Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017
<p>Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα

Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να την ξεπεράσετε, με την ρομαντική του διάθεση και τις εκπλήξεις του.

Ταύρος – Οι Ερωτευμένοι

Νιώθετε τον έρωτα να σας διαπερνά σαν αστραπή, καθώς αποκτάτε ολοένα και καλύτερη διάθεση όσον αφορά τη σχέση σας και το σύντροφό σας. Η βραδιά θα είναι τρυφερή.

Δίδυμοι – Ιππότης των Σπαθιών

Υπάρχουν διάφορα εμπόδια που σας προκαλούν άγχος και σας εμποδίζουν από το να χαρείτε τη σχέση σας, κυρίως λόγω του ότι μεταφέρετε τη βεβαρημένη ατμόσφαιρα στο σύντροφό σας.

Καρκίνος – Άσσος των Σπαθιών Αντίστροφα

Μπορεί να έχετε κάνει κάποιες λάθος κινήσεις όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αξίζετε τη συνεχή πίεση που δέχεστε από το ταίρι σας. Μιλήστε του και θα καταλάβει.

Λέων – Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Υπάρχουν κάποια προβλήματα σε σχέση με την επαγγελματική σας ζωή για τα οποία θα αναγκαστείτε να θυσιάσετε τον ελεύθερό σας χρόνο και αυτό ίσως παρεξηγηθεί από το σύντροφό σας.

Παρθένος – Πέντε των Κυπέλλων

Δεν είναι ανάγκη να γίνεστε πιεστικοί προς το σύντροφό σας, επειδή κάτι που επιθυμείτε εσείς δεν ολοκληρώνεται. Οι καυγάδες δεν λύνουν τις κρίσιμες καταστάσεις.

Ζυγός – Τρία των Ράβδων

Μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα και κάποια εμπόδια που δεν είχατε προβλέψει, ωστόσο αυτό δε θα καταφέρει να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα της σχέσης σας.

Σκορπιός – Επτά των Σπαθιών Αντίστροφα

Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε να μιλήσετε στο σύντροφό σας για θέματα που σας απασχολούν όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Καλό θα ήταν να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση μαζί του.

Τοξότης – Το Άρμα

Έχετε κάνει κάποιες σωστές και υπολογισμένες επιλογές, οι οποίες σας έχουν απαλλάξει από τα περισσότερά σας άγχη και γι αυτό θα έχετε το χρόνο να απολαύσετε την παρέα του συντρόφου σας.

Αιγόκερως – Το Αστέρι Αντίστροφα

Η διάθεσή σας ίσως δεν συμβαδίζει με τη θετική ατμόσφαιρα που προσπαθεί να φέρει ο σύντροφός σας στη σχέση σας. Δεν είναι ανάγκη να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας γι αυτό, απλά να του μιλήσετε.

Υδροχόος – Δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα

Είναι πιθανό να προκύψει κάποιο απρόβλεπτο ζήτημα σε σχέση με τα οικονομικά, ή τα οικογενειακά σας, για το οποίο θα προσφέρει λύση ο σύντροφός σας και έτσι θα νιώσετε ασφάλεια κοντά του.

Ιχθύς – Δύο των Ράβδων Αντίστροφα

Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε για αρκετή ώρα με κάποια υποχρέωση που είχατε ξεχάσει, ωστόσο θα προλάβετε να απολαύσετε την τρυφερότητα και τη χαλάρωση της σχέσης σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Κριός –Πέντε των Κυπέλλων Είναι πιθανό να δώσετε μεγαλύτερη διάσταση απ' ό,τι πρέπει στο γεγονός πως είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει σταδιακά και καθ' όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της ημέρας θα είστε τρυφεροί...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Τα συναισθήματά σας συγχέονται μεταξύ τους και σας δημιουργούν μια αναστάτωση όσον αφορά το σύντροφό σας και...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντεστραμμένο Η ρομαντική ατμόσφαιρα που έχετε χτίσει με το σύντροφό σας σήμερα ίσως διαταραχθεί κατά την...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Διαφορετικά συναισθήματα, τα οποία θα παλέψουν το ένα το άλλο, πρόκειται να σας διχάσουν και να σας αγχώσουν...