Δίας στον Σκορπιό: η Εποχή του Μυστικού

Δίας στον Σκορπιό: η Εποχή του Μυστικού
<p>Ο Οκτώβρης μας επιφυλάσσει μια πολύ μεγάλη αλλαγή για την ζωή μας, καθώς ο Δίας, ο θεός των θεών, μετακομίζει από τον Ζυγό στον Σκορπιό, εγκαινιάζοντας την Εποχή του Μυστικού. Οι επιδράσεις του Δία είναι να επεκτείνουμε τις εμπειρίες μας, τις γνώσεις μας και την κατανόησή μας. Ο Δίας αντιπροσωπεύει πολύ θετικές ποιότητες, όπως αισιοδοξία, ανάπτυξη, γενναιοδωρία και αφθονία. Αυτές όλες οι ποιότητες θα φωτιστούν από το σκοτεινό και καρμικό ζώδιο του Σκορπιού ενώ τα θέματα του 8ου Οίκου – λίμπιντο, τραύματα, χρέη, κάρμα – φωτίζονται επίσης και προβάλλονται ιδιαίτερα.

Η διέλευση του Δία μέσω του έντονου και παθιασμένου Σκορπιού μας ωθεί να ακολουθήσουμε τις επιθυμίες της καρδιάς μας. Καθώς ο Δίας περνά μέσα από τον Σκορπιό, μαθαίνουμε και καταλαβαίνουμε ότι για να θεραπεύσουμε, πρέπει να κόψουμε τα περιττά και να επικεντρωθούμε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εμάς. Επειδή η φύση του Δία είναι υπερβολική, πρέπει να προφυλαχτούμε από το "πάρα πολύ". Η μετριοπάθεια δεν έρχεται φυσικά ούτε στον Δία ούτε στον Σκορπιό.

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο νερού. Τα ζώδια του νερού περιλαμβάνουν συναισθήματα και ψυχολογικές νότες και ο Δίας σε ένα ζώδιο Νερού μας διδάσκει να αγκαλιάζουμε τα συναισθήματά μας - να τα κατανοήσουμε, να πάμε με τα συναισθήματά μας και να τα εκφράσουμε σε κοινωνικό επίπεδο. Ο Δίας στον Σκορπιό μας ενθαρρύνει να μεγαλώσουμε και να επεκταθούμε συναισθηματικά, και επειδή ο Σκορπιός είναι επικεντρωμένος και βαθύς, μας ενθαρρύνει να αναπτύξουμε την οικειότητα - με εμάς και με άλλους.

Με τον Δία στον Σκορπιό προσελκύουμε περισσότερη επιτυχία και καλή τύχη όταν βάλουμε το "μας" σε ένα έργο ή επιχείρηση και όταν χρησιμοποιούμε τις μαγνητικές δυνάμεις μας για να θεραπεύσουμε άλλους.

Ο ζήλος του Δία μπορεί να αντικαταστήσει τη μετριοπάθεια κατά καιρούς. Μπορεί να επεκτείνει τις πιο αρνητικές ιδιότητες ενός ζωδίου, ακριβώς καθώς μπορεί να επεκτείνει τα θετικά χαρακτηριστικά. Ο ζήλος και ο ενθουσιασμός του είναι καλοπροαίρετοι, αλλά μπορεί να μας τυφλώσει στην υπερβολική συμπεριφορά μας. Στον Σκορπιό, μπορούμε να είμαστε προσηλωμένοι σε κάτι με εμμονή.

Ωστόσο, η "ανώτερη" δόνηση του Δία αναζητά προοπτική. Η προοπτική του Δία δεν είναι μια αποσπασματική, αναλυτική ή λεπτομερής ματιά σε οποιαδήποτε δεδομένη κατάσταση, αλλά μια επισκόπηση - μια ματιά στην «μεγάλη εικόνα». Με τον Δία, ιδανικά, μπορούμε να ανυψώσουμε την μικροαστικότητα, τις καθημερινές ανησυχίες και τις δυσκολίες. Όπου ο Δίας ταξιδεύει προς το παρόν στο δικό σας γράφημα, είναι που προτιμάτε να βρείτε τη "χαρά" σας σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξής σας. Αυτή η περιοχή της ζωής σας επεκτείνεται και βελτιώνεται με κάποιο τρόπο. Υπάρχει επίσης ανάγκη για νέα εργαλεία για την ανάπτυξη αυτών των τομέων της ζωής. Προκειμένου να αναπτυχθεί η ψυχή μας, πρέπει να επιδιώξουμε τους στόχους μας με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, χωρίς να επιβιβαστούμε στο εύκολο τρενάκι της συνήθειας.

Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου του Δία στον Σκορπιό, εκτιμούμε ιδιαίτερα την αποφασιστικότητα, την ένταση, τη θέληση, τη δέσμευση και τη δύναμη. Είμαστε λιγότερο επικεντρωμένοι σε αυτά που είναι δίκαια ή ευγενικά και ενδιαφερόμαστε περισσότερο να φτάσουμε στο κάτω μέρος ενός θέματος, στο βάθος του. Η κατάσταση και η κοινωνική δράση είναι λιγότερο σημαντικά για εμάς από την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα.

Ο Δίας όχι μόνο θέλει να επεκτείνεται, αλλά και αγαπά να μαθαίνει, οπότε όταν ο Δίας συνδυάζεται με τον Σκορπιό, ίσως να ενδιαφερθούμε περισσότερο και να ενθουσιάζουμε την ψυχή μας με βαθύτερες μελέτες και έννοιες, καθώς και όλα αυτά που είναι ταμπού, κρυμμένα ή μυστήρια. Η επιστήμη και η έρευνα μπορεί να είναι ευημερούσες οδοί. Μπορεί να υπάρξει μια ισχυρότερη επιθυμία για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν σχέση με την ψυχανάλυση. Μπορούμε να αναπτύξουμε ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ψυχολογία και τους ανθρώπινους πόρους. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μπορεί να διαπιστώσουμε ότι υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους χαρακτήρες "badass".

Μπορούν να ανοίξουν νέες οδοί σύνδεσης με άλλους ή να δούμε περισσότερες ευκαιρίες για μυστικά θέματα. Οι άνθρωποι που εγκατέλειψαν την εξεύρεση μιας ουσιαστικής σχέσης θα μπορούσαν τώρα να επανεξετάσουν μια επανασύνδεση. Ο Δίας στην ενέργεια του Σκορπιού είναι ανένδοτος, όμως, και θα υπάρχουν σκληρά λόγια στην ερωτική σφαίρα και πολλές αλήθειες. Όπως και με τον Δία στο Ζυγό, οι σχέσεις δεν είναι status quo κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου του Δία στον Σκορπιό. Μπορούμε να επικεντρωθούμε στο να κερδίσουμε με κάποιους τρόπους τις σχέσεις μας - να έλθουμε σε μια ισχυρότερη θέση με σημαντικό τρόπο. Ο συνδυασμός των πόρων μπορεί να είναι ένα ισχυρό θέμα.

Από ενεργειακή άποψη, ο Δίας και ο Σκορπιός είναι ένα κομμάτι μιας αναντιστοιχίας. Μια σημαντική διαφορά είναι ότι ο Δίας κοιτάζει έξω από τον εαυτό του για να επεκταθεί, να βελτιωθεί και να αναπτυχθεί, ενώ το εσωτερικό τοπίο του Σκορπιού έχει ιδιαίτερη σημασία. Σίγουρα θα πρέπει να παρακολουθούμε για παραγκωνισμό, υπερεκτίμηση και υπερβολική εμμονή στις σχέσεις μας.

Αυτή είναι μια υπέροχη περίοδος για να κοιτάξουμε τις σκοτεινότερες γωνιές της ζωής - και των εαυτών μας - από μια νέα προοπτική ή για τον καθαρισμό, ανάλογα με το τι βρίσκουμε! Μπορεί επίσης να είναι καιρός να βρούμε πολύτιμους πόρους που ήταν κρυμμένοι από την άποψή μας ή που προηγουμένως παραβλέπαμε, καθώς και για την αφύπνιση των ταλέντων μέσα στον εαυτό μας και, ίσως, ειδικά μέσα σε άλλους.

Αυτό το διάστημα μέχρι τον Νοέμβριο του 2018 μπορεί να είναι ένας ισχυρός χρόνος για τη θεραπεία, τη βελτίωση και τη μετατροπή. Με τον Σκορπιό, υπάρχει μετασχηματισμός. Δεν μας ενδιαφέρουν οι διορθώσεις και είμαστε πιο πρόθυμοι από ό, τι συνήθως να ξεκινήσουμε μια κρίση για να μπορέσουμε να επιφέρουμε αλλαγές. Τα θέματα περιλαμβάνουν το φύλο, τα χρήματα και την εξουσία, καθώς και τον θάνατο και την αναγέννηση και μπορούμε να γοητευθούμε ιδιαίτερα με αυτά τα θέματα κατά τη διάρκεια της δεκατριών μηνών διέλευσης Δία από τα νερά του Σκορπιού.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ο απόλυτος οδηγός για τον Δία στον Σκορπιό

Ο απόλυτος οδηγός για τον Δία στον Σκορπιό

Ο απόλυτος οδηγός για τον Δία στον Σκορπιό

Ζούμε μία κοσμική μετάβαση ασύλληπτων διαστάσεων φυσικά ο Δίας περνάει από κάθε ζώδιο κάθε 12 χρόνια, υπάρχει μια κανονικότητα στην...

Οκτώβριος 2017: Δίας στον Σκορπιό – Προβλέψεις ανά ζώδιο

Οκτώβριος 2017: Δίας στον Σκορπιό – Προβλέψεις ανά ζώδιο

Οκτώβριος 2017: Δίας στον Σκορπιό – Προβλέψεις ανά ζώδιο

Θα ζήσουμε λοιπόν την τεράστια αλλαγή στην ζωή μας με τον Δία να περνάει από αυτόν τον Οκτώβρη έως και τον Νοέμβριο του 2018 στον Σκορπιό....

Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό

Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό

Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό

Αυτή η τελευταία Έκλειψη του 2014 συμβαίνει στην μηδενική μοίρα του Σκορπιού. Και αυτό σημαίνει ότι όλες οι ιδιότητες του Σκορπιού, η...

Ο Ήλιος στον Σκορπιό

Ο Ήλιος στον Σκορπιό

Ο Ήλιος στον Σκορπιό

Ο Ήλιος μέσα στις επόμενες ώρες ο Ήλιος θα μπει στον Σκορπιό, το δεύτερο από τα ζώδια του Νερού, που αντιπροσωπεύει μια ξεχωριστή καρμική...

Ερμής στον Σκορπιό

Ερμής στον Σκορπιό

Ερμής στον Σκορπιό

Ο Ερμής κινείται αυτή τη στιγμή στις τελευταίες και αναιρετικές μοίρες του Ζυγού για να εισέλθει στον Σκορπιό. Επιπλέον από τις 19...

Τα Μαθήματα από τον Κρόνο στον Σκορπιό

Τα Μαθήματα από τον Κρόνο στον Σκορπιό

Τα Μαθήματα από τον Κρόνο στον Σκορπιό

Ο Κρόνος από το πολύ σημαδιακό 2012 έχει περάσει στον Σκορπιό και βέβαια μας απασχολεί πάρα πολύ. Συγκεκριμένα, στις 5/10/12 η ενέργεια του...