Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017
<p>Κριός

Θα μπορούσατε να περάσετε μερικές κοινωνικές και ερωτικές αλλαγές. Ίσως δεν περνάτε πλέον καλά με την ίδια ομάδα φίλων και αγαπημένων. Θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι τα κοινωνικά σας συμφέροντα αλλάζουν. Ίσως να μην ενδιαφέρεστε να βρεθείτε πια με τους ίδιους ανθρώπους. Ίσως είναι καιρός να αρχίσετε να γνωρίζετε μερικούς νέους ανθρώπους.

Ταύρος

Οι συγκρούσεις με τους αγαπημένους σας μπορεί να φέρουν αίσθημα τεταμένης, απογοητευμένης και θυμωμένης διάθεσης. Η συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να μην ήταν δικό σας λάθος, αλλά αυτό το κάνει πολύ πιο ενοχλητικό το θέμα. Μπορείτε όμως να θεωρήσετε το ζήτημα ως καλό κάρμα. Πιστέψτε μας, οι προσπάθειές σας δεν θα αποτύχουνν. Οποιαδήποτε συναισθήματα παραμένουν θα ξεχαστούν όταν γελάσετε με τον σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Μπορεί να νιώθετε λίγο ανήσυχοι. Το νευρικό σας σύστημα μπορεί να συγκλονιστεί από υπερβολικό άγχος. Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε την απογοήτευση σας σε άλλους. Αντ 'αυτού, εστιάστε στη φροντίδα του εαυτού σας. Πάρτε κάποιο ιδιωτικό χρόνο και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο για μια έντονη προπόνηση και κάψτε μερικές τοξίνες. Ή κάντε μια βόλτα σε ένα εμπνευσμένο μουσείο, ή γκαλερί τέχνης.

Καρκίνος

Συνειδητοποιήστε ότι για να κατακτήσετε νέο ερωτικό έδαφος, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες θυσίες κατά μήκος του δρόμου. Τα πράγματα μπορεί να μην πάνε πάντα σύμφωνα με το τέλειο όραμά σας, αλλά αυτός είναι ο φυσικός τρόπος των πραγμάτων. Η ζωή πρέπει να είναι απλή και ελεύθερη. Το συνονθύλευμα των φωνών στο μυαλό σας είναι συνήθως που κάνει τα θέματα και τις καταστάσεις πιο περίπλοκες από ό, τι πρέπει να είναι. Διατηρήστε την ειρήνη και κρατήστε τα πράγματα εύκολα.

Λέων

Απόλαυσε την ενέργεια του ΣΚ. Πάρτε τον έλεγχο της κατάστασης ερωτικά. Κάντε το με ένα χαμόγελο. Υπάρχει μια μεγάλη διασκέδαση στην αγάπη, ενθουσιασμένη ενέργεια που είναι έτοιμη για εσάς να την αντλήσετε. Επικοινωνήστε τις σκέψεις σας. Πηγαίνετε σε ένα πάρτι. Είστε η επιτομή της κοινωνικής ψυχής της παρέας. Φροντίστε να φορέσετε την πιο βασιλική σας ρόμπα πριν φύγετε από το κάστρο.

Παρθένος

Θα νιώσετε μια ανανεωμένη αίσθηση αυτοπεποίθησης το Σκ. Ένα "Μπορώ να κάνω τα πάντα αν προσπαθήσω αρκετά σκληρά". Εάν πρέπει γνωριστείτε με μια ομάδα ανθρώπων, η Κυριακή είναι η μέρα για να το κάνετε. Η εμπιστοσύνη σας θα σας ευνοήσει. Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για να συναντήσετε νέους ανθρώπους, αλλά και να φλερτάρετε.

Ζυγός

Έχετε μια φυσική ικανότητα να διορθώσετε τα περισσότερα λάθη σχέσεων. Θα μπορούσατε να εστιάσετε στην αναβάθμιση κάποιου παλιού σας αμόρε. Αγαπάτε να εμπιστεύεστε τη δική σας έξυπνη τακτική στον έρωτα. Απλά θυμηθείτε ότι αν κολλήσετε, θα πρέπει να ζητήσετε βοήθεια! Ενδέχεται να σας φανεί χρήσιμο να συμβουλευτείτε ένα μεγαλύτερό σας άτομο.

Σκορπιός

Αυτό το ΣΚ σας αρέσει να φέρνετε τους ανθρώπους σε καλή διάθεση και ένα από τα δώρα σας είναι το ταλέντο σας για ενσυναίσθηση και συμπόνια. Δυστυχώς, οι άνθρωποι γύρω σας θα μπορούσαν να έχουν μια αρνητική στάση, και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό. Προσπαθήστε να παραμείνετε φιλοσοφικοί και ψύχραιμοι. Μην βιαστείτε να διορθώσετε τα πράγματα γι 'αυτούς, επειδή πρέπει να δουλεύουν με τα δικά τους προβλήματα.

Τοξότης

Μπορεί να βρείτε την ικανότητά σας να βλέπετε τη λογική σε ορισμένες περιπτώσεις και να αιτιολογείτε τα πράγματα εύκολα. Τα πράγματα που μοιάζουν μπερδεμένα και περίπλοκα για τους άλλους μπορεί να φαίνονται απόλυτα σαφή για εσάς. Αυτός είναι ένας χώρος όπου μπορείτε πραγματικά να βοηθήσετε άλλους. Όταν μπερδεύονται, τους προσφέρετε τις σκέψεις σας για την κατάσταση. Μπορεί να λύσετε πολλά προβλήματα.

Αιγόκερως

Η διαίσθησή σας είναι πολύ πιο αξιόπιστη από το λογικό σας μυαλό αυτό το ΣΚ, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε το. Αυτή είναι μια υπέροχη περίοδος για σας, στην οποία θα πρέπει να απολαύσετε μια καλή διάθεση και καθαρό κεφάλι. Τα διαρκώς μεταβαλλόμενα συναισθήματά σας βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα, να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ενέργεια και να τα μοιραστείτε με άλλους. Το γενναιόδωρο πνεύμα σας είναι απαραίτητο.

Υδροχόος

Τα συναισθήματα κατωτερότητας μπορεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα για σας αυτό το ΣΚ. Ρωτήστε τον εαυτό σας από πού προέρχεται αυτό. Τι θα μπορούσε να σας κάνει να αισθανθείτε σαν να μην είστε αρκετά καλός ή τόσο καλός όσο κάποιος άλλος; Αναζητήστε το παρελθόν σας για ενδείξεις στη ρίζα αυτής της στάσης για τον εαυτό σας για να δείτε εάν μπορείτε να την διορθώσετε. Κανείς δεν χρειάζεται να αισθάνεται κατώτερος. Αυτά τα συναισθήματα είναι συχνά μόνο συμπτωματικά.

Ιχθείς

Ίσως να αισθανθείτε λίγο πιο ευερέθιστοι από το συνηθισμένο αυτό το ΣΚ και αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να τσακωθείτε με φίλους ή με τον σύντροφο σας. Αυτό πιθανώς οφείλεται σε καταπιεσμένα συναισθήματα από το παρελθόν και όχι σε τίποτα που συμβαίνει στο παρόν. Προσπαθήστε να σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Από τη θετική πλευρά, αισθάνεστε πολύ αισθησιακά και παθιασμένα και φαίνεστε πολύ σeξι. Σχεδιάστε μια ρομαντική βραδιά!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/11 – 26/11/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/11 – 26/11/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/11 – 26/11/2017

Κριός Το τρίγωνο του Ουρανού – που είναι ανάδρομος – από το ζώδιό σας με τον Ερμή από τον Τοξότη αυτό το ΣΚ ανοίγει τις πύλες του φλερτ...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 1/07 – 2/07/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 1/07 – 2/07/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 1/07 – 2/07/2017

Κριός Αυτό το ΣΚ, το πρώτο του Ιουλίου, διαλέξτε να το περάσετε με ανθρώπους που ξέρετε καλά και δεν υπάρχει περίπτωση να σας...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/06 – 4/06/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/06 – 4/06/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/06 – 4/06/2017

Κριός Η περιέργεια είναι το φυτίλι στο κερί και η περιέργειά σας θα σας φέρει το καλύτερο δώρο αυτό το ΣΚ. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Με τον Ήλιο να απολαμβάνει τα χάδια του ερωτιάρη Ζυγού και την Αφροδίτη να μαθαίνει τις σκοτεινές ερωτικές τέχνες του Σκορπιού, το...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 4/07 – 5/07/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 4/07 – 5/07/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 4/07 – 5/07/2015

Ξαναμμένοι και γεμάτοι από παράξενα συναισθήματα, αυτό το σαββατοκύριακο θα ψηφίσουμε άραγε τον έρωτα; Δεν είναι καθόλου παράξενο σε...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/05 – 24/05/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/05 – 24/05/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/05 – 24/05/2015

Το τελευταίο ουσιαστικά σαββατοκύριακο του Μαΐου έχει την σφραγίδα της Σελήνη, που έχει πολύ ερωτικές διαθέσεις, από τον Λέοντα που...