Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-9-2017
<p>Κριός – Οι Ερωτευμένοι
Η όποια υπόθεση αγάπης λαμβάνει τέλειες επιρροές. Υπάρχει κάτι περισσότερο από λίγη καλή τύχη εκεί. Αυτό μπορεί να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν αγάπη να βρουν έναν τέλειο σύντροφο. Υπάρχουν επίσης καλές ενέργειες στις μόνιμες σχέσεις. Εάν αντιμετωπίζατε προβλήματα με τον σύντροφό σας, αυτή είναι μια καλή μέρα για να τα λύσετε.

Ταύρος:
Αυτό μπορεί να γίνει μια πολύ ωραία ημέρα για σας. Κάθε πτυχή της ζωής σας μπορεί να προκαλέσει κάποια βελτίωση. Συγκεκριμένα, η κοινωνικοποίηση όλων των ειδών λαμβάνει πολύ ευεργετικές ευοίωνες επιρροές, όπως και οι σπουδές, ακόμα και τα ταξίδια. Για τους τελευταίους, καθώς οι επιρροές της Εκλείψεως είναι ακόμα ισχυρές, αποφύγετε εάν δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος για αυτό.
Δίδυμοι:
Η μαγεία και η διαίσθησή σας είναι πολύ δυνατές σήμερα. Οι επαγγελματίες που χρησιμοποιούν αυτά τα ταλέντα θα έχουν μια πολύ καλή και τυχερή μέρα. Αυτό περιλαμβάνει εκείνους για τους οποίους αυτά είναι τα κύρια εργαλεία του εμπορίου, αλλά και εκείνοι που χρησιμοποιούν αυτές τις μεθόδους για να στηρίξουν τη δουλειά τους. Η συναισθηματική υγεία λαμβάνει πολύ ευεργετικές επιρροές και η ενέργεια και η πνευματική θεραπεία είναι πολλά υποσχόμενα σήμερα.
Καρκίνος:
Οι επαγγελματικές συναντήσεις, και ειδικά εκείνες που προτίθενται να επιλύσουν προβλήματα, μπορούν να γίνουν πολύ παραγωγικές. Το ταξίδι είναι ευοίωνο. Ακόμα, αποφύγετε εάν δεν είναι για καλό λόγο, καθώς οι επιρροές του Eclipse είναι ακόμα ενεργοί. Και οι δύο μελέτες και οι σχέσεις έχουν μια καλή περίοδο επτά ημερών μπροστά. Σήμερα ακόμα περισσότερο. Οι σχέσεις μεγάλων αποστάσεων και οι σχέσεις με ανθρώπους από ξένες χώρες λαμβάνουν ακόμα περισσότερες ευλογίες.
Λέων:
Όλα τα θέματα εργασίας και σταδιοδρομίας λαμβάνουν επωφελείς επιρροές και κάποια καλή τύχη. Εάν προσπαθείτε να αρχίσετε να εργάζεστε για την δουλειά των ονείρων σας, ή κάνετε κάτι τέτοιο, τότε η τύχη θα είναι ακόμα πιο δυνατή. Η υγεία και η επούλωση, ειδικά τα ενεργειακά και πνευματικά είδη της, λαμβάνουν επίσης πολύ ευεργετικές επιδράσεις. Στην πραγματικότητα, η υγεία, η επούλωση και οι επιδράσεις των δουλειών των ονείρων θα είναι ενεργές μέχρι το τέλος του μήνα.
Παρθένος:
Μια καλή επταήμερη περίοδος για την αγάπη ξεκινά σήμερα. Δεν ξεκινά μόνο, αλλά είναι μία από τις καλύτερες ημέρες αυτής της περιόδου. Εάν η επιχείρησή σας βασίζεται σε μια άλλη χώρα ή επηρεάζεται από μια άλλη χώρα, καθώς και εάν οι κύριες δραστηριότητές σας συμβαίνουν στο εξωτερικό, τότε μπορείτε να έχετε μια πολύ ευχάριστη μέρα. Άλλα είδη επιχειρήσεων, λαμβάνουν επίσης κάποια καλή τύχη, απλά όχι τόσο.
ΖΥΓΟΣ:
Ό, τι θεωρείτε ως το θεμέλιο της ζωής σας μπορεί να σας φέρει κάποιους λόγους για να χαμογελάσετε και να είστε ευχαριστημένοι σήμερα. Αυτό περιλαμβάνει την υγεία σας, το σπίτι σας, την οικογένειά σας, την εργασία σας, αλλά και οτιδήποτε άλλο είναι σημαντικό για εσάς. Η υγεία, τόσο σωματική όσο και συναισθηματική, και η επούλωση λαμβάνουν ακόμη περισσότερες ευλογίες. Οι επαγγελματίες θεραπευτές, παραδοσιακοί και εναλλακτικοί, μπορούν να έχουν μια πολύ ικανοποιητική μέρα, εργασιακά.
Σκορπιός:
Η ζωή της αγάπης λαμβάνει πολύ καλές επιρροές. Υπάρχει κάτι περισσότερο από λίγη καλή τύχη εκεί. Αυτό μπορεί να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν αγάπη να βρουν ένα. Υπάρχουν επίσης καλές σταθεροποιητικές και εναρμονισμένες ενέργειες. Εάν αντιμετωπίζατε προβλήματα με τον ειδικό σας, αυτή είναι μια καλή μέρα για να τα λύσετε. Οι φιλίες έχουν παρόμοιες επιρροές.
Τοξότης:
Η εργασία λαμβάνει πολύ καλές ενέργειες. Είναι δυνατή η επίτευξη προώθησης ή καλύτερης θέσης. Η αίτηση για ένα είναι ευοίωνο. Εάν περνάτε από μια συνέντευξη για μια δουλειά σήμερα, οι πιθανότητες είναι υπέρ σας. Αυτή είναι επίσης μια καλή μέρα για την ανακαίνιση ή την ανακαίνιση του σπιτιού σας.
Αιγόκερως:
Έχετε μια καλή περίοδο για την επίτευξη των στόχων σας. Βρίσκοντας μια νέα δουλειά, βρίσκοντας νέους φίλους, νέους πελάτες ή νέους συναδέλφους, ακόμα περισσότερο. Αυτή η μέρα εξουσιοδοτεί όλα αυτά, και μάλιστα φέρνει κάποια καλή τύχη. Η αγάπη λαμβάνει και σήμερα χαρούμενες επιρροές.
Υδροχόος:
Η διαίσθηση και η ενσυναίσθηση είναι αρκετά ισχυρές. Εάν τα χρησιμοποιείτε επαγγελματικά, τότε θα έχετε πιθανώς μια αρκετά τυχερή μέρα για εργασία. Αυτό αναφέρεται σε ψυχολόγους, ψυχολόγους και παρόμοιους επαγγελματίες. Ακίνητα, επίσης, μπορεί να γίνει τυχερός. Η αγορά ακινήτου είναι ευοίωνο.
Ιχθύες:
Με τέσσερις πλανήτες στο ζώδιο σας και με τρεις από αυτούς που λαμβάνουν επωφελείς επιρροές σήμερα, μπορείτε να περιμένετε κάθε ευλογία να έρχεται στον δρόμο σας. Εστιάστε το μυαλό και τις προσπάθειές σας σε ό, τι θέλετε να επιτύχετε και η τύχη θα ακολουθήσει. Όλα τα είδη εμπορίου και κοινωνικής δραστηριότητας λαμβάνουν ακόμη περισσότερες ευλογίες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Κριός Ντάμα των Σπαθιών Προσέξτε τις επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας και προσπαθήστε να αντιληφθείτε σε μεγαλύτερο βάθος το...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 28-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-8-2017

Κριός – Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα Ίσως προσπαθείτε περισσότερο από όσο πρέπει για την απόλυτη επιτυχία στη σχέση σας. Δεν είναι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ποιοι έρωτες θα ανατείλουν σήμερα για το κάθε ζώδιο; Με την αστρολογική Ταρώ θα ξέρεις με ασφάλεια πώς θα κινηθείς στον έρωτα και την...