Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017
<p>Κριός

 

Θα χρειαστεί να είσαστε αρκετά προσεκτικοί σήμερα. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, θα είναι εύκολο να σχηματίσετε λάθος εντυπώσεις, για κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, προσέξτε τις αντιδράσεις σας.

Ταύρος

 

Η ημέρα για εσάς είναι σημαντική, καθώς καταφέρνετε με ευκολία να εξωτερικεύσετε την εσωτερική σας γοητεία. Είναι κατάλληλη στιγμή για πιο τολμηρές κινήσεις.

Δίδυμοι

 

Πρέπει να ξέρετε πως το παρελθόν ως αισθηματικός στόχος είναι δύσκολος και απαιτητικός και σήμερα υπάρχουν ευκαιρίες για να τον προσεγγίσετε. Μην χάσετε την ευκαιρία.

Καρκίνος

 

Είστε γοητευτικοί και εξωστρεφείς σήμερα. Είναι ιδανική η ευκαιρία για να κάνετε την προσέγγισή σας. Μην φοβηθείτε να δράσετε, να είσαστε ευθείς και άμεσοι αυτή τη στιγμή.

Λέων

 

Εφόσον σταδιακά βρίσκετε την ισορροπία σας, θα είστε σύντομα ε θέση να αποδείξετε πως δεν είσαστε το ίδιο πρόσωπο με αυτό που ήσασταν στο παρελθόν, αξιοποιήστε την περίοδο.

Παρθένος

 

Θα είναι μεγάλο λάθος να αγνοήσετε ορισμένα πιθανά σημάδια από κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Θα έχετε την τάση αν αφήνετε σε τελευταία μοίρα σήμερα την αισθηματική σας ζωή.

Ζυγός

 

Είστε πολύ γοητευτικοί σήμερα. Είναι μία στιγμή που όχι μόνο έχετε ουσιαστικό αισθηματικό στόχο, αλλά επίσης μπορείτε με ευκολία να τον προσεγγίσετε. Κάντε την κίνησή σας.

Σκορπιός

 

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι διαφορετικά σήμερα. Κάντε μία κίνηση και μελετήστε το πρόσωπο που σας αφορά. Θα έχετε την ευκαιρία να του προσφέρετε ό,τι ζητά.

Τοξότης

 

Το θάρρος δεν σας λείπει, ούτε όμως και η οργάνωση. Μπορείτε σήμερα με μικρότερη προσπάθεια να πλησιάσετε τους αισθηματικούς σας στόχους. Μην χάσετε την ευκαιρία.

Αιγόκερως

 

Θα είναι λάθος κίνηση το να μην επιλέξετε να απασχοληθείτε με το ερωτικό σας παρελθόν σήμερα, αν αυτό σας αφορά. Βρείτε χρόνο για να κάνετε κίνηση στον αισθηματικό τομέα.

Υδροχόος

 

Η ακτινοβολία σας είναι έντονη σήμερα και τραβάει την προσοχή. Είστε σε θέση να εντυπωσιάσετε. Μελετήστε καλά τα πράγματα και μπείτε μέσα στο ερωτικό παιχνίδι, αποφασισμένοι.

Ιχθείς

 

Αν αποφύγετε να βασίσετε την κίνησή σας σε άστοχες υποθέσεις και αφεθείτε κάπως πιο ελεύθεροι, η ημέρα θα είναι πολύ θετική για εσάς. Να είστε χαλαροί και σίγουροι για τον εαυτό σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Κριός : Οι μόνιμες βολές που σας έρχονται από τον άνθρωπο σας, είναι για το αισθηματικό σας παρελθόν

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η ημέρα θα σας βγάλει έξω από αδιέξοδα συναισθηματικά, βοηθώντας σας έτσι ώστε να πάρετε αυτό το οποίο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Κριός Αν κα οι δυσκολίες δεν λείπουν από το αισθηματικό παρελθόν σήμερα, πράγματι η πανσέληνος έρχεται για να δώσει μία πολύ θετική νότα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-8-2017

Κριός Έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε ένα νέο και πιο προσιτό πρόσωπο στο άτομο το οποίο σας αφορά. Θα είναι ιδανική ευκαιρία για μία...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Κριός Ακόμα και αν είστε σε κάποια πλεονεκτική θέση, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε το δίκιο σας, από ένα πρόσωπο από...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να...