Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-9-2017
<p>Κριός – Ακόλουθος των Σπαθιών Αντίστροφα

Κάποια προσωρινή κατάσταση, ή κάποια συγκυρία στη σχέση σας η οποία σας δυσαρεστεί, είναι πιθανό να είναι ο λόγος που νιώθετε αναστατωμένοι και σας κάνει να απογοητεύεστε χωρίς λόγο.

Ταύρος – Τέσσερα των Κυπέλλων Αντίστροφα

Ξέρετε πώς να χειριστείτε προβλήματα που λαμβάνουν χώρα εντός της σχέσης σας συνήθως, ωστόσο σήμερα κάτι φαίνεται να σας αποδιοργανώνει και γι αυτό ίσως νιώθετε τρομοκρατημένοι.

Δίδυμοι – Ντάμα των Ράβδων Αντίστροφα

Κάποιο μικρό, αλλά προσωρινά τρομακτικό πρόβλημα υγείας είναι πιθανό να σας δημιουργήσει αναστάτωση στη σχέση σας, μιας και θα χρειαστεί να καταναλώσετε πολύ χρόνο στη θεραπεία.

Καρκίνος – Το Άρμα Αντίστροφα

Είναι πιθανό να έχετε αγχωθεί περισσότερο απ' ό,τι χρειάζεται όσον αφορά το μέλλον της σχέσης σας και τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Θα ήταν καλό να δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία.

Λέων – Ο Ήλιος

Έχετε χτίσει μια ρομαντική ατμόσφαιρα με το σύντροφό σας, την οποία προσπαθείτε και καταφέρνετε να διατηρήσετε παρά την κούραση και τις περιστασιακές αντίξοες συνθήκες.

Παρθένος – Έξι των Κυπέλλων

Θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όσο χρόνο μπορείτε μακριά από υποχρεώσεις και κουραστικά προβλήματα. Ο σύντροφός σας θα σας δώσει το χώρο και την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Ζυγός – Τρία των Σπαθιών

Δεν είναι ανάγκη να δημιουργήσετε αναστάτωση στην σχέση σας επειδή κάποιο πρόβλημα φαίνεται να μην λύνεται εύκολα. Συζητήστε με το ταίρι σα και θα το ξεπεράσετε.

Σκορπιός – Η Σελήνη

Το γεγονός ότι δεν αφήνετε τα συναισθήματά σας να εκφραστούν είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να κατακτήσετε τη γαλήνη που ζητάτε από τη σχέση σας με το σύντροφό σας.

Τοξότης – Η Μεγάλη Ιέρεια Αντίστροφα

Μπορεί να είστε ικανοί στην επίλυση κάποιων προβλημάτων που έχουν προκύψει στη σχέση σας το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να υποτιμάτε το ταίρι σας επειδή δεν τα καταφέρνει αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως – Τέσσερα των Ράβδων Αντίστροφα

Φαίνεται πως δυσκολεύεστε στην επικοινωνία σας με το σύντροφό σας αυτήν την περίοδο και αυτό σας κάνει να ανησυχείτε για κάποια προβλήματα που ξέρετε πως θα πρέπει να λύσετε μαζί.

Υδροχόος – Πέντε των Πεντάκτινων

Κάποιο οικονομικό βάρος είναι πιθανό να σας χαλάει τη διάθεση και να σας εμποδίζει από το να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε. Αφήστε το ταίρι σας να σας χαλαρώσει.

Ιχθύς – Οκτώ των Ράβδων Αντίστροφα

Ο σύντροφός σας είναι συνήθως η καλύτερη πηγή λύσεων όσον αφορά τα προβλήματά σας. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβετε από εκείνον όσα σας απασχολούν και σας αγχώνουν.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Κριός –Τρία των Σπαθιών Η συναισθηματική αναταραχή που νιώθετε αντικατοπτρίζει την τωρινή κατάσταση της σχέσης σας με το σύντροφό σας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Κριός - Ο Ακόλουθος των Σπαθιών Η ημέρα σας καλεί να επανεξετάσετε ερωτικές καταστάσεις και να δείτε τα πράγματα με ένα νέο μάτι, με μία...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-11-2017

Κριός – Ακόλουθος των Σπαθιών Ακούστε ιδιαίτερα μικρά παιδιά ή νεότερους συνεργάτες ή νεότερα μέλη της οικογένειας. Θυμηθείτε "έξω...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Κριός –Τέσσερα των Σπαθιών Μπορεί να νιώθετε πως θέλετε να περάσετε ένα στάδιο απομόνωσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και αυτό...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 29-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-8-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αντίστροφα Ίσως με την απαλλαγή σας από κάποιο βάρος νιώθατε πως όλα θα καλυτέρευαν και τώρα που το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αναπαριστώντας τη τάξη και τη σταθερότητα, σε συνδυασμό με την ταραχώδη φύση των Ξιφών, τα Τέσσερα Σπαθιά...