29 Σεπτεμβρίου 2017 ο Πλούτωνας γυρίζει ορθός

29 Σεπτεμβρίου 2017 ο Πλούτωνας γυρίζει ορθός
<p>Όλα όσα περιβάλλουν τον Πλούτωνα είναι σeξι, λαμπερά, ενδιαφέροντα, με έναν τρόπο παράξενο, μυστηριώδη και γεμάτο αρχετυπικές δονήσεις. Με την ορθόδρομη πορεία του που την περιμένουμε στις 29 Σεπτεμβρίου η απελευθέρωση των πόθων θα μας ανοίξει νέους ορίζοντες. Φυσικά οι πόθοι μας μπορεί να μην είναι μόνον ερωτικοί, αλλά όλα όσα σχετίζονται με τον Πλούτωνα – ακόμα και οι φιλοδοξίες μας και τα όνειρά μας σε επίπεδο σταδιοδρομίας, τώρα που τον φιλοξενεί ο Αιγόκερως παίρνουν έναν ερωτικό χαρακτήρα.

Ενώ το φύλο, η ζήλια και ο μετασχηματισμός είναι μερικές σημαντικές πτυχές αυτού του πλανητικού αρχέτυπου, η συσχέτιση μεταξύ του Πλούτωνα και του ταμπού είναι βαθιά και πολύπλοκη και μας οδηγεί κατευθείαν σε έναν «υπόκοσμο», στο σκοτεινό μέρος της ψυχής μας  που φιλοξενεί τις λιγότερο αποδεκτές και λιγότερο ευχάριστες πτυχές της ανθρώπινης εμπειρίας.

Το Πλουτωνικό βασίλειο είναι τόσο συναρπαστικό και δελεαστικό όσο είναι νοσηρό και φρικιαστικό. Μην φοβόμαστε τις λέξεις, το να τις αντιμετωπίσουμε είναι απελευθερωτικό. Η ανθρώπινη επιθυμία να βιώσουμε την ευχαρίστηση και η εκπλήρωση του πνευματικού ντελίριο μέσω της ερωτικής επιθυμίας συνυπάρχει με την συνειδητοποίηση της ακαταστασίας όλων των κοσμικών πραγμάτων και της θνησιμότητας των σωματικών κυττάρων μας.

Στην σφαίρα του Πλούτωνα, το φύλο και η αποσύνθεση δεν αλληλοαποκλείονται. είναι πλευρές του ίδιου νομίσματος. Είναι επίσης κάτι περισσότερο από "απλά" πνευματικές εμπειρίες, καθώς η πλουτωνική εμπειρία και των δύο πραγμάτων περιλαμβάνει τη φυσική, πραγματική συνάντηση με τη σάρκα, τα υγρά, τις οργανικές διεργασίες - τα πιο σκληρά, πιο ακατάπαυστα, πρωταρχικά στοιχεία της φυσικής μας διάστασης σε όλες τις χονδροειδείς εκφάνσεις, το πραγματικό και το φανταστικό γίνονται μια σκοτεινή και αδιαίρετη πραγματικότητα. Ο Πλούτωνας δεν περιφρονεί τις γραφικές λεπτομέρειες, τα γκροτέσκο χαρακτηριστικά, τις ζοφερές, τρομακτικές ιδιαιτερότητες. Πρόκειται για το είδος του φύλου, του θανάτου και της ανανέωσης - ειδικά για το τελευταίο. Η ανανέωση, η ανάσταση, που όλοι την θέλουμε, κρύβει μέσα της τον θάνατο, και αυτό προτιμάμε να το ξεχνάμε ενώ ο Πλούτωνας μας το θυμίζει.

Η φύση μας προσφέρει ένα πρωταρχικό παράδειγμα αυτού – ελάτε να δούμε με καθαρά πλουτώνιο τρόπο το πώς λειτουργεί ο Πλούτωνας ακόμα και πάντα.

Τα ζώα καθαριστές και αποικοδομητές δεν παίρνουν αρκετή τιμή και δόξα για το ρόλο που διαδραματίζουν για τη διατήρηση ενός υγιούς, ακμάζοντος οικοσυστήματος. Ο ρόλος των σαρωτών είναι να τρέφονται με ήδη μη ζωντανά ζώα και φυτικά υλικά που υπάρχουν στον οικότοπό του, διατηρώντας έτσι την αποσυντιθέμενη ύλη από την εξάπλωση της όποιας νόσου, ενώ παράλληλα καταστρέφουν τη νεκρή βιομάζα και την ανακυκλώνουν ως θρεπτικά συστατικά.

Πιστέψτε το ή όχι, οι αποσυνθέτες, οι βακαλάοι ειδικότερα, εξακολουθούν να απασχολούνται στον ιατρικό τομέα, με σκοπό τη θεραπεία δύσκολων πληγών. Μια αρχαία πρακτική που προέρχεται από τις ομάδες των Μάγιας και των Αβοριγίνων στην Αυστραλία, η θεραπευτική αφαίρεση των μάγγρων (MDT), όπως σήμερα αποκαλείται, θεωρείται ως αποτελεσματική θεραπεία για πληγές που χρειάζονται πολύ χρόνο για να θεραπευτούν.

Καθαρίζοντάς μας και μας παραδίδοντας απαστράπτον το πεδίο από την «νεκρή βιομάζα» που πεθαίνει στις ζωές μας, ο Πλούτωνας ενεργεί σαν ένας κοσμικός σαρωτής. Η εναλλαγή του πλανήτη ανάμεσα στις άμεσες και τις ανάδρομες φάσεις, αν και με αργό και στρεβλωτικό τρόπο, ενορχηστρώνει τον αργό ρυθμό ενός μετασχηματισμού βαθιάς αλλαγής που μας οδηγεί από τον τρόπο επιβίωσης (οπισθοδρομική κίνηση) έως τη διέγερση και την ενδυνάμωση (ευθεία πορεία).

Περίπου στις 20 Απριλίου, όταν εμφανίσθηκε ο τελευταίος ανάδρομος τροχασμός του Πλούτωνα, μας ζητούσε να ξεκαθαρίσουμε την αποσυντεθειμένη ύλη, η οποία εκπροσωπήθηκε από μη βασικές ενεργειακές επενδύσεις που μας στερούσαν την προσωπική μας δύναμη - τη μη ζωντανή σάρκα που συνδέεται με τις πληγές μας. Η τοξική, παρασιτική δυναμική, οι άνθρωποι ή οι καταστάσεις που ξεπέρασαν το σκοπό τους και άρχισαν να τρέφονται ελεύθερα από τους συναισθηματικούς, ψυχολογικούς, ίσως και υλικούς πόρους μας.

Ο παλινδρομικός Πλούτωνας μας βοήθησε να επεξεργαστούμε την απώλεια, καλωσορίζοντας το κενό που δημιούργησε, κοιτάζοντας σε αυτό. Παρακολουθήσαμε αυτές τις ξεπερασμένες κατασκευές να διασπώνται και να αποσυντίθενται. Έχουμε αντιληφθεί την άσχημη μυρωδιά τους καθώς ξεθωριάζουν.

Μέχρι τη στιγμή που ο Πλούτωνας θα γυρίσει κατευθείαν στις 29 Σεπτεμβρίου, ο κύκλος της αποσύνθεσης θα πλησιάσει το τέλος του, ζητώντας μας να μετατρέψουμε τα καταστροφικά υπολείμματα σε θρεπτικά συστατικά για την καρδιά, το μυαλό και τη ψυχή μας. Να ανακυκλώνουμε τις εμπειρίες μας και να τις μετατρέψουμε σε μαθήματα. Για να δοκιμάσουμε τη διορατικότητα μας στον έξω κόσμο.

Το πιο σημαντικό είναι να ανακτήσουμε την ενέργειά μας και να την αξιοποιήσουμε για να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας. Κατά καιρούς, είναι απαραίτητο να περάσουμε μερικούς θανάτους, πριν μπορέσουμε να ευημερήσουμε. Καθώς ετοιμάζεστε για την ορθή πορεία του Πλούτωνα, θυμηθείτε τους πόθους σας. Μην τους φοβηθείτε, αλλά μην τους κρατήσετε με το ζόρι. Ό,τι δεν λειτουργεί στην ζωή σας πια, πετάξτε το, κάντε χώρο για νέες εμπειρίες. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πλούτωνας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω

Πλούτωνας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω

Πλούτωνας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω

Από τις 28 Σεπτεμβρίου ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και θα παραμείνει έτσι μέχρι και τον Απρίλιο του 2017. Έτσι λοιπόν ο...

Ο Πλούτωνας Ορθός

Ο Πλούτωνας Ορθός

Ο Πλούτωνας Ορθός

Μετά από 5 ολόκληρους μήνες που ζήσαμε με τον Πλούτωνα ανάδρομο και μάλιστα σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο, αφού ο Πλούτωνας είναι στον...

Αστρολογικό Δελτίο 25-9-2014

Αστρολογικό Δελτίο 25-9-2014

Αστρολογικό Δελτίο 25-9-2014

Ο πλανητικός στροβιλισμός μας δίνει πάρα πολύ σημαντικές εξελίξεις. ο Πλούτωνας έχει γυρίσει ορθός στον Αιγόκερω, γεγονός που θα το...

Ο Ανάδρομος Πλούτωνας σε Δράση

Ο Ανάδρομος Πλούτωνας σε Δράση

Ο Ανάδρομος Πλούτωνας σε Δράση

Το γεγονός ότι από τα μέσα του Απριλίου αντιμετωπίζουμε τον Πλούτωνα σε ανάδρομη φορά έχει αρχίσει να δίνει τις ρωγμές που είναι...

17-5-2014: Όψη Χιαστί Ερμή – Πλούτωνα

17-5-2014: Όψη Χιαστί Ερμή – Πλούτωνα

17-5-2014: Όψη Χιαστί Ερμή – Πλούτωνα

Ο Πλούτωνας αναμφίβολα είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του δύσκολου έτους, όπως θα είναι και για τα δύο – τουλάχιστον – επόμενα. Η...

20 Σεπτεμβρίου 2013: Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία –Θάνατος και Αναγέννηση

20 Σεπτεμβρίου 2013: Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία –Θάνατος και Αναγέννηση

20 Σεπτεμβρίου 2013: Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία –Θάνατος και Αναγέννηση

Τους τελευταίους έξι μήνες, ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της ανανέωσης, του μετασχηματισμού και της αναγέννησης, ήταν ανάδρομος, αναγκάζοντάς...