Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017
<p>Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αντίστροφα

Θα μπορέσετε να απαλλαχτείτε από ερωτικά άγχη τα οποία σας είχαν στερήσει την ηρεμία σας την τελευταία περίοδο και θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στη σχέση σας και τη χαλάρωσή σας.

Ταύρος – Πέντε των Πεντάκτινων

Ίσως νιώθετε κάποια απογοήτευση σε σχέση με κάποιον τομέα της επαγγελματικής σας ζωής και αυτό μπορεί να σας προκαλέσει σημαντικό άγχος. Αφήστε τον σύντροφό σας να σας ηρεμήσει.

Δίδυμοι – Ακόλουθος των Κυπέλλων

Ο σύντροφός σας ίσως σας κάνει κάποια χατίρια απόψε τα οποία σας χαλαρώνουν και σας κάνουν να νιώθετε τρυφερά απέναντί του και να έχετε μια δυνατή αίσθηση ασφάλειας προς το πρόσωπό του.

Καρκίνος – Δύο των Σπαθιών

Δεν είναι ανάγκη να αγχωθείτε σε σχέση με κάποιες υποχρεώσεις που έρχονται και φαίνεται να είναι σημαντικές, αρκεί να τηρήσετε το πρόγραμμα που έχετε θέσει και να είστε ήρεμοι όσον αφορά τη σχέση σας.

Λέων – Ο Πύργος

Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε την άποψη του συντρόφου σας όσον αφορά μια επιλογή που πρέπει να κάνετε μαζί σήμερα, μιας και υπάρχει η πιθανότητα σημαντικού τσακωμού μεταξύ σας.

Παρθένος – Η Κρίση

Ίσως πρέπει να χαλαρώσετε για μεγαλύτερη περίοδο απ' ό,τι είχατε υπολογίσει, αλλά δυστυχώς το πρόγραμμά σας δεν χωράει αλλαγές αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να απολαύσετε το χρόνο που έχετε με το ταίρι σας.

Ζυγός – Ο Κρεμασμένος

Κάποια σημαντική αλλαγή η οποία αφορά τη σχέση σας μπορεί να σας τρομοκρατήσει και να διαταράξει τις ισορροπίες της σχέσης σας. Εμπιστευτείτε το ταίρι σας.

Σκορπιός – Ο Διάβολος Αντίστροφα

Μπορεί να νιώθετε πως κάτι δεν είναι σωστό όσον αφορά τη σχέση σας και αυτό σας δημιουργεί ισχυρή σύγχυση. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, μιας και το πιο πιθανό είναι να φοβάστε χωρίς λόγο.

Τοξότης -  Η Αυτοκράτειρα

Η διαδικασία της έκφρασης των συναισθημάτων σας είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνετε όσον αφορά τη σχέση σας. Μιλήστε στο ταίρι σας και αφήστε τη σκέψη σας να σας καθοδηγήσει.

Αιγόκερως – Το Άρμα Αντίστροφα

Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι και το μόνο που θέλετε είναι λίγη ώρα χαλάρωσης, ωστόσο κάποιο εμπόδιο στη σχέση σας είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Υδροχόος – Πέντε των Κυπέλλων Αντίστροφα

Θα κληθείτε να διαχειριστείτε μια υποχρέωση που σας τρομάζει, αλλά με τη βοήθεια του συντρόφου σας θα καταφέρετε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ξεπεράσετε κι αυτό το εμπόδιο.

Ιχθύς – Δύο των Κυπέλλων

Ίσως χρειάζεστε ένα διάλειμμα και ο σύντροφός σας το ξέρει πολύ καλά. Γι αυτό και είναι πολύ πιθανό να κάνει τα πάντα για να σας ξεκουράσει και να ανεβάσει τη διάθεση σήμερα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-2-2018

Κριός – Η Σελήνη Οι ανησυχίες σας ίσως γίνουν ισχυρές αυτήν την περίοδο, μιας και το ένστικτό σας σε σχέση με τα προβλήματα της σχέσης...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια σε σχέση με το επαγγελματικό σας μέλλον αυτήν την περίοδο, ωστόσο η...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-10-2017

Κριός –Τέσσερα των Κυπέλλων Μπορεί να έχετε διαφορές με το αγαπημένο σας πρόσωπο αυτήν την περίοδο, ωστόσο ξέρετε καλά τι έχει αξία και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα Η άστατη διάθεση κυριαρχεί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 30-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-8-2017

Κριός – Τρία των Ράβδων Αντεστραμμένο Μπορεί αυτήν την περίοδο να νιώθετε πίεση εντός της σχέσης σας λόγο κάποιου παραπτώματος που...