Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-9-2017

<p>Κριός

 

Σε καμία περίπτωση μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να επέμβει με έναν «εκρηκτικό» τρόπο-με την αρνητική πλευρά της έκφρασης. Είναι πιθανόν να ξεπεράσετε τα όρια, συγκεντρωθείτε. Το πέρασματυο Ήλιου πάντως στον Ζυγό, ευνοεί τις ραγισμένες καρδιές. 

Ταύρος

 

Έχετε κάθε καλή διάθεση να δείξετε εμπιστοσύνη σε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας. Όμως το ερώτημα είναι αν μπορείτε να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Δίδυμοι

 

Μπορείτε να φέρετε ορισμένες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν. Ο λογικός τρόπος με τον οποίον προσεγγίζετε την κατάσταση σας βοηθά.

Καρκίνος

 

Προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε τόσο από την διέλευση που σας θέλει οξύθυμους και νευρικούς. Διατηρήστε τα θετικά της στοιχεία, αναζητήστε την εσωτερική σας δύναμη.

Λέων

 

Αρχίζετε να πατάτε πολύ σταθερά και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται αδιαμφισβήτητα στην προσέγγιση του ερωτικού σας παρελθόντος. Να είσαστε έτοιμοι για ορισμένες αλλαγές.

Παρθένος

 

Έχετε μεγάλη διάθεση να κάνετε μία πιο απαιτητική κίνηση σήμερα. Μην έχετε τόσο άγχος. Το να αυτοσχεδιάσετε δεν πρέπει να σας φοβίζει, θα ακολουθήσετε πολύ σταθερά βήματα.

Ζυγός

 

Καταφέρνετε να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε έχει σχέση με το παρελθόν σας. Πάρτε όμως τον χρόνο σας και μην βιαστείτε. Έχετε μία ολόκληρη περίοδο για να οργανώσετε τον εαυτό σας.

Σκορπιός

 

Το παρελθόν μπορεί ορισμένες φορές να σας γίνεται έμμονη ιδέα. Όντως, έχετε μεγάλη τάση να απασχολήστε μαζί του. Τώρα θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τα βασικά σας βήματα.

Τοξότης

 

Είναι πιθανόν αυτή τη στιγμή να νοιώθετε κάποιο άγχος στην ιδέα μίας επανασύνδεσης. Δεν αποφασίζετε ακόμα πως είναι η καλύτερη ιδέα να αλλάξετε προς αυτή την κατεύθυνση τα πράγματα.

Αιγόκερως

 

Η σταθερότητά σας μπορεί να σπάσει τα νευρά κάποιου, αλλά θα είναι θετική για εσάς, καθώς δεν θα κάνετε υποχωρήσεις εκεί που μπορεί να πληγωθείτε. Μείνετε σε αυτή τη στάση.

Υδροχόος

 

Είναι αλήθεια πως αυτή τη στιγμή, σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν, για να κινητοποιηθείτε κατάλληλα θα πρέπει να περιμένετε από το άλλο άτομο να κάνει κάποια κίνηση.

Ιχθείς

 

Είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν κατάματα. Έχετε την κατάλληλη ψυχική δύναμη για να κάνετε την κίνηση που επιθυμείτε αυτή τη στιγμή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καθώς τώρα έχετε μία ώριμη οπτική απέναντι στις αισθηματικές καταστάσεις που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση απέναντι σε ορισμένες συμπεριφορές. Υπάρχει μία τάση υπερβολής, αυτό είναι...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Κριός Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, μπορεί να σας επηρεάσει πολύ αρνητικά μέσα από το τετράγωνο του με την Σελήνη, προσέξτε ορισμένες βίαια...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Μην δείξετε πως έχετε ορισμένες φοβίες. Είναι καλό το να προσέχετε να έχετε βεβαιότητα κατά την προσέγγισή σας. Αν θέλετε όμως,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να...