Επανασυνδέσεις ζωδίων 25-9-2017

Επανασυνδέσεις ζωδίων 25-9-2017
<p>Κριός

Έχετε ελαφρώς αγριεμένη διάθεση γενικά στον έρωτα και ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επανασύνδεση. Έχετε έτοιμη μια λύση για όλα και προτρέπετε το ταίρι σας να σας ακολουθήσει παντού λέγοντας: αν μ’ αγαπάς να μη φοβάσαι. Όμως, η πολύ μεγάλη βιασύνη μπορεί να σας πονέσει αργότερα.

Ταύρος

Η σημερινή λέξη-κλειδί είναι «πάθος». Και είστε από την φύση αρκετά παθιασμένοι άνθρωποι. Αυτή τη στιγμή είστε συναισθηματικά εξαιρετικά ευαίσθητοι, έτσι μπορείτε να περιμένετε μια έντονη μέρα - και αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει και στην επανασύνδεση.

Δίδυμοι

Σπάνια αφήνεστε στον θυμό, δεν αγαπάτε το θυμό, αλλά όταν θυμώσετε, οι φίλοι και η οικογένειά σας ξέρουν να φεύγουν από το δρόμο σας! Αυτή είναι μια από εκείνες τις ημέρες, και μπορεί να χρειαστεί να προσέξετε την ψυχραιμία σας. Αφήστε για άλλη μέρα μια προσπάθεια επανασύνδεσης!

Καρκίνος

Μπορεί να παρατηρήσετε πολλά ενσταντανέ τύπου μελόδραμα γύρω σας σήμερα. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται τα συναισθήματά τους πιο έντονα από το συνηθισμένο, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε εμφανίσεις συναισθημάτων που είναι εξίσου έντονα - ή ακόμα και κωμικά! Η επανασύνδεση είναι δύσκολη.

Λέων

Περάστε το χρόνο σήμερα με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Μαζί με τους περισσότερους άλλους ανθρώπους, αλλά και με πρώην συντρόφους, αισθάνεστε λίγο συναισθηματικά ευαίσθητοι τώρα. Ο εξωτερικός κόσμος μπορεί να φαίνεται σαν μια σκληρή ή μοναχική θέση.

Παρθένος

Μην επιχειρήσετε μια επανασύνδεση σήμερα. Υπάρχουν μερικές υπέροχες εκφράσεις πάθους - για παράδειγμα, να κάνετε δημιουργική δουλειά –δεν είναι ανάγκη να ασχοληθείτε με τον έρωτα. Αλλά και ο θυμός είναι μια άλλη μορφή πάθους. Αποφύγετε τις συναντήσεις λοιπόν τώρα. Αν κάποιος πονάει τα συναισθήματά σας, ενημερώστε τον ήρεμα, αντί να εκραγείτε.

Ζυγός

Είναι μια καλή μέρα για να συνδεθείτε βαθιά με τον εαυτό σας, είτε μέσω γραπτού λόγου, θεραπείας ομιλίας ή οποιασδήποτε άλλης διαδικασίας που θεωρείτε χρήσιμη. Αυτό είναι ένα μονοπάτι για την απογύμνωση των συναισθημάτων που θα σας αποκαλύψει την ειλικρίνεια των όσων σας ταλανίζουν.

Σκορπιός

Μια κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα που σας βοηθά να αναπτύξετε μεγαλύτερη αυτογνωσία. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι ο τύπος της εμπειρίας, που κοιτώντας πίσω, θα αισθανθείτε ευγνώμονες ότι την έχετε περάσει. Μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής είναι επίσης οι πιο έντονες, και η σημερινή επιρροή προσφέρεται σε αυτή τη δυναμική. Να είστε γενναίοι και να μάθετε όσο μπορείτε περισσότερα για τον εαυτό σας.

Τοξότης

Τα συναισθήματά σας είναι βαθιά και δυνατά, κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα καλό πράγμα ή μια προκλητική επιρροή. Εάν βρίσκεστε σήμερα σε μια θέση εσωτερικής δύναμης, αυτή θα πρέπει να είναι μια ημέρα χαράς για τα δώρα που σας έφερε η ζωή. Αλλά αν οι δύσκολες καταστάσεις προκαλούν αισθήματα ζήλειας ή ερεθισμού, θα μπορούσαν να προκύψουν αντιπαραθέσεις. Αν ναι, προσέξτε πώς εκφράζετε τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Ένα από τα κλειδιά για την ερωτική επιτυχία σας τις επόμενες ώρες θα είναι το πόσο εύκολα θα αφήσετε μια επανασύνδεση να συμβεί. Αυτό σημαίνει πρώτα να καθαρίσετε από περιττά συναισθήματα. Στη συνέχεια κρατάτε ανοιχτό χρόνο, συναισθηματικό εύρος ζώνης και φυσικό χώρο και σταθείτε γενναία απέναντι στο πρώην ταίρι σας.

Υδροχόος

Θυμηθείτε ότι κανείς δεν μπορεί πραγματικά να σας κρίνει, ακόμα και αν αντιληφθείτε ότι το κάνουν. Οι άλλοι μπορεί να έχουν μια άποψη, αλλά άλλο άποψη και άλλο πραγματική κρίση. Εναπόκειται σε εσάς να έχετε μια ανοιχτόμυαλη εικόνα της ζωής σας και να τιμήσετε την πνευματική σας πηγή, όποια κι αν είναι.

Ιχθείς

Θυμηθείτε ότι οι σχέσεις σας ρέουν μέσα από σας όσο περνάτε μέσα τους. Εάν επιτρέψετε στο συναίσθημα να είναι αυτό που είναι, θα βιώσετε μια πραγματικά ασυνήθιστη και όμορφη φάση σύνδεσης με άλλους. Αν και να θυμάστε πάντοτε, οι σχέσεις σας αρχίζουν με τη δική σας ύπαρξη.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Κριός Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ημέρα για επανασύνδεση. Με τον Ουρανό να είναι από το δικό σας το ζώδιο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Κριός Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας έχετε μια πιθανότητα για μια πολύ αγαπημένη και ρομαντική σχέση και επανασύνδεση. Τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-3-2017

Κριός Είναι μια τόσο όμορφη ημέρα αστρολογικά, με την Σελήνη από τον τοξότη να διαχέει τις θετικές ενέργειες σε όλον τον ζωδιακό, που...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-1-2017

Αν και η μέρα είναι εξαιρετικά θετική για τον έρωτα η αλήθεια είναι ότι το κύριο στίγμα της δεν είναι η επανασύνδεση, αλλά η ωρίμανση...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Έχει εύνοια η υπόθεση «επανασύνδεση» σήμερα; Αν και ο Δίας έχει μπει ήδη από τον Νοέμβριο σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, οπότε γενικά...