Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-10-2017
<p>Κριός

Η ημέρα αυτή τη στιγμή μπορεί να σας εγκλωβίσει σε ορισμένες καταστάσεις οι οποίες είναι σε θέση να σας προκαλέσουν εκνευρισμό και δεν φαίνεται να ευθύνεστε εσείς για αυτό.

Ταύρος

Σύντομα θα αντιληφθείτε πως θα διακατέχεστε σήμερα από μία αρνητικότητα. Είναι σημαντικό να συντονιστείτε με τις όψεις οι οποίες είναι σε θέση να σας δώσουν εσωτερική ισορροπία.

Δίδυμοι

Μην νομίζετε πως μπορείτε εύκολα να βγάλετε άκρη σήμερα. Ο ιδιαίτερα δύσκολος στόχος του ερωτικού σας παρελθόντος φαίνεται να γίνεται αυτή τη στιγμή ακόμα δυσκολότερος.

Καρκίνος

Προσπαθείτε να βρείτε μία μέση οδό, να δώσετε ανάσα σε καταστάσεις και γεγονότα. Το αρνητικό κλίμα όμως φαίνεται να έχει ιδιαίτερη δύναμη και να αντιμετωπίζετε δύσκολα.

Λέων

Προσέξτε πολύ και επιλέξτε έξυπνα τα λόγια που χρησιμοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς η τάση σας για λογική επεξεργασία, εύκολα θα παρεξηγηθεί τώρα.

Παρθένος

Εάν μέχρι τώρα δεν κάνατε ακόμα την κίνησή σας, μην προσπαθείτε τώρα να επανορθώσετε καταστάσεις, διότι τα πράγματα θα γίνουν μόνο χειρότερα στην παρούσα φάση.

Ζυγός

Δείτε πιο ήρεμα τα πράγματα, καθώς τώρα έχετε μία πολύ έντονη τάση να λέτε και να κάνετε υπερβολές που μπορούν να χαλάσουν κάτι για το οποίο παλέψατε τελευταία.

Σκορπιός

Μην  κάνετε υπερβολικές εκτιμήσεις και μην δίνετε έκταση σε καταστάσεις. Αυτό, διότι τα περιστατικά της ημέρας δεν έχουν και τόσο βαθύτερη αιτία, είναι απλή εκδήλωση αρνητικότητας.

Τοξότης

Βλέπετε πιο ανάλαφρα τις καταστάσεις και φαίνεται πως αρκετά γρήγορα θα απογοητευτείτε, αν σήμερα προχωρήσετε με αυτή την ανάλυση, καθώς η ημέρα έχει βαρύ κλίμα γενικά.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να αναζητήσετε μέσα σας μία φωνή που σας καλεί να χαλαρώσετε από την εσωτερική σας ένταση. Μην φερθείτε άδικα απέναντι σε άτομο που νοιάζεται για εσάς.

Υδροχόος

Να είσαστε πιο χαλαροί και λογικοί. Έχετε καλές προθέσεις, όταν όμως αυτές δεν βρουν πρόσφορο έδαφος, πιθανότατα θα εξοργιστείτε, μην κάνετε κινήσεις που θα μετανιώσετε.

 

Ιχθείς

Μία φουρτούνα είναι, θα περάσει. Με αυτό τον γνώμονα δείτε την σημερινή κατάσταση, διότι ακριβώς για κάτι τέτοιο πρόκειται. Αποφύγετε απαιτητικές κινήσεις τώρα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Κριός Είναι μία στιγμή κατά την οποία ευνοήστε ιδιαίτερα να δείτε τις καταστάσεις πιο συνολικά, γνωρίζοντας το τι πραγματικά λέει για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-10-2017

Κριός Μπορείτε να δείτε τις καταστάσεις πιο απαλά, με λιγότερη αυστηρότητα και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Μην είστε αυτή τη στιγμή πολύ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-8-2017

Κριός Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την επικοινωνία, θα χρειαστεί λοιπόν αν κάνετε υπερπροσπάθεια για να μπορέσετε να έχετε μία...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2017

Κριός Μπορεί να είναι δύσκολο να μετρήσετε σωστά τις καταστάσεις, φαίνεται πως κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες επηρεάζουν την κρίση σας....