Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 26-9-2017

Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 26-9-2017
<p>Κριός

Είναι από τις πιο δύσκολες ημέρες του χρόνου για όλον τον ζωδιακό. Μια πραγματική ερωτική καταιγίδα μαίνεται και απειλεί να σας παρασύρει. Είστε πολύ παρορμητικοί, πολύ έτοιμοι για λάθη καρμικά τα οποία θα σας κάνουν αργότερα να μετανιώσετε. Η δράση του Ουρανού στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Δία από τον Ζυγό ξεθάβει το τσεκούρι του πολέμου, προσέξτε!

Ταύρος

Η αστάθεια και η ερωτική ανασφάλεια ίσως ενταθούν, μιας και δεν έχετε πολλή εύνοια. Αν και ακόμα  κάποιες επαφές και συζητήσεις  δεν θα σας δίνουν μια καθαρή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι. Πολύ πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με τη σκληρή κριτική ή κάποιες ιδέες σας να απορριφθούν.

Δίδυμοι

Ο Ερμής σας τροφοδοτεί, μέσω των δύσκολών του όψεων, με σοβαρές επιδράσεις, που δεν σας βοηθούν να τακτοποιήσετε πολλά ερωτικά θέματα. Πολύ πιθανόν σε θέματα σχέσεων να χρειαστεί να δώσετε περισσότερες εξηγήσεις σε κάποια σχέδια και αυτό να σας κακοφανεί. Ωστόσο πολύ σύντομα θα έχετε θετικότερες εξελίξεις.

Καρκίνος

Τα σχέδιά σας, που έβρισκαν εμπόδια και προσκόμματα, αρχίζουν να παίρνουν σαφώς θετικότερη τροπή. Μια πάγια επιδίωξή σας, για μια  σχέση που την επιδιώκετε, δεν έχει ακόμα ευοδωθεί. Ίσως ένα ραντεβού να ακυρωθεί ή τα σχέδια για μια χρήσιμη δραστηριότητα να συναντήσουν εμπόδια. Σκεφτείτε «κάθε εμπόδιο για καλό» και αναζητήστε τι θετικό μπορεί να βγει από αυτό.

Λέων

Στηρίζετε τα σχέδιά σας στην σχέση στις βάσεις που έχετε βάλει στο παρελθόν και προσπαθείτε να αποφύγετε κινήσεις που είναι πολύ παρορμητικές.  Μπορεί κάποιες συνεργασίες ή σχέσεις να παρουσιάζουν κάποιες δύσκολες όψεις. Θα μείνετε ψύχραιμοι και θα δουλέψετε με σθένος για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Παρθένος

Η υστεροβουλία κάποιων ίσως σήμερα σας δημιουργήσει υποψίες και επιλέξετε να αποφύγετε κάποιες επαφές. Η ημέρα όμως δεν είναι ευνοϊκή για τις επιδιώξεις σας. Συγχρόνως κάποιες επαφές για πρακτικά θέματα ίσως παρουσιάσουν μια νέα τροπή, πολύ θετική. Ερωτικά δίνετε προτεραιότητα στις ευκαιρίες και δοκιμάζεστε σε νέα πράγματα που τώρα δεν είναι καν στη σφαίρα των ενδιαφερόντων σας.

Ζυγός

Είναι δύσκολα τα ερωτικά πεδία για εσάς αυτήν την εβδομάδα. Ερωτικά θέλετε να γίνετε πιο πειστικοί όμως κάποια ζητήματα σας πηγαίνουν ακόμα στραβά. Η επικοινωνία για καινούρια σχέδια  αλλά και συζητήσεις σχετικά με ζητήματα καθαρά οικονομικά με το ταίρι σας ίσως σήμερα δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κρατείστε ψύχραιμη στάση.

Σκορπιός

Θέλετε να πάρετε πολλές πρωτοβουλίες σήμερα, και αυτό είναι και σωστό και θετικό.  Μπορεί κάποιες κουβέντες πολύ στενών σας προσώπων να πάνε κόντρα στις αρχές και τα πιστεύω σας όμως το αστρολογικό σκηνικό σας ευνοεί και  εμφανίζει και ευκαιρίες για να κατορθώσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας.

Τοξότης

Είναι μια μέρα που ο Κρόνος σας πιέζει στα ερωτικά σας.. Στα εργασιακά σας ίσως έχετε μια καινούρια ευκαιρία ή κάποιες μετακινήσεις συναντήσουν προσωρινά μια ανάσχεση, αλλά θα δείτε σύντομα τα εμπόδια να πέφτουν και τον δρόμο να ελευθερώνετε.. Σοβαρές και  ανέλπιστες ειδήσεις θα συμβάλλουν στη δημιουργία έντονων και βάσιμων προσδοκιών.

Αιγόκερως

Έχετε μια έναρξη της ημέρα δύσκολη. Η τάση σας για εργατικότητα, αυξάνεται πολύ και σας χαρίζει σοβαρό προβάδισμα, αλλά ερωτικά είστε περίπου στο ναδίρ!  Στον ερωτικό τομέα κάποιες συζητήσεις, ή γνωριμίες ωστόσο που ήταν παγωμένες επ’ αόριστον ξεπαγώνουν και κάποιες καινούριες προτάσεις θα σας αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Η πορεία σας θα είναι μόνον ανοδική και πολύ πετυχημένη, αν δράσετε έγκαιρα.

Υδροχόος

Στο χώρο της σχέσης σας κάνετε πολύ σοβαρές προσπάθειες να ανταποκριθείτε σε όλους τους τομείς. Έχετε αναλάβει σοβαρές ευθύνες και δεν έχετε καθόλου χρόνο για χάσιμο. Κάποιοι όμως σας αδικούν κατάφορα, και αυτό δεν μπορείτε να το ανεχθείτε. Εσείς κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και ίσως να έχει έρθει η ώρα να απατήσετε σοβαρά κάποια πράγματα.

Ιχθείς

Έχετε μια δύσκολη ημέρα, χωρίς εύνοια της τύχης αλλά παραδόξως και πολλή δημιουργικότητα, ταυτόχρονα.. Ο λάθος χειρισμός κάποιων πραγμάτων σήμερα ίσως δεν σας εμποδίσει καθόλου να αξιολογήσετε μια κατάσταση ορθά στο τέλος. Δώστε βάση σε όσα θα σας πουν οι άνθρωποι που αγαπάτε για ένα θέμα που αφορά την έξοδο από μια περίεργη και αδιέξοδη κατάσταση που έχετε βρεθεί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 25-10-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 25-10-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 25-10-2017

Κριός Είναι σημαντικό αν ξέρουμε το πότε δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε κάποιες συζητήσεις. Αυτή τη στιγμή μπορεί να φέρετε κάποιες...

Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 27-9-2017

Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 27-9-2017

Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 27-9-2017

Κριός Μπορείτε να κάνετε κάποιες σημαντικές κινήσεις σήμερα. Θα έχετε υπόψιν σασ την δυσκολία της ημέρας και θα μπορείτε να παίρνετε...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-9-2017

Κριός Έχετε την απαραίτητη δύναμη, τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα για να κάνετε τις μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, που...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-8-2017

Κριός Από τη σημερινή σας ερωτική περιπέτεια θα επανεκτιμήσετε πολλά πράγματα. Αυτά σχετίζονται και με τον εαυτό σας και με τον τρόπο...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 12-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 12-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 12-8-2017

Κριός Προσπαθήστε να μην αγχώνεστε και να μη δίνετε νόημα στα μικρά πράγματα. Αν αποφασίσετε να τα παρακάμψετε και να μη δώσετε...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-8-2017

Κριός Οι Κριοί στον Ωροσκόπο μπορεί να ζήσετε σήμερα την ευτυχή κατάληξη στα ερωτικά σας, που επιδιώκετε καιρό. Σήμερα, είστε αισιόδοξοι...