Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-10-2017
<p>Κριός

Είστε από αυτούς που έχουν το μεγαλύτερο προνόμιο ως προς το να παίξουν ενεργό ρόλο απέναντι στις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν. Πάρτε τις αποφάσεις σας και δράστε.

Ταύρος

Έχετε ορισμένα ευγενή αισθήματα τα οποία είναι σε θέση να εντυπωσιάσουν και να γοητεύσουν το πρόσωπο που σας αφορά. Μην χάνετε λοιπόν πολύτιμες ώρες, πάρτε πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι

Δεν είναι στιγμή για να μένετε πίσω, αλλά για να παίρνετε πρωτοβουλίες. Είστε πολύ ευνοημένοι αυτή τη στιγμή ως προς το να κινηθείτε αυθόρμητα και να κάνετε την κίνησή σας.

Καρκίνος

Οι αλλαγές είναι κοντά και θα γίνουν με τρόπο θετικό. Συντονιστείτε λοιπόν με αυτή την θετική ατμόσφαιρα, κάνοντας μία κίνηση προς το πρόσωπο που σας αφορά, μην χάνετε χρόνο.

Λέων

Καθώς ξεπερνάτε διάφορες ενοχές που αφορούν το παρελθόν, μπορείτε να παρουσιάσετε ένα νέο πρόσωπο. Είναι μία καλή στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας.

Παρθένος

Ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε αυτή της στιγμή για να ενσωματώσετε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν στις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε στον συναισθηματικό σας κόσμο.

Ζυγός

Βγάζετε ένα πρόσωπο πολύ πιο θετικό προς ορισμένα σοβαρά ζητήματα ου αφορούν τον ερωτικό τομέα. Είστε λοιπόν σε θέση να κάνετε την προσέγγισή σας αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Αν μία σχέση από το παρελθόν σας έχει πληγώσει, τότε θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε όλους τους φόβους σας σήμερα με μεγάλη αποτελεσματικότητα και θα τους αφήσετε πίσω.

Τοξότης

Μην νομίζετε πως τα πράγματα θα μείνουν στην κατάσταση που βρίσκονται για πολύ ακόμα καιρό. Ούτε όμως να θεωρείτε πως πρόκειται να αλλάξουν με τον τρόπο που θέλετε, αν δεν πάρετε πρωτοβουλίες.

Αιγόκερως

Καθώς βγάζετε ένα τρυφερό και υποστηρικτικό πρόσωπο, θα φανείτε εντελώς διαφορετικοί στα μάτια ενός ατόμου από το παρελθόν. Μην χάσετε λοιπόν περισσότερο χρόνο.

Υδροχόος

Είσαστε οι ειδικοί σε ό,τι αφορά την αλλαγή και αυτή τη στιγμή οι αλλαγές θα έρθουν στο προσκήνιο. Είστε σε θέση να βάλετε ξανά στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Ιχθείς

Δεν είναι στιγμή για να μπλέκεστε με παρεξηγήσεις, καθώς η ημέρα γενικότερα είναι πολύ θετική και βρίσκετε σε θέση να σας προσφέρει τις αλλαγές τις οποίες επιζητείτε αυτή την περίοδο.
Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μεγάλη δύναμη θα αντλήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό, εάν παραδεχθείτε πως το παρελθόν έχει τελειώσει και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα, εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ο αρχαίος του κυβερνήτης, που είναι και κυβερνήτης του δικού σας ζωδίου,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να είσαστε αρκετά προσεκτικοί σήμερα. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, θα είναι εύκολο να σχηματίσετε λάθος εντυπώσεις, για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να μην πάρετε τα πάντα τόσο σοβαρά σήμερα, αν έχετε κάποια επικοινωνία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ακόμα κα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Κριός Είναι μία καλή στιγμή για να αποφασίσετε να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Μην κρύψετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Κριός Ακόμα και αν είστε σε κάποια πλεονεκτική θέση, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε το δίκιο σας, από ένα πρόσωπο από...