Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-9-2017
<p>Κριός

Είναι στιγμή να δείτε γύρω σας την κατάσταση. οι άμεσες κινήσεις ευνοούνται, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την βιασύνη. Βρείτε λοιπόν την ισορροπία στις κινήσεις σας τώρα. Οι επανασυνδέσεις θέλουν τέχνη, όχι φόρα!

Ταύρος

Είναι εξαίσια στιγμή για μία κίνηση από την πλευρά σας. Εισέρχεστε σε μία περίοδο ιδιαίτερης επιρροής, που αν και σας πηγαίνει σε μονοπάτια άγνωστα, σας είναι οικεία.

Δίδυμοι

Βάλτε στην άκρη ό,τι μπορεί να σας χωρίζει με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και δείτε την θετική πλυερά. Αν αυτό σας αρκεί, τότε θα ξέρετε πραγματικά τι πρέπει να κάνετε.

Καρκίνος

Εάν καταφέρετε να αποβάλετε ορισμένα άνευ ουσιαστικής αιτίας άγχη σας, που σχετίζονται και με το ερωτικό σας παρελθόν, θα μπορέσετε να κάνετε την κίνησή σας σήμερα.

Λέων

Εκτιμάτε με έναν διαφορετικό και πολύ πιο θετικό τρόπο τα πράγματα. Είναι λοιπόν ώρα για να προχωρήσετε σε μερικές κινήσεις, τις οποίες μέχρι τώρα δεν θεωρούσατε σημαντικές.

Παρθένος

Είστε στην κατάλληλη φάση για την πιο ουσιαστική και απαιτητική σας προσέγγιση. Δεν έχετε να φοβηθείτε κανέναν στόχο. Μπορεί να κινηθείτε αργά, αλλά θα είστε αποτελεσματικοί.

Ζυγός

Να είστε επικεντρωμένοι στο πώς θα αξιοποιήσετε κατάλληλη την ερχόμενη περίοδο. Το ξέρετε πως μπορεί να αιφνιδιαστείτε με ένα τηλεφώνημα από το παρελθόν σας; Να είστε έτοιμοι.

Σκορπιός

Σε περίπτωση που κανονίσετε κάποια συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν, θα παρατηρήσετε το ότι σας είναι εύκολο να αντιληφθείτε όσα δεν σας λέει. Είστε έτοιμοι για μεγάλες κινήσεις.

Τοξότης

Έχετε πεισμώσει ατή τη στιγμή. Και αυτό είναι κάτι πραγματικά θετικό. Είναι ο τρόπος με τον οποίον θα καταφέρετε να επιτύχετε μία συνάντηση και την θετική κατάληξή της.

Αιγόκερως

Έχετε σαγήνη σήμερα και ευκολία μεγαλύτερη στο να εκπέμψετε την γοητεία σας. Να είστε ευθυγραμμισμένοι με το θετικό κλίμα και θα πλησιάσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Υδροχόος

Να είστε επίμονη και σταθεροί στις κινήσεις σας. Αν ξεκινήσετε την προσπάθειά σας γα επανασύνδεση, μην σταματήσετε. Το να περιμένετε είναι καλό, το να αναβάλετε όμως, όχι.

Ιχθείς

Σήμερα θα καταφέρνετε πολύ καλύτερα να αντιλαμβάνεστε το τι αισθάνεται ή και σκέφτεται το αγαπημένο σας πρόσωπο. Με αυτό το δεδομένο, είναι εξαιρετική στιγμή για την κίνησή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πείτε στο αγαπημένο σου πρόσωπο πως πράγματι λιώνετε για πάρτι του ωσάν τη γρανίτα. Μην φοβηθείτε. Καλό το...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Κριός Αν καταφέρετε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και μειώσετε από μόνοι σας τις αναστολές, θα καταφέρετε να καταλάβετε την...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Κριός Είστε και ερωτικοί και δυναμικοί αυτή της τιγμή. Αν όμως βγάλετε και ένα πιο ρομαντικό πρόσωπο, τότε θα καταφέρετε να κάνετε με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να μην πάρετε τα πάντα τόσο σοβαρά σήμερα, αν έχετε κάποια επικοινωνία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ακόμα κα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-9-2017

Κριός Να είστε έτοιμοι για μεγαλύτερες κινήσεις από αυτές του τελευταίου διαστήματος. Δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβετε να δράσετε,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Κριός Ακόμα και αν είστε σε κάποια πλεονεκτική θέση, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε το δίκιο σας, από ένα πρόσωπο από...