Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017
<p>Κριός

Μια εβδομάδα κυριολεκτικά καυτή! Η εκπληκτική όψη τριγώνου που κάνει ο Δίας με τον Κρόνο, σας φέρουν τον έρωτα που θέλετε, όπως τον θέλετε. Οι δεσμευμένοι, έχετε αυτήν την στιγμή την απόλυτη ρομαντική αγάπη με το ταίρι σας, και καταλαβαίνετε με πολύ καλύτερο τρόπο τις επιθυμίες του. Οι αδέσμευτοι, έχετε μια εβδομάδα τρομερών και όμορφων εντάσεων, και γύρω στις 9 του μήνα, γινόσαστε το επίκεντρο μιας γλυκιάς συνωμοσίας, από κάποιον που σας θέλει πολύ!

Ταύρος

Η πλανητική χορογραφία, σας φέρνει μια πολύ γλυκιά αναστάτωση των αισθήσεων. Αρχίζετε να νιώθετε πολύ δυναμικοί και ίσως και παραπάνω τολμηροί από ό,τι συνηθίζεται, στον τομέα του έρωτα. Γίνεστε ασυγκράτητοι, γύρω στις 10/12, και παίρνετε πολλές αποφάσεις, απότομες και ξαφνικές, ειδικά οι αδέσμευτοι. Με την Αφροδίτη να σας ευνοεί, και να σας δίνει την δύναμή της, ίσως να είστε κοντά σε μια σχέση ζωής!

Δίδυμοι

Η απόλυτη εβδομάδα του έρωτα. Η σύνοδος Ερμή – Ήλιου στον Ζυγό παίζει μεγάλο ρόλο Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, μπροστά στις απίστευτες στιγμές πάθους και γλύκας που θα ζήσετε στο διάστημα με τον Δία στον Σκορπιό.  Αυτές οι μέρες, σας δίνουν την ευκαιρία να ζήσετε τον απόλυτο και ακραίο έρωτα, με πολύ συναίσθημα, και πιθανόν με μια νέα, καυτή γνωριμία!

Καρκίνος

Η είσοδος του Δία στον Σκορπιό, σε συνδυασμό με την υπέροχη κινητικότητα της Σελήνης, σας χαρίζουν μια εβδομάδα όλο γλύκα! Δεν υπάρχει κανένα σύννεφο στον ουρανό της καρδιάς σας, και η αισιοδοξία που νιώθετε, έχει και άμεσα οφέλη, αφού σας κάνει πολύ γοητευτικούς. Η δυνατή δράση του Δία, υπόσχεται να σας φέρει μια νέα γνωριμία υπέροχη, που θα εγκατασταθεί για τα καλά στην ζωή σας, για να την φωτίσει με την λάμψη της αγάπης!

Λέων

Ο Ήλιος σας, συναντάει με εξαιρετικές όψεις αυτήν την εβδομάδα την παθιασμένη Σελήνη. Με δεδομένη και την είσοδο του Δία στον Σκορπιό, που δίνει την πιο γλυκιά και ρομαντική αγάπη, είστε σε μια κατάσταση τρελής αναμονής, αλλά και μεγάλων ανακατατάξεων. Είστε περίεργοι να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους, και βλέπετε ξαφνικά ότι έχετε πολλούς θαυμαστές, που τους κερδίζετε με την προσωπικότητα, το χιούμορ και την καλή σας διάθεση.

Παρθένος

Ο Δίας στον Σκορπιό είναι για εσάς ένα απίστευτο δώρο, που το έχετε συνειδητοποιήσει, μιας και σας έχει χαρίσει μεγάλο πάθος. Αυτή η εβδομάδα και οι ενέργειές της υπόσχονται τα ακόμα καλύτερα. Χώρια που η Σελήνη, με καθημερινές σχεδόν όψεις, πότε με τον Κρόνο και πότε με τον Ερμή και την Αφροδίτη, φροντίζει να μην ξεμείνετε καθόλου από γοητεία! Είναι πολύ πιθανή μια νέα και πολύ συναρπαστική αγάπη.

Ζυγός

Είστε σε τόσο καλή διάθεση, που λάμπετε, ακτινοβολείτε, και κερδίζετε. Η είσοδος του Δία στον Σκορπιό, φέρνει την λάβα του έρωτα μέσα στο φθινόπωρο! Πολύ δυνατή στιγμή, όπου δεν θα μπορείτε να χαλιναγωγήσετε το σώμα σας! Η ορμητικότητά σας, είναι το καλύτερο τονωτικό της σχέσης σας. Για τους αδέσμευτους, ο έρωτας παίρνει μορφή καταιγίδας, που εξελίσσεται ραγδαία, και σαρώνει την μοναξιά! Οι σχέσεις του Ερμή με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, είναι έξτρα tip, και σας δίνουν την ευκαιρία να γίνετε οι κυρίαρχοι του έρωτα!

Σκορπιός

Μια  πολύ δυνατή εβδομάδα, με τον Δία να σας επισκέπτεται για τους επόμενους 13 μήνες, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε νέες και πολύ συναρπαστικές γνωριμίες. Το ίδιο συναρπαστική θα γίνει και η σχέση σας, αφού έχετε όλη την καλή διάθεση να φλερτάρετε πάλι με το ταίρι σας γλυκά και να δείξετε με κάθε τρόπο την βαθιά σας αγάπη. Οι καλές όψεις της Σελήνης με τον Βόρειο Δεσμό, δίνουν στις σχέσεις που θα κάνετε και στις γνωριμίες σας αυτήν την εβδομάδα, την αίσθηση της μονιμότητας, αλλά και του πάθους!

Τοξότης

Έχετε όλη την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, και να επεκτείνετε την σχέση σας σε ένα πιο ζεστό επίπεδο, με κάποιο πολύ φιλικό σας άτομο. Ο Δίας στον Σκορπιό, είναι η τέλεια ευκαιρία για τους Τοξότες, να αναδείξετε την χαρισματική και χαριτωμένη σας προσωπικότητα, λάμποντας, και κερδίζοντας την αγάπη που θέλετε. Πολύ πιθανόν, να έχετε μια πολύ γλυκιά επανασύνδεση, που θα την τολμήσετε ίσως γύρω στις 13 του μήνα.

Αιγόκερως

Μια πάρα πολύ δυνατή εβδομάδα. Καθώς όλο το κλίμα, για όλα τα ζώδια είναι πολύ καλό, και καθώς ο Δίας εισέρχεται στον Σκορπιό, αφορά όλες τις ζωδιακές οικογένειες, το πάθος που σας κατακλύζει, βρίσκει πολύ θερμή και άμεση ανταπόκριση. Ίσως το μόνιμο παράπονο που έχετε, μιας και είναι δύσκολο οποιοσδήποτε σύντροφος να καλύψει τις ανάγκες σας για περισσότερη ένταση και πάθος, να πάρει να γλυκαίνει, αφού ο Δίας ξυπνάει την λίμπιντο σε όλους! Είστε πάρα πολύ κοντά στο να κάνετε μια τέλεια σχέση με έναν Ιχθύ.

Υδροχόος

Δυνατές συγκινήσεις, πολλή κοινωνικότητα και μεγάλη επιτυχία σε νέες γνωριμίες! Και ο Δίας στον Σκορπιό, σας έχει ξεσηκώσει, αλλά και ο Ουρανός σας συναντάει, που υπόσχεται την ανατροπή στην ζωή σας και στον έρωτα. Είναι πολύ πιθανόν να βρείτε έναν εντελώς ξαφνικό έρωτα, με μεγάλη δύναμη, με παράδοξη αρχή, και ονειρική συνέχεια.

Ιχθείς

Ο Δίας στον φιλικό σας Σκορπιό σας ξεσηκώνει. Έχετε μια εβδομάδα που χαρακτηρίζεται από ακραία και πολύ ρομαντικά συναισθήματα και πολλές εναλλαγές. Η μεγάλη κινητικότητα της Σελήνης, σας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, μιας και σας δίνει με τις καλές όψεις που πραγματοποιεί, την δυνατότητα να διαλέξετε όποιον θέλετε, πρακτικά, αφού για όλους φαίνεται πως η γοητεία σας είναι ακαταμάχητη! 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Κριός Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για τον έρωτα και θέματα που σχετίζονται με τη αγάπη. Οι πράξεις και τα έργα σας, και όχι ο εαυτός σας,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Κριός Ο εσωτερικός σας επαναστάτης εμφανίζεται το προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα, κάτω από την επίδραση της Πανσελήνου στους Διδύμους....

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Κριός Μια εύκολη και ίσως ωφέλιμη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Ακόμα περισσότερο εάν μια νέα γνωριμία ή αυτή που προσπαθείτε να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Κριός Οι Κριοί έχετε μια μάλλον αγχωτική εβδομάδα στα ερωτικά σας. Οι όψεις του Άρη σας ταράζουν και σας κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Κριός Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 28 του μήνα θα φωτίσει όλη αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη στο θέμα των σχέσεών σου. Νέοι άνθρωποι...

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου του Ερωτοφόρου, και ποιος μας πιάνει! Εν τω μεταξύ να ξέρετε ότι ακριβώς επάνω στου Αγίου Βαλεντίνου...