Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-10-2017
<p>Κριός

Θα αποδειχθεί μία σημαντική ημέρα για εσάς και δεν πρέπει να σπαταλήσετε την ευκαιρία. Κάντε απόψε την κίνησή σας, καθώς είστε εξαιρετικά ευνοημένοι αυτή τη στιγμή.

Ταύρος

Μην κάνετε κινήσεις έξω από το ερωτικό κλίμα. Είναι πιθανόν το περιβάλλον σας να σας παρασύρει έτσι ώστε να πάρετε αποφάσεις οι οποίες δεν σας ταιριάζουν, μείνετε όμως σταθεροί.

Δίδυμοι

Μην ρίχνετε αλλού ευθύνες εκεί που και εσείς οι ίδιοι καταλαβαίνετε πως έχετε λάθος. Παρόλα αυτά, ακόμα και στον εαυτό σας δεν πρέπει να ρίχνετε την ευθύνη με τρόπο που οι ενοχές σας δεσμεύουν.

Καρκίνος

Εσείς πρέπει να πάρετε την απόφαση να δώσετε το βάρος στην θετική πλευρά του εαυτού σας. Νοιώστε πιο αυθόρμητοι, κάντε κινήσεις που πριν διστάζατε, φανείτε δυναμικοί.

Λέων

Να είστε ο εαυτός σας και μόνο. Είναι πιθανόν να πονάτε αυτή τη στιγμή και με δυσκολία να αντιμετωπίζετε κάποιες καταστάσεις. Όμως, το παρελθόν χρειάζεται θάρρος.

Παρθένος

Έχετε μία ανάγκη από το να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και συνολικά. Κάτι τέτοιο θα φανεί συντομότατα πάρα πολύ σημαντικό και ιδιαίτερα υποστηρικτικό στην προσπάθειά σας.

Ζυγός

Μην έχετε τίποτα ως δεδομένο. Τα πάνα μπορούν να είναι ρευστά, αλλά τώρα μην κάνετε βήματα προς τα πίσω. Η ρευστότητα της κατάστασης πρέπει να είναι κίνητρο για δράση και όχι το αντίθετο.

Σκορπιός

Όντως, κάποιες ανασφάλειές σας θα εξωτερικευτούν και θα είναι πολύ μεγάλο φάουλ αυτή τη στιγμή να τις φανερώσετε σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας. Ίσως χρειάζεστε κάποιο χρόνο για την κίνησή σας.

Τοξότης

Μπορεί να μην έρθουν όλα όπως ακριβώς θα θέλατε, πάντως από τη δική σας πλευρά μπορείτε να δείξετε ένα πολύ ευγενές και προσιτό πρόσωπο που σύντομα θα κάνει θετική εντύπωση.

Αιγόκερως

Δεν δίνεται στον εαυτό σας την απαραίτητη ανάσα που χρειάζεται για να αναπνεύσει συναισθηματικά. Μην κατηγορείτε για τίποτα εσάς, διότι κάποια στιγμή κάποια πράγματα πρέπει να μείνουν πίσω.

Υδροχόος

Θα έχετε μία εσωτερική ανάγκη να κάνετε αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή και θα πρέπει να ξέρετε πως αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα βέβαιο. Να το έχετε υπόψιν αυτό στην δράση σας.

Ιχθείς

Η ημέρα μπορεί να έχει κάποια θετικότητα για εσάς, σε ό,τι αφορά στους στόχους σας σχετικά με το ερωτικό σας παρελθόν. Ακολουθήστε την ανεπτυγμένη σας διαίσθηση.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-3-2018

Κριός Είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα για τον ερωτικό τομέα, αν και εσείς γενικά είστε ευνοημένοι. Όμως, δεν θα δείτε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είναι ώρα δράσης και αυτό πρέπει να το αντιληφθείτε βαθειά, εάν θέλετε πράγματι να προχωρήσετε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-11-2017

Κριός Μία ιδιαίτερη ημέρα ξεκινά σήμερα αισθηματικά σε ό,τι αφορά σήμερα το ερωτικό σας παρελθόν. Έχετε την ευκαιρία τώρα για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Κριός Προσέξτε σήμερα κάπως τις υπερβολές, διότι προβλέπεται να είναι περισσότερες από όσο νομίζετε. Να κρατάτε ένα σταθερό προφίλ,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...