Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-9-2017
<p>Κριός – Δέκα των Σπαθιών

Κάτι ταράσσει την ψυχραιμία σας και ο έρωτας μοιάζει να σας πληγώνει σήμερα. Συχνά επιτίθεστε στον σύντροφό σας για πράγματα που αν και εσείς τα θεωρείτε σημαντικά, το ταίρι σας αδυνατεί να καταλάβει γιατί σας απασχολούν.

Ταύρος – Τέσσερα των Σπαθιών

Πάντα είναι πιο εύκολο να κατηγορήσετε το ταίρι σας για την έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στη σχέση σας, αλλά ήρθε η ώρα να σκεφτείτε εάν έχετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης.

Δίδυμοι – Τρία των Σπαθιών

Οι εντάσεις θα είναι πολλές εντός της σχέσης σας σήμερα, μιας και τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας έχετε υποκύψει στην κούραση της καθημερινής σας ζωής και των υποχρεώσεών σας.

Καρκίνος – Ντάμα των Ράβδων

Τόσο εσείς, όσο και ο σύντροφός σας κρατάτε αποστάσεις όσον αφορά τα συναισθηματικά σας ζητήματα και επιλέγετε για την ώρα να μην ανοίξετε αυτή τη συζήτηση.

Λέων – Ιππότης των Σπαθιών

Σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε στα παράπονα που κάνει ο σύντροφός σας αυτήν την περίοδο, μιας και κάτι φαίνεται να σας αποδιοργανώνει και να σας δημιουργεί εκνευρισμό.

Παρθένος – Πέντε των Κυπέλλων

Είστε κουρασμένοι λόγω του προγράμματος της καθημερινής σας ζωής και γι αυτό ίσως δεν έχετε το κουράγιο να ασχοληθείτε με τη σχέση σας τόσο όσο θα θέλατε αυτήν την περίοδο.

Ζυγός -

Κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας το οποίο σας αγχώνει μπορεί να γίνει η αιτία για τσακωμούς και έντονες αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας σήμερα. Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις.

Σκορπιός – Το Άρμα

Το γεγονός ότι είχατε κρατήσει μια σχετική απόσταση με το ταίρι σας την τελευταία περίοδο, σας επιτρέπει τώρα να έχετε καθαρό μυαλό και να κάνετε τις σωστές επιλογές με το σύντροφό σας.

Τοξότης – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα

Είναι πιθανό να βρεθείτε στη μέση κάποιας κρίσης του συντρόφου σας την οποία θα πρέπει να επιλύσετε και εσείς, κάτι το οποίο είναι πιθανό να σας κουράσει και να αλλάξει τη διάθεσή σας.

Αιγόκερως – Τρία των Ράβδων Αντίστροφα

Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείτε εντάσεις λόγω του άγχους της καθημερινότητας και της πίεσης της επαγγελματικής σας ζωής. Εκφράστε τα προβλήματα και τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας.

Υδροχόος – Άσσος των Πεντάκτινων

Ο σύντροφός σας ίσως σας βοηθήσει πολύ προσφέροντας κάποια λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που έχετε, το οποίο αφορά τομείς εκτός της σχέσης σας. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια κοντά του.

Ιχθύς – Εννιά των Πεντάκτινων

Είναι σημαντικό να εκφράζετε τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας, ωστόσο δεδομένης της κατάστασης αυτής της περιόδου θα ήταν καλύτερο να κρατήσετε τις αποστάσεις σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Από τώρα μπορείτε να καταφέρετε ορισμένες κινήσεις ο οποίες θα γράψουν σημαντικά και για το υπόλοιπο πολύ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα Η άστατη διάθεση κυριαρχεί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-6-2017

Κριός – Εννιά των Πεντάκτινων Ενώ ο σύντροφός σας δεν είναι τόσο παρορμητικός όσο είστε, αυτός / αγωνίζεται επίσης κάτω από ένα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...