Ερωτική Σελήνη 4-10-2017

Ερωτική Σελήνη 4-10-2017
<p>Oops! She did it again! Η πανέμορφη του ουράνιου στερεώματος, η Σελήνη, μένει ουσιαστικά Κενή Πορείας όλη την ημέρα σήμερα. Λογικό και να την συμπαθάτε. Πάει να βάλει τα αρώματά της και όλα της τα μαγικά για να κάνει την μεγάλη εντράτα στην σκηνή ως Πανσέληνος στον Κριό, ακριβώς την επομένη. Φεύγει παραζαλισμένη από τους Ιχθείς στις 1.19 το πρωί και δεν μαζεύεται στον Κριό παρά στις 23.40 – λίγο πριν τα μεσάνυχτα! Όλη την ημέρα μας αφήνει μόνους μας, και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την ημέρα για να ετοιμαστούμε κι εμείς για την Πανσέληνο. Ευκαιρία να εξοικειωθούμε με το σημαίνει Σελήνη Κενή Πορείας, γιατί μπορεί να είναι so cool!

Το μαγικό φεγγάρι μας

Ας αρχίσουμε λοιπόν στην αρχή. Πίσω στο 200 π.Χ. περίπου όταν οι Έλληνες εφευρίσκουν την «ωροσκοπική» αστρολογία, οι πλανήτες, τα σημάδια και οι Οίκοι δεν σήμαιναν ακριβώς τα ίδια πράγματα που γνωρίζουν σήμερα οι σύγχρονοι αστρολόγοι.

Οι πλανήτες ήταν Θεοί. Ή τουλάχιστον, ήταν είδωλα των θεών. Σύμφωνα με τους φιλοσόφους όπως ο Πλάτωνας (τον θυμάστε, ο συνάδελφος που έγραψε την Πολιτεία;), ήταν η δουλειά των πλανητών να γυρίσουν την ώρα. Ρυθμίζουν το μετρητή και το ρυθμό για το χορό που δημιουργεί τη Φύση σε όλες τις μορφές της.

Από αυτούς τους επτά «Ουράνιους Διοικητές» (οι Έλληνες φυσικά μπορούσαν να δουν μόνο επτά - τον Ήλιο, τη Σελήνη και τους πέντε ορατούς πλανήτες - τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Δία και τον Κρόνο), ήταν η Σελήνη που θεωρήθηκε ως η πιο κοντινή σε ενέργειες με την Γη. Στην πραγματικότητα ολόκληρος ο φυσικός κόσμος ονομάστηκε επίσης "υποτελικός σφαίρας".

Κατά συνέπεια, μία από τις θέσεις εργασίας της Σελήνης ήταν να υπηρετήσει ως πομπός για όλους τους άλλους πλανήτες. Δεδομένου ότι δεν είχε το δικό της φως, πρέπει να βοηθάει τους άλλους πλανήτες να φέρουν το φως τους στο φυσικό επίπεδο. Με τον τρόπο αυτό, έγινε έκδηλη η ουράνια θέληση. (Πραγματικά, η ερωμένη της μαγείας ήταν!)

Όταν οι πρώτοι Έλληνες αστρολόγοι καινοτομούσαν ένα σύστημα 12 Οίκων, καθένας από τους επτά πλανήτες πήρε τη «χαρά» τους σε ένα από αυτά. Η Χαρά της Σελήνης ήταν το Τρίτο σπίτι - το οποίο έγινε γνωστό ως το "Σπίτι της Θεάς της Σελήνης".

(Και εδώ πιθανότατα θεωρήσατε ότι το Τρίτο Σπίτι ήταν το σπίτι των μηνυμάτων και των αγγελιοφόρων λόγω του Ερμή (ή των Δίδυμων) .Δεν είναι επειδή είναι η χαρά της Σελήνης. Μιλάμε για τις απαρχές της ελληνικής αστρολογίας, αλλά και για μυστική αστρολογία, ουσιαστικά.

Τι είναι Σελήνη Κενή Πορείας;

Υπάρχει ένας λόγος για όλα αυτά τα ιστορικά στοιχεία. Είναι για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τι αντιπροσωπεύει στην πραγματικότητα μια Σελήνη Κενή Πορείας.

Λοιπόν, ας φανταστούμε ότι η Σελήνη εκτελεί τα καθήκοντά της, ρίχνοντας τις πλανητικές ακτίνες κάτω στη Γη. Κάνει ένα ταξίδι γύρω από τον ηλιακό ζωδιακό κάθε 27-1 / 4 ημέρες (που ονομάζεται αστρικός μήνα). Αυτό σημαίνει ότι κάθε 2 - 1/3 ημέρες εισέρχεται σε ένα νέο

Κατά μήκος της διαδρομής σε ένα ζώδιο, η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με μερικούς από τους άλλους πλανήτες. Οι πτυχές που πίστευαν ότι ευθυγραμμίζονται περισσότερο με τις τέλεια μαθηματικές συμμετρίες του θεϊκού μυαλού είναι οι σύνοδοι, τα εξάγωνα, τα τετράγωνα, καλούμε αυτές τις πτυχές «όψεις του Πτολεμαίου».

Μόλις η Σελήνη έχει κάνει την τελευταία όψη του Πτολεμαίου σε έναν ορατό πλανήτη μέσα σε ένα ζώδιο του Ζωδιακού, ονομάζεται "Κενή Πορείας". Ταξιδεύει μαζί με μια κενή τσάντα αλληλογραφίας, για να μιλήσει, χωρίς να παραδώσει άλλα ουράνια μηνύματα – τξιδεύοντςα για το επόμενο ζώδιο.

Έτσι, η Σελήνη μετατρέπεται σε Κενή Πορείας κάθε 2-1 / 4 ημέρες. Άκυρες περίοδοι λίγων λεπτών έως μερικών ωρών δεν είναι ασυνήθιστες. Τα κενά φεγγάρια μιάμισης ημέρας ή και περισσότερο είναι σπάνια. Η μακρύτερη Άκυρη Σελήνη που έχω δει ήταν σχεδόν 48 ώρες - μπορούμε να δούμε μόνο μερικές από αυτές κάθε δεκαετία.

Γιατί πρέπει να αγαπάμε την Σελήνη Κενή Πορείας

Τα κενά των Σεληνιακών Στροφών επισημαίνονται στα αστρολογικά ημερολόγια για έναν λόγο, και οπωσδήποτε όχι για να φοβηθούμε.

Εάν έχετε ένα μαγικό σημείο στο σώμα σας, θα θελήσετε να δώσετε προσοχή.

Δεδομένου ότι το φως των πλανητών είναι αυτό που δίνει τη Θεϊκή "κίνηση" στη δημιουργία, ένα φεγγάρι Κενό Πορείας είναι παρόμοιο με ένα ουράνιο κενό. Μια κοιλότητα μεταξύ των κυμάτων στον κοσμικό ωκεανό.

Κατά μία έννοια, τα κενά φεγγάρια είναι σαν το ισοδύναμο της Σελήνης μιας οπισθοδρομικής φάσης. Φυσικά, η Σελήνη δεν μπορεί πραγματικά να ανατραπεί σε ανάδρομη. (Θα ήταν μια πολύ κακή μέρα για όλους τους γήινους αν το έκανε.) Αλλά φέρει ένα παρόμοιο τόνο - έναν από τους ενσωματωμένους χρόνους της Φύσης για προβληματισμό και εξέλιξη.

Παραδοσιακά μιλώντας, το φεγγάρι Κενό Πορείας είναι ένας άσχημος χρόνος για να κάνει κάποιος κάτι σημαντικό. Αυτό συμβαίνει επειδή η επιχείρησή σας δεν θα πάρει τη συνήθη ενεργητική ώθηση από το μεταφρασμένο πλανητικό φως της Σελήνης. Οι εργασίες τείνουν να εξαφανίζονται πριν φτάσουν στην καρδιά τους. Απλώς εξαντλούνται οι δυνάμεις.

Με τη σύγχρονη αναλογία, αυτό σημαίνει ότι οι φάσεις αυτές δεν είναι ο βέλτιστος χρόνος για την έναρξη ενός νέου έργου. Μιας νέας σχέσης. Ένα νέο πράγμα γενικά, δεν ευνοείται από την Σελήνη Κενή Πορείας.

Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε κάποια βαθιά δουλειά. Χωρίς το τυπικό ξέφρενο πλανητικό βόμβο, τα πράγματα είναι λίγο πιο ήσυχα. Μπορείτε να περάσετε ώρες εργασίας σε ένα από τα υπάρχοντα έργα σας με λιγότερες περισπασμούς.

Τα κενά φεγγάρια είναι επίσης εκπληκτικές στιγμές για να επικοινωνήσετε με τις βαθύτερες δυνάμεις της ψυχής. Και για να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας στην ερωτική σκακιέρα, χωρίς τον φόβο του χρονομετρητή!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Σελήνη 14-11-2017

Ερωτική Σελήνη 14-11-2017

Ερωτική Σελήνη 14-11-2017

Αν μιλάμε για μια μέρα που η Σελήνη κεντρίζει την λίμπιντο, εννοούμε την σημερινή. Αν η σύνοδος Αφροδίτης – Σελήνης είναι η πιο ερωτική...

Ερωτική Σελήνη 2-10-2017

Ερωτική Σελήνη 2-10-2017

Ερωτική Σελήνη 2-10-2017

Σήμερα η Σελήνη από τον Υδροχόο θα ταξιδέψει για τους Ιχθείς – από την χώρα του πειραματισμού θα βρεθεί στα βαθιά και ωκεάνια νερά ενός...

Ερωτική Σελήνη 27-9-2017

Ερωτική Σελήνη 27-9-2017

Ερωτική Σελήνη 27-9-2017

Ναι μεν το πλανητικό σκηνικό από άποψη μεγάλων παικτών είναι εξαιρετικά δύσκολο, η Σελήνη όμως μετά από το απόγευμα που θα εισέλθει στον...

Ερωτική Σελήνη 13-9-2017

Ερωτική Σελήνη 13-9-2017

Ερωτική Σελήνη 13-9-2017

Σημαντική ημέρα, τόσο σημαντική όσο η Πανσέληνος και το Νέο Φεγγάρι, μιας και η Σελήνη θα είναι σε φάση τετάρτου (φθίνοντος) και άρα σε...

Ερωτική Σελήνη 9-9-2017

Ερωτική Σελήνη 9-9-2017

Ερωτική Σελήνη 9-9-2017

Διπλό φεγγάρι σήμερα! Η ημέρα είναι κυριολεκτικά κομμένη στη μέση, με την Σελήνη να περνάει το πρωί της μέχρι και το απόγευμα στις 6.52 στον...

Ερωτική Σελήνη 28-7-2017

Ερωτική Σελήνη 28-7-2017

Ερωτική Σελήνη 28-7-2017

Η τέλεια ερωτική ημέρα από άποψη σεληνιακής επιρροής ανοίγεται μπροστά μας. κι ό,τι και να λένε οι μεγάλοι παίκτες του ουράνιου...