Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 24/09/2017

Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 24/09/2017
<p>Κριός

Δεν είναι και από τις καλύτερες ημέρες αστρολογικά για τον έρωτα, τόσο αν είστε Κριός στο ζώδιο όσο και στον Ωροσκόπο. Η ερωτική αστάθεια είναι μεγάλη, κανένα συναίσθημα δεν είναι σίγουρο. Φυσικά υπάρχει μια ένταση, λόγω της συνόδου που ξεκινάει ανάμεσα στον Άρη και την Αφροδίτη, αλλά δεν είναι του είδους που σας αρέσει, μοιάζει περισσότερο με υποχρέωση παρά με έρωτα.

Ταύρος

Μπορεί σήμερα να γράψετε ασυναίσθητα σενάρια για την αγάπη και περιμένετε από τον σύντροφό σας να τα ακολουθήσει. Διαφορετικά μένετε μάλλον απογοητευμένοι. Οι ερωτικές σας διαθέσεις σήμερα μπορεί να είναι εξαντλητικές για τους αγαπημένους σας που προτιμούν μια ομαλότερη «βόλτα». Είστε καλύτερα με έναν σύντροφο που εκτιμά το δράμα!

Δίδυμοι

Οι ρομαντικές και σeξουαλικές σας τάσεις σας σήμερα είναι τυπικές για Δίδυμο αλλά αρκετά ποικίλες για να κάνουν τη ζωή σας αρκετά συναρπαστική. Ως επί το πλείστον, ξέρετε τι θέλετε στις ερωτικές σχέσεις. Η γοητεία σας είναι λεπτή και φυσική, αξιοποιήστε την.

Καρκίνος

Είστε αυθόρμητοι στην αγάπη - πάντα ενθουσιασμένοι για τον έρωτα. Ένας ζωντανός, παθιασμένος σύντροφος είναι το ιδανικό σας σήμερα, δουλεύετε με τη διαίσθηση και όχι απαντώντας στην σε όποιες προκλήσεις. Είστε έντονοι σήμερα στις αντιδράσεις σας αλλά όχι αναγκαστικά  ευέλικτοι στις σχέσεις σας.

Λέων

Πολύ καλή ημέρα ερωτικά. Είστε ταυτόχρονα με άκρως νεανική αλλά και άκρως ερωτική διάθεση και τείνετε να προσελκύεστε από συντρόφους με παρόμοιες ζωηρές φύσεις. Είναι ζωτικής σημασίας να διεγείρεται το μυαλό σας σε θέματα καρδιάς, αλλά επίσης να τροφοδοτείτε τον ρομαντικό ενθουσιασμό.

Παρθένος

Χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο χώρο - ελευθερία κινήσεων, τόσο σωματικά όσο και διανοητικά - σε οποιαδήποτε σχέση, και δεν ενδιαφέρεστε για περιοριστικούς ή κτητικούς συντρόφους σήμερα. Προσφέρετε στους αγαπημένους σας ένα ορισμένο επίπεδο ελευθερίας για να σας αποδώσουν το ίδιο αντάλλαγμα.

Ζυγός

Εκτιμάτε σήμερα το να είστε φίλοι με τους αγαπημένους σας καθώς και τους εραστές σας. Αντιμετωπίζετε πολύ θετικά τις λεκτικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και αγάπης και έχετε παιχνιδιάρικη και αυθόρμητη διάθεση. Είστε μακριά από ανθρώπους στερούνται αυθορμητισμό ή με κάποιο άλλο τρόπο θαμπό δεν επικοινωνούν με το συναίσθημα.

Σκορπιός

Οι σύντροφοί σας σήμερα σας βρίσκουν ζωντανούς, έξυπνους και διασκεδαστικούς. Σeξουαλικά, είστε σχεδόν αθώα ενθουσιώδεις και μερικές φορές σήμερα πρέπει να ενθαρρύνεστε να επιβραδύνετε! Είστε σε θέση να εξορθολογίσετε σε κάποιο βαθμό την αγάπη και τα συναισθήματα, αλλά όταν το πάθος σας αναζωογονηθεί, πηγαίνετε πραγματικά μέσα στην φωτιά.

Τοξότης

Αγωνίζεστε να εξισορροπήσετε τις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες των συντρόφων σας. Ως αποτέλεσμα, τείνετε να έχετε σχέσεις αγάπης-μίσους με τους αγαπημένους σας! Προσέξτε να έχετε όσο μπορείτε πιο οξυμένη την διαίσθησή σας και να σβήσετε τον εγωισμό, που ποτέ δεν είναι καλός σύμβουλος.

Αιγόκερως

Νιώθετε καλύτερα στις σχέσεις σας όταν αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό σας. Τότε, μπορείτε να διεκδικήσετε με πιο αρμονικούς τρόπους τον έρωτα. Δεν γνωρίζετε πάντα τι θέλεις στις ερωτικές σχέσεις, και σήμερα είναι μια μέρα με χαρισματικές, σeξουαλικές και συναρπαστικές εμπειρίες, αλλά χωρίς προσανατολισμό.

Υδροχόος

Βλέπετε- σήμερα το χάσμα ανάμεσα στην επιθυμία για ελευθερία και περιπέτεια και την ανάγκη για έναν σύντροφο. Από τη μία πλευρά αναζητάτε την περιπέτεια μόνοι σου. Από την άλλη θέλετε να είστε κοντά στον άνθρωπό σας. Το ιδανικό είναι μια ισορροπία μεταξύ των δύο, φυσικά!

Ιχθείς

Επειδή έχετε την τάση να αναζητήσετε τον (ίσως αόριστο) ιδανικό σύντροφο, η αγάπη μπορεί να είναι λίγο μια ζώνη μάχης για σας σήμερα. Είστε ιδιαίτερα εθισμένοι στο παιχνίδι της απόκτησης και της διατήρησης της αγάπης - των φλερτ, του κυνηγιού, και ούτω καθεξής. Αυτή η επιδίωξη, καθώς και η πρόκληση της διατήρησης μιας σχέσης ενδιαφέρουσας, είναι ακόμα πιο συναρπαστική για εσάς από τον ίδιο τον οργαsμό. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 6-11-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 6-11-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 6-11-2017

Κριός Υπάρχει μία συναρπαστική όψη και εσείς είσαστε το κεντρικό πρόσωπο της σφαίρας επιρροής της. Αυτή είναι το τρίγωνο Σελήνης-Άρη,...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-9-2017

Κριός Η στιγμή αυτή απαιτεί κάποιους χειρισμούς που να μην ξεφεύγουν από ορισμένα πλαίσια. Κάντε με θετικό τρόπο τη διαφορά και...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-9-2017

Κριός Έχετε την απαραίτητη δύναμη, τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα για να κάνετε τις μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, που...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-8-2017

Κριός Από τη σημερινή σας ερωτική περιπέτεια θα επανεκτιμήσετε πολλά πράγματα. Αυτά σχετίζονται και με τον εαυτό σας και με τον τρόπο...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-2-2017

Κριός Αποφασιστικότητα, θετικότητα και η επιμονή είναι σπουδαία χαρακτηριστικά σου και αυτά που πρέπει να χρησιμοποιηθούν μέσα σε όλες...