Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017
<p>Κριός

Να ξέρετε πως αυτά τα πράγματα που φαίνονται ορισμένες φορές ασήμαντα, μπορεί να αποδειχθούν συντομότατα πολύ σημαντικότερα. Αυτό πρέπει να το λάβετε υπόψιν σας σήμερα.

Ταύρος

Όταν κάνετε κάποια κίνηση, πρέπει να προσέχετε να έχει μέσα της και το ρομαντικό στοιχείο, ιδιαίτερα τώρα, που ευνοήστε ως προς αυτό. Πάρτε τον χρόνο σας προτού δράσετε.

Δίδυμοι

Κάντε μία κίνηση με την οποία νοιώθετε ασφάλεια. Όχι διότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με εσάς, αλλά διότι σήμερα το γενικότερο κλίμα δεν είναι και το θετικότερο.

Καρκίνος

Μην προσπαθήσετε να εξωτερικεύσετε έναν εαυτό ο οποίος στην πραγματικότητα είναι πλαστός. Ένα άτομο με το οποίο μοιράζεστε ένα παρελθόν θα καταλάβει την αλήθεια από το ψέμα.

Λέων

Αν σήμερα κάνετε την κίνησή σας, οι περισσότερες πιθανότητες γέρνουν προς το να δημιουργηθεί κάποια ένταση. Σκεφτείτε πιο σοβαρά λοιπόν το τι είστε έτοιμοι να κάνετε τώρα.

Παρθένος

Δεν χρειάζεται να επαναλάβετε τις απαιτήσεις σας με κανέναν τρόπο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει από μέρους σας μία δυνατότητα να δείτε πιο χαλαρά ορισμένες καταστάσεις, πράγμα σημαντικό.

Ζυγός                  

Δεν έχετε πράγματι την κατάλληλη ψυχική διάθεση να ασχοληθείτε με ορισμένους βασικούς τομείς της ερωτικής σας ζωής. Θα έχετε πιο ανάλαφρη διάθεση, προσέξτε τις σημαντικές κινήσεις.

Σκορπιός

Πράγματι, είναι μία καλή στιγμή για αναλάβετε πρωτοβουλίες, ακόμα και σε ό,τι αφορά την επανασύνδεσή σας με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Όμως, δείξτε μικρή εμπιστοσύνη σε τρίτα άτομα.

Τοξότης

Το πώς χειρίζεστε αυτή τη στιγμή δύσκολες καταστάσεις της ερωτικής σας ζωής θα κρίνετε σε μεγάλο βαθμό από διάφορες εξωτερικές επιρροές, κάτι που πρέπει να σας κρατά σε εγρήγορση.

Αιγόκερως

Δεν είναι και η πιο εύκολη περίοδός σας και αυτό εύκολα φαίνεται, ειδικά σε ένα πρόσωπο το οποίο σας γνωρίζει καλά. Αυτό θα πρέπει αν το ξέρετε, εάν κάνετε κάποια κίνηση.

Υδροχόος

Είναι σημαντικό αν εξετάσετε τα πράγματα με μία σειρά. Δείτε τις καταστάσεις ήρεμα και μην  νομίζετε πως τις αντιμετωπίζετε για πρώτη φορά, αξιοποιήστε την εμπειρία σας.

Ιχθείς

Μην χάνετε την αξιοπρέπειά σας, κάνοντας σκηνές ζηλοτυπίας, ιδιαίτερα σε πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, καθώς κάποιο τέτοιο δικαίωμα είναι σχεδόν εξαφανισμένο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-3-2018

Κριός Να ξέρετε πως αυτά τα πράγματα που φαίνονται ορισμένες φορές ασήμαντα, μπορεί να αποδειχθούν συντομότατα πολύ σημαντικότερα....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Κριός Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, μπορεί να σας επηρεάσει πολύ αρνητικά μέσα από το τετράγωνο του με την Σελήνη, προσέξτε ορισμένες βίαια...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Κριός Προσέξτε σήμερα κάπως τις υπερβολές, διότι προβλέπεται να είναι περισσότερες από όσο νομίζετε. Να κρατάτε ένα σταθερό προφίλ,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Μην δείξετε πως έχετε ορισμένες φοβίες. Είναι καλό το να προσέχετε να έχετε βεβαιότητα κατά την προσέγγισή σας. Αν θέλετε όμως,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να...