αισθάνεστε για την υγεία σας μπορεί να είναι χειρότερη από το πώς είναι η υγεία σας. Η ενέργεια είναι χαμηλή και, επομένως, ακόμα και οι ψυχικές αυτοάμυνας δεν είναι πολύ καλές. Καθαρίστε και προστατέψτε την αύρα σας.

Καθημερινές προβλέψεις για τον Λέοντα:
Αυτό μπορεί να είναι μια σημαντική μέρα για εσάς ως ευχάριστα και σημαντικά γεγονότα ή ευοίωνες πινελιές μπορούν να έρθουν στο δρόμο σας. Μπορεί να έρθετε να νιώσετε, όμως, ότι αυτό που είναι σημαντικό για εσάς δεν σας καταλαβαίνει αρκετά. Εραστές και σεξουαλικούς συνεργάτες, πιθανότατα.

Καθημερινές προβλέψεις για τη Παρθένο:
Η σχέση σας ή ο γάμος μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια πιο ήρεμη ματιά στην κατάσταση θα δείξει ότι το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι τόσο σημαντικό. Συνεργαστείτε με αυτό, όμως. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις το άγχος θα προέλθει από την ερωτική σχέση ενός μέλους της οικογένειας.

Καθημερινές προβλέψεις για το Ζυγό:
Έχετε μια τάση στα ατυχήματα σήμερα. Εκτός αν το γενέθλιο διάγραμμα υποστηρίζει αυτή την πτυχή, τίποτα δεν είναι πολύ σοβαρό, αλλά καλύτερα να είστε προσεκτικοί για να τους αποφύγετε. Οι φίλοι ή άλλα άτομα ενδέχεται να διαταράξουν το πρόγραμμα της ημέρας. Αποφύγετε την υπερβολική αντίδραση αν αυτό συμβεί.

Καθημερινές προβλέψεις για τον Σκορπιό:
Εάν είναι δυνατόν, μην ξοδεύετε χρήματα σήμερα, εκτός αν είναι απαραίτητο. Όλη η πολυτέλεια, με ή χωρίς εισαγωγικά, οι δαπάνες είναι επιζήμιες. Η αγάπη για τη ζωή παίρνει επίσης μερικές σύγχυση ενέργειες. Δεν είναι πραγματικά κακό, αλλά σύγχυση.
 
Καθημερινές προβλέψεις για τον Τοξότη:
Κάθε μικρό πράγμα που δεν σας αρέσει στον εαυτό σας, κάθε ανασφάλεια που έχετε και άλλα παρόμοια συναισθήματα είναι επιρρεπείς στην πράξη μέχρι σήμερα. Επιλέξτε με ποιον θα αλληλεπιδράσετε έτσι ώστε να μην τρίβουν το αλάτι στις πληγές σας. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να θεραπεύσετε αυτές τις πληγές.

Καθημερινές προβλέψεις για τον Αιγόκερω:
Οι φόβοι και όλες οι περιοριστικές ενέργειες, τα συναισθήματα και οι σκέψεις σας μπορεί να είναι λίγο πιο δυνατά σήμερα. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι άνθρωποι γύρω σας μπορούν να τους υποστηρίξουν. Δείτε το δάσος, όμως, όχι το δέντρο. Υπάρχει μεγάλη δύναμη και τύχη σε σας. Η υπέρβαση αυτών των φόβων και περιορισμών μπορεί να σας οδηγήσει σε αυτό που επιθυμείτε.

Καθημερινές προβλέψεις για τον Υδροχόο:
Το εμπόριο μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα. Εάν ασκείτε τέτοια δραστηριότητα, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και λεπτομερείς με τις παραγγελίες. Εάν είστε καταναλωτής, αποφύγετε την τοποθέτηση παρόμοιων παραγγελιών σήμερα. Επίσης, κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά για απάτες.

Καθημερινές προβλέψεις για τους Ιχθείς:
Όσον αφορά την εργασία, τα πράγματα μπορεί να φαίνονται πιο δύσκολα από αυτά που είναι και τα προβλήματα μπορεί να φαίνονται πιο σοβαρά από ό, τι είναι. Το ακριβώς αντίθετο είναι επίσης δυνατό, αλλά όχι το πιο δυνατό σενάριο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ποιοι έρωτες θα ανατείλουν σήμερα για το κάθε ζώδιο; Με την αστρολογική Ταρώ θα ξέρεις με ασφάλεια πώς θα κινηθείς στον έρωτα και την...