Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-9-2017
<p>Κριός – Ντάμα των Σπαθιών

Η ρομαντική σας διάθεση μειώνεται και τη θέση της παίρνουν οι αμφιβολίες και οι άσκοπες ανησυχίες που ίσως έχετε όσον αφορά το σύντροφό σας και τη μεταξύ σας σχέση. Μια γυναίκα – μυστήριο μπορεί να εμφανιστεί στην ζωή σας, είτε είστε άντρας είτε γυναίκα και να παίξει ρόλο στα ερωτικά σας θέματα.

Ταύρος – Ακόλουθος των Κυπέλλων Αντίστροφα

Ίσως προσπαθείτε να άσκοπα να κερδίσετε την προσοχή του συντρόφου σας, αλλά όπως είναι φυσικό η καθημερινότητα και το έντονό του πρόγραμμα τον καταναλώνουν.

Δίδυμοι – Δύο των Σπαθιών

Είστε τρυφεροί και ρομαντικοί με το ταίρι σας και αυτό θα σας εξασφαλίσει την ηρεμία και τη χαλάρωση που ζητάτε τόσο πολύ από τη σχέση σας τις τελευταίες ημέρες.

Καρκίνος – Πέντε των Πεντάκτινων

Ο τρόπος με τον οποίο βλέπετε τα προβλήματα και εναντιώνεστε με το σύντροφό σας σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέθοδος για να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που πρόκειται να έρθουν.

Λέων – Τέσσερα των Σπαθιών

Μπορεί να νιώθετε έντονη κούραση και γι αυτό να προτιμάτε να αποστασιοποιηθείτε από το ταίρι σας, ωστόσο αυτή η προσέγγιση το κάνει να νιώθει παραμελημένο και δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Παρθένος – Εννιά των Ράβδων Αντίστροφα

Ίσως έχετε κάνει κάποια ρομαντικά σχέδια με το σύντροφό σας, το οποία όμως θα περάσουν από αρκετά εμπόδια που θα σας κουράσουν, μέχρι τελικά να πραγματοποιηθούν.

Ζυγός – Ντάμα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Κάποιες ανησυχίες μέσα στην ημέρα είναι πιθανό να σας χαλάσουν προσωρινά τη διάθεση, ωστόσο σύντομα θα σταματήσουν καθώς η ρομαντική ατμόσφαιρα θα πάρει τη θέση τους.

Σκορπιός – Ρήγας των Κυπέλλων Αντίστροφα

Είναι σημαντικό να δείχνετε το υπάρχον ενδιαφέρον σας σε σχέση με τα ζητήματα τα οποία προβληματίζουν το σύντροφό σας, ακόμη και αν σε εσάς δεν φαίνονται τόσο σημαντικά.

Τοξότης – Η Μεγάλη Ιέρεια Αντίστροφα

Μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας μιας και κάποιο παράπτωμα του παρελθόντος ίσως έχει επανέλθει στο προσκήνιο, βάζοντάς σας σε δύσκολη θέση σήμερα.

Αιγόκερως – Δύο των Κυπέλλων

Οι προσπάθειές σας να ανακαλύψετε και πάλι τον ενθουσιασμό και το πάθος το οποίο είχε χαθεί τις τελευταίες ημέρες από τη σχέση σας θα αποδώσουν σήμερα και απολαύσετε μια ρομαντική νύχτα.

Υδροχόος – Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Τα σχέδια που έχετε κάνει με το σύντροφό σας όσον αφορά μια ρομαντική βραδιά μπορεί να μην εκπληρωθούν λόγω κάποιων εμποδίων, ωστόσο και πάλι η νύχτα θα έχει τρυφερές εκπλήξεις.

Ιχθύς – Η Σελήνη Αντίστροφα

Συνήθως ξέρετε πώς να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα της σχέσης σας με συγκεκριμένες κινήσεις και στρατηγικές, ωστόσο σήμερα ίσως κάτι σας αποσυντονίσει.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Κάποια ενέργεια που δε θα καταφέρετε να προσδιορίσετε ακριβώς, θα σας εμποδίσει από το να περάσετε την...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018

Κριός –Πέντε των Σπαθιών Η κούρασή σας μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ηρεμία και την ρομαντική ατμόσφαιρα που ελπίζατε να επιτύχετε με...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Νιώθετε πιθανώς πως σας περιβάλλει μια εξαιρετικά θετική, ρομαντική και τρυφερή αύρα, την οποία θα...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντεστραμμένο Η ρομαντική ατμόσφαιρα που έχετε χτίσει με το σύντροφό σας σήμερα ίσως διαταραχθεί κατά την...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...