29/09/2017: Προβλέψεις ανά ζώδιο για τον Ερμή στον Ζυγό

29/09/2017: Προβλέψεις ανά ζώδιο για τον Ερμή στον Ζυγό
<p>Κριός

Η προσωπική ζωή θα είναι καλή, θα απολαύσετε το χρόνο σας. Θα κερδίσετε επιτυχία στην όποια επιχείρηση μέσω της επικοινωνίας και των συναντήσεων. Θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποια νομικά προβλήματα, αλλά θα εξαλειφθούν σύντομα.

Ταύρος

Οι διαταραχές στην αγάπη σας είναι πιθανές, αλλά μπορεί να ανανεωθούν αργότερα. Οι έγκυες γυναίκες συμβουλεύονται να φροντίζουν επιπλέον για τον εαυτό τους, για την αποφυγή τυχόν ατυχήματος. Προσπαθήστε να αποφύγετε αντιθέσεις με τους αγαπημένους σας για την αποτροπή προσωπικών αντιπαραθέσεων. Μια φαρμακευτική αγωγή μπορεί να απαιτήσει έξοδα. Κάποια αλλαγή στη δουλειά είναι δυνατή.

Δίδυμοι

Το καλό γούστο θα ανθίσει στο μυαλό σας. Μπορεί να αναπτυχθεί κάποια πλατωνική σχέση με ηλικιωμένο άτομο. Θα μπορούσε να υπάρξει κάποια δυσφήμιση εξαιτίας αυτού. Μπορεί να έχετε πρόβλημα στη συνέχιση της πνευματικής σας προόδου.

Καρκίνος

Τα ανακλαστικά σας μπορεί να μειωθούν λίγο. Η υγεία της μητέρας σας μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα έξοδά σας, καθώς ενδέχεται να αυξηθούν απότομα.

Λέων

Μπορεί να αναπτύξετε κάποια στενή σχέση με κάποιον στην οικογένεια που σχετίζεται με τα παιδιά σας και τους συγγενείς σας. Ορισμένες παρεξηγήσεις μπορεί να συμβούν στην οικογένεια. Οι σχέσεις σας μπορούν επίσης να σας δώσουν κάποια καλά οφέλη.

Παρθένος

Θα υπάρξουν ξαφνικά κέρδη από εμπορικές πράξεις. Η αγάπη θα μεγαλώσει περισσότερο. Όσοι είναι μόνοι θα βρουν το επιθυμητό πρόσωπο. Η φήμη, η δημοτικότητα και οι ανταμοιβές σας περιμένουν στο χώρο εργασίας. Μικρά ζητήματα υγείας μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα.

Ζυγός

Φροντίστε τις δαπάνες σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα μεγάλα ταξίδια μπορεί να σας δημιουργήσουν ζημιές. Αυτό είναι καιρός να ερωτευτείτε με κάποιον και να βρείτε την αδελφή ψυχή σας. Μπορεί να προσελκύσετε ένα νεότερο άτομο.

Σκορπιός

Μπορεί να αντιμετωπίσετε απώλειες και καθυστερήσεις στις προσπάθειές σας. Ορισμένα κέρδη απροσδόκητα είναι πιθανά, μείνετε ήρεμοι και ψύχραιμοι. Να προσέχετε την υγεία σας. Μπορεί να χρειαστεί να απομακρυνθείτε από τον τόπο καταγωγής σας.

Τοξότης

Θα κάνετε νέους φίλους και θα έχετε τη χαρά της επιτυχίας. Αυτός είναι ένας ευοίωνος χρόνος για εσάς. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες συνωμοσίες εναντίον σας, αλλά δεν θα επηρεαστείτε λόγω αυτών. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα θα παραμείνει επίσης καλή και θα υποδειχθούν νέα πεδία στην εργασία σας.

Αιγόκερως

Θα υπάρχει θρησκευτική ευλάβεια ως προς τις υποχρεώσεις σας. Συνολικά, αυτή είναι μια καλή περίοδος. Μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματα. Γνωρίστε τους ανθρώπους και κοινωνικοποιηθείτε για να καταλάβετε την άποψη άλλων. Ο χώρος εργασίας θα είναι θετικός και θα έχετε ανταμοιβές.

Υδροχόος

Υπάρχουν ευκαιρίες για ρομαντικές σχέσεις, οπότε, αν θέλετε, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας, αν και είστε πολύ ντροπαλοί για να το κάνετε συνήθως. Θα έχετε μερικά καλά όνειρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μερικοί παλιοί φίλοι κ.λπ. μπορούν να επανέλθουν την ζωή σας. Προσέχετε για οποιεσδήποτε πράξεις μετά από οποιαδήποτε μέθη, καθώς μπορεί να σας βγει σε κακό.

Ιχθείς

Ο Ερμής στον καρμικό Ζυγό δεν σας ευνοεί πολύ, δεν θα είναι ευνοϊκός, αν και ορισμένες κρυφές ατζέντες μπορεί να εκπληρωθούν. Είναι πάντα καλύτερα να μείνετε προσεκτικοί. Κάποιες διαταραχές στην προσωπική ζωή είναι δυνατές. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε καθώς σύντομα θα τελειώσει. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με την υγεία των ανθρώπων της οικογένειάς σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ο Ερμής στον Υδροχόο: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ο Ερμής στον Υδροχόο: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ο Ερμής στον Υδροχόο: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου, ο Ερμής διέρχεται από τον Υδροχόο. Αρχαίος αγγελιοφόρος των θεών, ο Ερμής είναι ο πλανήτης της...

19/10/2017: Προβλέψεις ανά ζώδιο για την Νέα Σελήνη στον Ζυγό

19/10/2017: Προβλέψεις ανά ζώδιο για την Νέα Σελήνη στον Ζυγό

19/10/2017: Προβλέψεις ανά ζώδιο για την Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Το επιβλητικό ζώδιο του Ζυγού είναι η εγγύηση για την δημιουργία ειρήνης, ομορφιάς και αρμονίας - ιδιότητες που είναι ιδιαίτερα...

Ευκαιρίες και προβλήματα από τον Ερμή στον Ζυγό

Ευκαιρίες και προβλήματα από τον Ερμή στον Ζυγό

Ευκαιρίες και προβλήματα από τον Ερμή στον Ζυγό

Κάθε φορά που ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, όπως τώρα, αναφερόμαστε όλοι στα θετικά του σημεία και στις ωραίες εξελίξεις που προσδοκούμε,...

Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ο καταλύτης των πνευματικών πεδίων, ο Ερμής, περνάει στον σκοτεινό και καρμικό Σκορπιό, ακολουθώντας τον Ήλιο, τον αρχηγό του και...

Αστρολογικό Δελτίο 12-5-2015

Αστρολογικό Δελτίο 12-5-2015

Αστρολογικό Δελτίο 12-5-2015

Αν και θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά μας, αλλά και καθυστερήσεις, ωστόσο θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα αυτά και...

7-12-2014: Τρίγωνο Ερμή – Ουρανού

7-12-2014: Τρίγωνο Ερμή – Ουρανού

7-12-2014: Τρίγωνο Ερμή – Ουρανού

Με το τρίγωνο Ερμή και Ουρανού αποκτούμε δημιουργική φαντασία, την οποία θέλουμε να διοχετεύσουμε στις επαγγελματικές μας...