Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-9-2017
<p>Κριός

 

Είναι μία νέα ημέρα με νέες προοπτικές. Το αστρολογικό κλίμα για εσάς ειδικά είναι πολύ θετικό και είναι στο χέρι σας το πώς ακριβώς θα επενδύσετε αυτή την εύνοια που έχετε.

Ταύρος

 

Μην νομίζεται πως η ημέρα θυμίζει σε τίποτα την χθεσινή. Σήμερα είστε σε θέση να κάνετε την κίνησή σας με έναν πολύ πιο άμεσο, ευθύ, αλλά και αποτελεσματικό τρόπο.

Δίδυμοι

 

Να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικότερα πράγματα που αυτή τη στιγμή έχετε να κάνετε. Μην παραιτήστε για κανέναν λόγο από αυτό που επιθυμείτε.

Καρκίνος

 

Είστε γοητευτικοί και πολύ πιο κοινωνικοί σήμερα. Θα χρειαστεί να επενδύσετε τον χρόνο σας στον αισθηματικό τομέα. Μην φοβηθείτε έναν στόχο που αφορά το ερωτικό παρελθόν σας.

Λέων

 

Λόγω του ότι φαίνεται να έχετε κάποια πίεση σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα, αυτή η ένταση που προκύπτει αντανακλάται και στην ερωτική σας ζωή.

Παρθένος

 

Είναι γενικότερα ώρα δράσεων και όχι τόσο πολύ σκέψης, αυτή τη στιγμή. Εσείς όμως αντιμετωπίζετε ορισμένες δυσκολίες στην επικοινωνία, καθώς εμμένετε πολύ έντονα στις θέσεις σας.

Ζυγός

 

Είστε γοητευτικοί και αρκετά αυθόρμητοι στις κινήσεις σας σήμερα. Να ξέρετε πως τραβάτε προς την πλευρά σας τα βλέμματα, αξιοποιήστε την ημέρα για το ερωτικό σας παρελθόν.

Σκορπιός

 

Υπενθυμίστε στον εαυτό σας το πώς ακριβώς ξεπεράσατε στο πρόσφατο παρελθόν σας ορισμένες καταστάσεις περίπλοκες, που ίσως αφορούν σας και πρόσωπο από τα παλιά.

Τοξότης

 

Να είστε πιο ρεαλιστικοί σήμερα. Η μεγάλη δόση αισιοδοξίας που αρχίζει να φαίνεται δεν δρα θετικά, αλλά καταφέρνει να αυξήσει το εγωισμό σας χωρίς λόγο, σήμερα.

Αιγόκερως

 

Θα πρέπει να είστε σταθεροί σε ορισμένα πράγματα. Να ξέρετε πως η ημέρα σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα είναι πολύ καλή και είναι κρίμα για τον οποιονδήποτε λόγο να απέχετε.

Υδροχόος

 

Μην φοβηθείτε αστοχίες που είναι πιθανότατο μέσα σε μία συζήτηση να γίνουν στον καθέναν. Το τρακ είναι πάρα πολύ λογικό, να έχετε όμως στον νου σας την μεγαλύτερη εικόνα.

Ιχθείς

 

Δεν έχετε φύγει ακόμα από το σημείο που η διαίσθησή σας μπορεί να σας υποστηρίξει στην ερωτική σας προσέγγιση. Ειδικά σε σχέση με το παρελθόν σας, αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε μία ανάσα και αντιμετωπίστε τους φόβους και τις ανασφάλειες που είναι απολύτως λογικό να έχετε, σε σχέση...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε σε πρώτο επίπεδο το ερωτικό σας παρελθόν, όμως να είστε πολύ προσεκτικοί στο0υς...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είσαστε ένα ερωτικό ζώδιο, το οποίο δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν έχετε λοιπόν σήμερα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Κριός Είναι μία καλή στιγμή για να αποφασίσετε να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Μην κρύψετε...