Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-10-2017
<p>Κριός –Επτά των Κυπέλλων

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο αργοί και γι αυτό αυτή είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με τη σχέση σας και με τις ανάγκες του συντρόφου σας.

Ταύρος –Ο Ερημίτης Αντίστροφα

Μπορεί να μην έχετε την καλύτερη διάθεση σήμερα, ωστόσο το ταίρι σας θα είναι σήμερα δίπλα σας για εσάς, χαρίζοντάς σας όμορφες στιγμές χαλάρωσης και τρυφερότητας.

Δίδυμοι – Έξι των Ράβδων

Κάποιο γεγονός του παρελθόντος σας βασανίζει και υπάρχει η πιθανότητα να κρύβετε κάτι από το ταίρι σας το οποίο φοβάστε να αποκαλύψετε. Απλά μιλήστε με το σύντροφό σας για το θέμα.

Καρκίνος –Τέσσερα των Σπαθιών

Εσείς και ο αγαπημένος σας θα απομακρυνθείτε αυτήν την περίοδο, μιας και το κουραστικό σας πρόγραμμα δεν θα σας αφήσει να ευχαριστηθείτε το διάλειμμά σας όσο θα θέλατε.

Λέων – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα

Θέλετε να βρείτε την αιτία που δεν μπορείτε να συγχρονιστείτε με τον αγαπημένο σας αυτήν την περίοδο, ωστόσο η απάντηση μπορεί να είναι πιο απλή απ' όσο νομίζατε στην αρχή.

Παρθένος – Άσσος των Κυπέλλων

Το πάθος είναι ο κεντρικός σας οδηγός και αυτή ακριβώς η φιλοσοφία θα είναι το στοιχείο το οποίο θα μεταλαμπαδεύσετε στο σύντροφό σας σήμερα, ηρεμώντας τον και εκφράζοντάς του τα συναισθήματά σας.

Ζυγός – Ιππότης των Σπαθιών

Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια εμπόδια ενάντια στην ψυχική σας ηρεμία σήμερα, τα οποία δεν είναι αναγκαστικό να προέρχονται από το ταίρι σας. Όπως και να έχει προσπαθήστε να ηρεμήσετε.

Σκορπιός – Οκτώ των Πεντάκτινων

Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση όσον αφορά τα θέματα της σχέσης σας θα αποδώσουν σήμερα και μάλιστα πολύ περισσότερο απ' όσο περιμένατε ή ελπίζατε από το σύντροφό σας.

Τοξότης – Η Κρίση Αντίστροφα

Η νευρικότητα και ο επικριτικός τρόπος με τον οποίο επισημαίνετε τα σφάλματα που έχει κάνει ο αγαπημένος σας δεν είναι αποτελεσματικός τρόπος επίλυσης των προβλημάτων της σχέσης σας.

Αιγόκερως – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Μπορεί να μην έχετε την ψυχική και σωματική δύναμη ώστε να ανταπεξέλθετε στις συναισθηματικές απαιτήσεις του συντρόφου σας αυτήν την περίοδο και είναι πιθανό αυτό να παρεξηγηθεί.

Υδροχόος – Το Άρμα Αντίστροφα

Έχετε χάσει το δόμο σας σε σχέση με ένα πάθος, χόμπι ή κάποιον σκοπό που είχατε θέσει, ίσως στην αρχή του χρόνου. Αφήστε το ταίρι σας να σας καθοδηγήσει προς τα εκεί που θέλετε.

Ιχθύς – Πέντε των Κυπέλλων

Μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια και φόβο σε σχέση με το τι θέλει ο σύντροφός σας και το μέλλον που βλέπει για τη σχέση σας, αλλά σήμερα κάτι θα καταφέρει να σας επιστήσει την προσοχή σε πιο σημαντικά θέματα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Κριός – Ο Ιεροφάντης Μοιάζει να έχετε πάρει αποφάσεις γύρω από την ερωτική σας ζωή. Μια σχέση ουσίας τραβάει το ενδιαφέρον σας και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Μπορεί να υπάρξει κάποια αναταραχή στη σχέση σας η οποία θα σας κάνει να πανικοβληθείτε, ωστόσο η άμεση...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Με τη αγάπη που λαμβάνετε από το σύντροφό σας τώρα νιώθετε πως αρχίζετε να γίνεστε πιο δυνατοί και πως μπορείτε...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 22-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-8-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Αντίστροφα Οι οικογενειακοί δεσμοί αρχίζουν να αδυνατούν και αυτό έχει επιπτώσεις στη σχέση σας. Είναι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Κριός - Η Δικαιοσύνη Σήμερα η κάρτα της Δικαιοσύνης εμφανίζεται. Ορισμένοι που ξεχωρίζουν θα αναπτύξουν μια σαφέστερη εικόνα του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...