Νέα Σελήνη στις 20 του Σεπτέμβρη

Νέα Σελήνη στις 20 του Σεπτέμβρη
<p>Οι καυτές, καταστροφικές και καταλυτικές ενέργειες του καλοκαιριού υποχωρούν επιτέλους και αφήνουν τη θέση τους στην επιθυμία, τη θέληση και την αγάπη να οργανώσουν, να ισιώσουν και να κάνουν κάτι γα την ψυχή μας, με την ευγένεια της Παρθένου και της Νέας Σελήνης στις 20 του Σεπτέμβρη: βρες τον αιώνιο έρωτα, μπορείς!

Ο τροχασμός αυτής της Νέας Σελήνης είναι τόσο δροσερός, ορθολογιστικός και προσανατολισμένος στην επίλυση προβλημάτων , όσο καθώς οι δύο τελευταίες φάσεις ανανέωσης του φεγγαριού ήταν ζεματιστοί, δηλαδή: στο μέγιστο. Με πέντε, μετρήστε, πέντε ουράνια σώματα να βρίσκονται την Παρθένο και να στέλνουν στην γη ψυχική ενέργεια, αυτό το γεγονός είναι η απόλυτη επιβολή της ποιότητας της Παρθένου, η Εκδίκηση της Παρθένου θα λέγαμε!

Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ερμής είναι με τον Ήλιο και τη Σελήνη στην Παρθένο. Η συσσωμάτωση αποτυπώνει τη φάση του φεγγαριού με αλληλεπιδράσεις, ενέργειες, βόμβες και περιστροφή γύρω από όλες τις προετοιμασίες για αποτελεσματικότητα και ενάρξεις με σωστά θεμέλια. Έρχονται οι πλανήτες εφοδιασμένοι με λίστες επιδιόρθωσης και διάτρησης, με σκούπες και είδη καθαρισμού, καθώς και με εξαρτήματα πρώτων βοηθειών που συσκευάζονται μαζί με φυτικά φάρμακα.

Η κλίση να χρησιμοποιήσουμε άμεσα όλα αυτά τα εργαλεία, έρχεται, καθώς ο Ερμής και ο Άρης απέχουν μόνο 3 μοίρες, συνδέοντας τις ιδέες και τη συνέχεια και επιτρέποντας τη μετάβασή μας σε λογικά πρότυπα, ως μια βαθιά ανάγκη επείγουσα.

Βγαίνουμε στην δράση. Ήρθε η ώρα να σπάσουμε όλα τα πράγματα που μας έβγαλαν πρόσφατα από το πρόγραμμα που οι ίδιοι θέλουμε να ορίσουμε: οι ενεργειακές επιταχύνσεις του καλοκαιριού, οι εκρήξεις και οι συσπάσεις, το ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα και, φυσικά, οι καταιγίδες και τα επακόλουθά τους, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά, υποχωρούν, αλλά βίαια, σαν άμπωτη.

Θα εξετάσουμε, θα αξιολογήσουμε και θα επικρίνουμε όλους και θα ταξινομήσουμε τα συντρίμμια σε κομμάτια που αξίζει να σώσουμε. Θα τα βάλουμε σε κατάσταση λειτουργίας (καθώς και σε μια λειτουργική σειρά) και στη συνέχεια θα αρχίσουμε να εφαρμόζουμε, επισημαίνοντας κάθε ολοκληρωμένο αντικείμενο με ένα ικανοποιητικά μεγάλο κοσμικό σημάδι ελέγχου.

Και όμως ... η διαδικασία δεν είναι απολύτως σαφής. Ή λογική. Ή κανονική. Οι οπτικές γωνίες αφθονούν. Το όραμα είναι θολό, συννεφιασμένο, ιδεαλιστικό. Φαντασιώσεις και ονειροπολήσεις μας αποσπούν. Και τα νερά της πλημμύρας μας περιβάλλουν ακόμα.

Η Σελήνη και ο ηγεμόνας της, ο Ήλιος κάνουν χωριστές αλλά ίσες αντιθέσεις σε δύο σώματα στους Ιχθείς, τα οποία μαλακώνουν όλη αυτή τη ζωηρότητα της Παρθένου. Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι απέναντι από τον Χείρωνα, την ενσάρκωση των παλιών μας πληγών, και μας προσανατολίζουν στον μεγαλύτερο πόνο της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Ο ηγέτης της Νέας Σελήνης, ο Ερμής, βρίσκεται απέναντι από τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη των Ιχθύων, κυρίαρχο των θαλασσών και των σεισμών που μας καλεί να γίνουμε κάτι άλλο υπερβαίνοντας την γήινη εμπειρία - μέσα από τη διαφυγή που κυμαίνεται από την παραφροσύνη, την κατάχρηση ουσιών ή την εξαπάτηση, έως τη φαντασία, την ψευδαίσθηση και την τέχνη, και την πνευματική αγάπη. Οποιοδήποτε από αυτά τα αντικείμενα βρίσκεται στο ραντάρ καθώς πηγαίνουμε για τα καθήκοντα του φεγγαριού. Μπορούμε να αναλάβουμε ή να εκφράσουμε την αίσθηση του μεγαλύτερου σκοπού και υπηρεσίας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να μην αισθανόμαστε νόημα σε τίποτα, ούτε στον έρωτα ούτε στην καθημερινότητα χωρίς ένα υψηλότερο στοιχείο συνειδητότητας.

Ένα παραπροϊόν αυτής της ενέργειας είναι μικρές πράξεις που έχουν κυμαινόμενο αποτέλεσμα, που εκτείνεται πολύ πέρα από την άμεση επικράτειά τους. Κανείς από εμάς δεν μπορεί να αφαιρέσει τοξίνες και από τον αέρα και τα υπόγεια ύδατα στις καταστροφικές πλημμύρες που έγιναν πρόσφατα στον πλανήτη. Κανείς δεν μπορεί να αναιρέσει την καταστροφή πυρκαγιών παντού στον κόσμο. Μία φαινομενικά μικροσκοπική χειρονομία θα μπορούσε να επιβεβαιώσει τη βούληση κάποιου να ζήσει ή να συνδυαστεί με μια πληθώρα άλλων μικροσκοπικών χειρονομιών για να προσθέσει μια διαφορά, όμως.

Έχετε τον νου σας, επίσης, για την επίλυση προβλημάτων με τη μορφή οριοθέτησης ορίων. Παραδείγματα υπάρχουν ήδη – μια νέα σχέση αγάπης θεμελιώνεται μεταξύ των ανθρώπων παγκόσμια, όσο κι αν όλα φαίνονται μαύρα. Μπορεί να είστε παρομοίως εμπνευσμένοι, ή να δείτε παραλληλισμούς που δημιουργούνται κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη.

Η πρόοδος θα είναι μεθοδική, βαθμιαία και ρυθμιζόμενη, με συχνά διαλείμματα για σκέψη, ανάπαυση και άσκηση. Με αυτή την προσέγγιση, τα αποτελέσματα στην ζωή σας θα είναι θεματικά και μόνον θετικά.

Το πόσο μακριά θα φτάσετε στις επιτεύξεις σας θα είναι αισθητό μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, όταν η Αφροδίτη και ο Άρης συναντιούνται στη Παρθένο κάτω από την  Πανσέληνο της συγκομιδή (στον Σκορπιό, βέβαια). Οι επιθυμίες και οι ανάγκες θα συγχωνευθούν με την ψυχή μας για να γίνουν εμφανείς. Ο συνδυασμός της πλανητικής ενέργειας που ξεκινάει με την Νέα Σελήνη του Σεπτέμβρη υπόσχεται να διευκρινίσει τις συνομιλίες και τις δύο πλευρές μιας σχέσης και να τις πάει στην ίδια σελίδα. Όχι με την δόξα ίσως του ρομαντικού ύφους, αλλά μετά το χάος του καλοκαιριού, η δημιουργία της τάξης θα έχει αποφασιστική γοητεία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου 2017

Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου 2017

Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου 2017

Η Νέα Σελήνη του Σεπτέμβρη του 2017, ανάμεσα στις 19 και 20 του μήνα, θα σας υπενθυμίσει τις πιο οδυνηρές πληγές που έχετε υποστεί. Θα μάθουμε...

05/11 – 06/11/2015:Σελήνη στην Παρθένο

05/11 – 06/11/2015:Σελήνη στην Παρθένο

05/11 – 06/11/2015:Σελήνη στην Παρθένο

Ασφαλώς και τώρα θα μπορέσουμε να προωθήσουμε τα διάφορα σχέδιά μας, αφού από τα ξημερώματα η Σελήνη εισέρχεται Παρθένο και γινόμαστε...

15/06 – 16/06/2015: Η Σελήνη του Διημέρου

15/06 – 16/06/2015: Η Σελήνη του Διημέρου

15/06 – 16/06/2015: Η Σελήνη του Διημέρου

Μια πανέμορφη επιρροή είναι μπροστά μας, με την Σελήνη να περνάει στον χαριτωμένο και εξωστρεφή χώρο των Διδύμων, έτοιμη να μας χαρίσει...

13/14-12-2014 Η Σελήνη στην Παρθένο

13/14-12-2014 Η Σελήνη στην Παρθένο

13/14-12-2014 Η Σελήνη στην Παρθένο

Με τη Σελήνη στην Παρθένο το διήμερο αυτό, προσπαθούμε για την καλύτερη οργάνωση της καθημερινότητάς μας, αλλά και των μελλοντικών...

Έρωτας τον Σεπτέμβρη

Έρωτας τον Σεπτέμβρη

Έρωτας τον Σεπτέμβρη

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου είναι εδώ, γεμάτος υποσχέσεις. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας πολύ αισθαντικός μήνας, γεμάτος πάθος. Ζητάει, κάτω...

5 Σεπτεμβρίου 2013: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Ισορροπία και Θεραπεία

5 Σεπτεμβρίου 2013: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Ισορροπία και Θεραπεία

5 Σεπτεμβρίου 2013: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Ισορροπία και Θεραπεία

Στις 5 του μηνός, ο Ήλιος και η Σελήνη θα καταλαμβάνουν το ίδιο σημείο στον ζωδιακό κύκλο, στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτή η τριήμερη περίοδος...