Πανσέληνος στον Κριό 5/10/2017

Πανσέληνος στον Κριό 5/10/2017
<p>Η μοίρα αντιτάσσεται στην θέλησή μας; αυτό μοιάζει να είναι το μήνυμα της Πανσελήνου αυτής, και πρέπει να το ακούσουμε πολύ προσεκτικά. Άλλο τι θέλουμε και άλλο τι μας συμφέρει, είναι ο παράξενος νόμος αυτού του σύμπαντος. Και θα το μάθουμε με μάλλον δύσκολο τρόπο με αυτήν την γλυκιά, φλογερή, αλλά και δύσκολη Πανσέληνο που έρχεται θέλουμε δεν θέλουμε, είναι μοιραίο!

Η πανσέληνος λοιπόν την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου είναι στις 12 ° του Κριού. Η ενέργειά της έχει μια ισχυρή γεύση Ερμή που σημαίνει ότι η επικοινωνία των συναισθημάτων σας θα αποτελέσει ένα σημαντικό θέμα τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η πανσέληνος του Οκτωβρίου του 2017 έρχεται μόνο λίγες ώρες μετά την ευθυγράμμιση της Αφροδίτης - Άρη για να προσθέσει πάθος και ένταση. Αυτή η πανσέληνος προσφέρει ευκαιρίες αλλά και κίνδυνο. Υπάρχει ένα μίγμα της τύχης και της ελεύθερης θέλησης για να καθοριστεί πόσο ωραία ή πόσο άσχημη αυτή η πανσέληνος θα αποδειχθεί.

Πτυχές από τη Σελήνη και τους πλανήτες στο δικό σας γράφημα θα επηρεάσουν τα αποτελέσματα της ζωής σας. Επίσης, το πνεύμα σας θα έχει μεγάλο αντίκτυπο.

Η πανσέληνος αυτή όπως είπαμε  επηρεάζεται περισσότερο από τον Ερμή. Συνδέεται επίσης απευθείας με τον Ποσειδώνα, πράγμα που σημαίνει ότι οι σκέψεις σας μπορούν να επηρεαστούν από αυταπάτη, παράνοια, ψέματα και εξαπάτηση.

Η υπόλοιπη πλανητική σκηνή έχει κάποια επιρροή στην πανσέληνο τον Οκτώβρη του 2017 μιας και κάνουν δύο πολύ σημαντικές πλανητικές όψεις. Ένα από αυτά τα γεγονότα, η σύνοδος Αφροδίτης με τον Άρη, συμβαίνει μόνο δύο ώρες πριν την πανσέληνο. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις αγάπης θα είναι ένα σημαντικό θέμα συζήτησης, αλλά και πολέμου και ειρήνης.

Οι σταθεροί αστέρες της Πανσελήνου στον Κριό

Το Σταθερό αστέρι Alpheratz στις 14 ° 33 'Κριός που είναι σε στενή σύνοδο με την Σελήνη δίνει ελευθερία, αγάπη και πλούτη. Με το Φεγγάρι ειδικότερα, αυτό το αστέρι στον αστερισμό της Ανδρομέδας δίνει ενέργεια, πλούτο, πολλούς καλούς φίλους και επιχειρηματική επιτυχία.

Υπάρχει, επομένως, η δυνατότητα αυτή η πανσέληνο να φέρει αγάπη και καλή τύχη. Ωστόσο, όπως και η πολικότητα της ίδιας της σελήνης, το σταθερό αστέρι που συνδέει τον Ήλιο και τον Ερμή έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Επίσης, το πνεύμα σας θα έχει μεγάλο αντίκτυπο.  Το σταθερό αστέρι Algorab στις 13 ° 41 ' του Ζυγού είναι μέσα στην σφαίρα επιρροής τόσο του Ήλιου όσο και του Ερμή. Αυτό το αστέρι στον Αστερισμό Corvus the Crow φέρνει καταστροφή, τρομοκρατία, ψέματα και σάρωση. Ο Ερμής συνδέθηκε με αυτό το αστέρι όταν το πρώτο αεροπλάνο χτύπησε τους Δίδυμους Πύργους στις 9/11/2001!

Όψεις της Πανσελήνου

Η Σελήνη απέναντι από τον Ερμή περιλαμβάνει την επικοινωνία των συναισθημάτων σας. Η κωδικοποιημένη ή πολωμένη σκέψη είναι το πιθανό μειονέκτημα, μιας και σας κάνει δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τα καθημερινά προβλήματα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διαφωνίες που προκαλούνται από συναισθηματική προκατάληψη ή απλή έλλειψη κατανόησης. Άλλες επιρροές στη σκέψη σας μπορεί να περιλαμβάνουν τον εθισμό, τον ρατσισμό και τις προκαταλήψεις. Τα ευαίσθητα θέματα συζήτησης και οι διαπραγματεύσεις θα είναι πολύ δύσκολα κατά τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο Ερμής και ο Ήλιος σε όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να διαστρέψει την αντίληψή σας για την πραγματικότητα. Φέρνει λάμψη ή ίντριγκα στη ζωή σας, ή μια λεπτή ισορροπία μεταξύ των δύο. Αυτή η πράξη εξισορρόπησης μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως μοτίβο τύπου σωτήρας και θύμα, ή άγιος και αμαρτωλός. Υπάρχει μια πιθανότητα να εξιδανικεύεται κάποιος μόνο για να σας απογοητεύσει μετά οικτρά. Ένα ορισμένο επίπεδο σκεπτικισμού είναι υγιές, αλλά υπάρχει και το δυναμικό της παράνοιας και της υποχονδρίας.

Δοκιμάστε να αποφύγετε αρνητικούς ανθρώπους και αρνητική επιρροή. Εμπιστευθείτε μόνο τους ανθρώπους που γνωρίζετε πραγματικά, ώστε να μην πέσετε θύμα ψεύδους, εξαπάτησης, απάτης ή κουτσομπολιού. Είναι σημαντικό να διατηρηθεί η θετική αυτοεκτίμηση, αλλά υπάρχει πάντα μια πράξη εξισορρόπησης με αυτές τις όψεις χιαστί. Η υπερβολική υπερηφάνεια θα οδηγούσε σε πτώση, όπως και η υπερβολική αυτο-κρίση θα οδηγήσει σε αποτυχία.

Η σχέση τετραγώνου του Πλούτωνα και της Σελήνης μας δίνει μια έντονη πανσέληνο. Η όψη αυτή μπορεί να οδηγήσει σε ψυχαναγκαστική και καταστροφική συμπεριφορά καθώς εκτίθεται το βαθιά θαμμένο συναίσθημα. Είναι δύσκολο να ελέγξετε τέτοια έντονα συναισθήματα ή αντιδράσεις. Οι αγώνες δύναμης με στοιχεία εξουσίας, οικογένεια ή εταίρους είναι δυνατά ενδεχόμενα και εσείς ή αυτοί μπορεί να γίνουν αρκετά αδίστακτοι. Είναι δυνατή η ζήλεια, η χειραγώγηση, η αίσθηση ενοχής, ο εκφοβισμός ή η σeξουαλική κακοποίηση. Είτε είστε ο δράστης είτε θύμα σε οποιαδήποτε κρίση σχέσεων, οι προκλήσεις μπορούν να μετατραπούν σε ευκαιρία μεταμόρφωσης και εξέλιξης.

Η Αφροδίτη μαζί με τον Άρη αυξάνει την επιθυμία σας για στενές σχέσεις. Με μια έντονη ανάγκη για σeξουαλική ικανοποίηση, μπορείτε να γίνετε πολύ άμεσοι στην αναζήτηση ενός συντρόφου. Το αυξημένο χάρισμα και η δημοτικότητα καθιστούν την κοινωνικοποίηση πιο ευχάριστη και συναρπαστική. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή τόσο για ρομαντισμό όσο και για νέους φίλους. Θα βρείτε επίσης ικανοποίηση στις δημιουργικές δραστηριότητες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε έργα τέχνης, ειδικά εκείνα που συνδυάζουν τη σωματική και συναισθηματική έκφραση όπως χορός ή γλυπτική.

Υπάρχουν δύο άλλες όψεις του συνδυασμού Άρης - Αφροδίτη. Ένα τετράγωνο στον Κρόνο μπορεί να εμποδίσει την ερωτική σας ζωή, ενώ ένα τρίγωνο στον Πλούτωνα μπορεί να την ενισχύσει! Και πάλι υπάρχουν δύο ξεχωριστές δυνατότητες. Μπορείτε να επιλέξετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να επωφεληθείτε από τα οφέλη. Η σχέση τετραγώνου Αφροδίτη - Κρόνος και Άρης - Κρόνος μπορεί να προσθέσει άγχος στις στενές σχέσεις λόγω των αρνητικών συναισθημάτων, των αποστάσεων ή άλλων προβλημάτων σχέσεων. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας μπορεί να γίνουν ισχυρότερες, όμως θα είναι πιο δύσκολο να εκφράσετε τα πάθη σας και να πετύχετε. Με το να κάνετε  πρόσθετη προσπάθεια θα αποφευχθεί ο κίνδυνος των επιδεινωμένων σχέσεων. Παρά το γεγονός ότι η διατήρηση των κινήτρων μπορεί να είναι δύσκολη και θα προτιμούσατε να χαλαρώσετε, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να διατηρήσετε αρμονικές τις σχέσεις σας. Δεν είναι καιρός να αγνοήσετε τις ευθύνες σας, ειδικά για τους αγαπημένους σας. Η καλύτερη προσέγγιση είναι πλέον η αμυντική. Η υπομονή και η σκληρή δουλειά θα σας ωφελήσουν. Η πανσέληνος αυτή προσθέτει την ένταση και το πάθος στις σχέσεις και τα πράγματα που σας φέρνουν χαρά και ικανοποίηση. Θα πρέπει να αισθάνεστε βαθύτερα αισθήματα για τους αγαπημένους σας γενικά αλλά ειδικά για το σύντροφό σας.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για προσωπικές σχέσεις λόγω της αυξημένης επιθυμίας σας για αγάπη και έρωτα. Οι σeξουαλικές σχέσεις θα ωφεληθούν ιδιαίτερα από τα αυξημένα πάθη σας. Μπορείτε να είστε δυναμικοί και άμεσοι στην επίτευξη των επιθυμιών σας διατηρώντας ταυτόχρονα αρμονία. Αυτή είναι μια σπουδαία στιγμή για να σηκωθείτε και να μετρήσετε και να εξαλείψετε τυχόν εμπόδια που εμπόδισαν την επιτυχία.

Ο Δίας, απέναντι από τον Ουρανό, είναι η τελευταία όψη που αξίζει να σημειωθεί. Και πάλι αυτή η συγκυρία φέρνει ευκαιρίες για επιτυχία, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος να χαθούν όλα αυτά με το να είναι κάποιος εγωιστής ή άπληστος. Μπορεί να αισθάνεστε μια έντονη επιθυμία να επαναστατήσετε για κάτι που σας εμποδίζει να διασκεδάσετε και να κάνετε ό, τι θέλετε. Δίνει μια τάση να ανανεώνεται το πεδίο και να ξεκινάει ξανά. Ωστόσο, όσο πιο ακραία είναι η αλλαγή, τόσο πιο δύσκολο είναι για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Μπορείτε να βρείτε την περιπέτεια και την προσωπική ανάπτυξη μέσω του ταξιδιού, της εκπαίδευσης και των νέων σχέσεων διατηρώντας παράλληλα ορισμένες βασικές ευθύνες στη ζωή σας. Μπορείτε να βρείτε δημιουργικούς και έξυπνους τρόπους για να ανακουφίσετε την πλήξη χωρίς να προκαλέσετε συνολικό χάος και διαταραχή. Ακόμα και μια αλλαγή στις πεποιθήσεις ή στην κοινωνική αλληλεπίδραση θα λειτουργήσει ως διακόπτης κυκλώματος. Σε βαθύτερο επίπεδο αναζητάτε μια έκρηξη μεγαλύτερης συνείδησης, να ξεπεράσετε την καθημερινή σας ρουτίνα και να επιτύχετε πνευματική ανάπτυξη

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 27/11 – 3/12/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 27/11 – 3/12/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 27/11 – 3/12/2017

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017: Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα βρεθεί σε όψη χιαστί με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό – μια δύσκολη όψη που θα...

Πανσέληνος στον Κριό: Οι πλανητικές επιρροές

Πανσέληνος στον Κριό: Οι πλανητικές επιρροές

Πανσέληνος στον Κριό: Οι πλανητικές επιρροές

Είναι η Πανσέληνος της Συγκομιδής ή η Πανσέληνος του Κυνηγού, όπως αναφέρεται ε πολλές πηγές, αυτή που θα ζήσουμε στις 5 Οκτωβρίου;...

9 Ιουνίου: Πανσέληνος στον Τοξότη

9 Ιουνίου: Πανσέληνος στον Τοξότη

9 Ιουνίου: Πανσέληνος στον Τοξότη

Την Παρασκευή το πρωί, μια Πανσέληνος περίλαμπρη σηματοδοτεί το απόλυτο καλοκαίρι, με φλογερές δράσεις. Ο Ήλιος από τους Διδύμους...

Η Πανσέληνος και η επιρροή της ανά Ζώδιο

Η Πανσέληνος και η επιρροή της ανά Ζώδιο

Η Πανσέληνος και η επιρροή της ανά Ζώδιο

Η Πανσέληνος που θα μας βοηθήσει να εξασφαλίσουμε την σταθερότητα και την ασφάλεια στην προοπτική της ζωής μας γίνεται στις 27 Οκτωβρίου...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 3/9-8-2014

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 3/9-8-2014

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 3/9-8-2014

Ο Αύγουστος γενικά θα είναι ένας μήνας δύσκολος. Το μεγάλο έλλειμμα θα το νιώσουμε στην ελπίδα, καθώς φαίνεται ότι πισωγυρνάμε και...

Πανσέληνος Ιουλίου στον Αιγόκερω

Πανσέληνος Ιουλίου στον Αιγόκερω

Πανσέληνος Ιουλίου στον Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που ορίζει την πραγματικότητα. Η Πανσέληνος αυτή θα ανατρέψει πολλά δεδομένα και θα μας κάνει να θερμάνουμε...