Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017
<p>Κριός – Δέκα των Σπαθιών

Είναι στιγμή για κάποιες αλλαγές, οι οποίες όμως πρέπει να έχουν ουσία, αν και δεν αναφέρονται στο σύνολο της ερωτική σας ζωής. Βρείτε λοιπόν την ισορροπία επάνω σε αυτό.

Ταύρος – Τρία των Κυπέλλων

Οι δικές σας κινήσεις αυτή τη στιγμή έχουν συγκεκριμένο αποδέκτη και συγκεκριμένη αναφορά, αν και αυτό είναι κάτι που πιθανότατα δεν μπορείτε να αντιληφθείτε πλήρως.

Δίδυμοι – Δύο των Σπαθιών

Το πέρασμα που βιώνετε δεν είναι περιστασιακό. Δεν βρίσκεστε τώρα στο ερωτικό παιχνίδι απλά για να "ξεκουραστείτε", από άλλες υποχρεώσεις. Δείτε τα πράγματα αλλιώς.

Καρκίνος - Η Εγκράτεια Αντίστροφα

Τώρα δεν πρέπει τόσο να αποδείξετε κάτι σε άλλους, όσο να ασχοληθείτε με το να αποδείξετε στον εαυτό σας. Τι να αποδείξετε; Πως είστε σε θέση να βρείτε την ισορροπία σας.

Λέων – Το Αστέρι Αντίστροφα

Η ματιά σας καλό είναι να πέσει μέσα στην ψυχή σας αυτή τη φορά. Για να αντιληφθείτε τους άλλους, χρειάζεται να αντιληφθείτε και τον εαυτό σας, έτσι μπορείτε να προχωρήσετε.

Παρθένος – Δύο των Κυπέλλων

Είναι όμορφο το να νοιώθετε πως συντονίζεστε με το γενικότερο κλίμα. Όχι διότι θέλετε να μοιάσετε στους άλλους, αλλά διότι μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που επιθυμείτε.

Ζυγός- Το Άρμα

Μόνοι σας θα αναλάβετε σήμερα την κατάσταση. Δεν πρέπει να βασιστείτε σε συμβουλές και υποδείξεις. Οργανώστε τις πρωτοβουλίες σας και μην φοβηθείτε τις εκπλήξεις.

Σκορπιός Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Το ψέμα δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να σας ξεφύγει εύκολα. Μην παρασυρθείτε όμως από αυτή σας τη δυνατότητα, την υψηλή δηλαδή διαίσθηση, γιατί θα μπείτε στον κόσμο της ψευδαίσθησης.

Τοξότης – Η Σελήνη

Έχετε την ευκαιρία να κοιτάξετε μέσα στις καταστάσεις, κάνοντας ένα βήμα πίσω και βλέποντας την συνολική εικόνα. Όμως, για να το κάνετε αυτό, πρέπει να έρθετε σε πλαίσιο αρμονίας.

Αιγόκερως – Η Αρχιέρεια Αντίστροφα

Έχετε κάποια δυσκολία να συντονιστείτε με την ημέρα. Κάποιοι φόβοι και ανασφάλειες ίσως προκύψουν, αλλά αν τους αντιμετωπίσετε, θα βγείτε πιο δυνατοί από ό,τι είστε τώρα.

Υδροχόος – Ο Κρεμασμένος

Προσπαθείτε να κινηθείτε κάπως πιο ελεύθερα. Πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τις καταστάσεις της ημέρας, συμπεριφερθείτε σαν το φύλλο μέσα στον άνεμο, έχοντας όμως πάντα την επίγνωση της κατάστασης.

Ιχθείς – Ο Ιππότης των Σπαθιών

Τα όρια δεν πρέπει να μας φοβίζουν και εσείς αυτό το γνωρίζεται καλά. Όμως, όταν τα ξεπερνάμε, πρέπει να έχουμε εκατό φορές περισσότερη εστίαση της προσοχής μας, για να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-6-2018

Αν δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές, μέσα στην σχέση σας μεγάλες και άμεσες,

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Κριός Ντάμα των Σπαθιών Προσέξτε τις επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας και προσπαθήστε να αντιληφθείτε σε μεγαλύτερο βάθος το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-7-2017

Κριός – Πέντε των Σπαθιών Όσο ο καημός σας είναι να καταστήσετε σαφές σε ένα συγκεκριμένο άτομο πώς πιστεύετε ότι είστε σωστός και ότι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Το τοπίο αρχίζει και φωτίζεται στον ερωτικό τομέα. Είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να πάμε ένα βήμα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...