Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017
<p>Κριός – Δύο των Κυπέλλων

Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει σταδιακά και καθ' όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της ημέρας θα είστε τρυφεροί και κατανοητικοί με το ταίρι σας. Αυτό θα κάνει τη βραδιά ακόμη πιο όμορφη.

Ταύρος – Οκτώ των Ράβδων

Ξέρετε πως ακόμη και αν το αγαπημένο σας πρόσωπο σας έκανε κάποια παράπονα στην αρχή της ημέρας, είναι μόνο λόγω της κούρασης και πως στη συνέχεια τα πράγματα θα αποκτήσουν μια ρομαντική χροιά.

Δίδυμοι –Πέντε των Ράβδων

Κάποιες παρεξηγήσεις που είναι πιθανό να δημιουργηθούν, θα λυθούν πολύ γρήγορα μιας και τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας θα προτιμήσετε να περάσετε την ημέρα σας μέσα σε μια ερωτική ατμόσφαιρα.

Καρκίνος – Δέκα των Σπαθιών Αντίστροφα

Το γεγονός ότι νιώθετε τόσο ερωτευμένοι με το ταίρι σας είναι θετικό, αρκεί να συνεχίσετε να δίνετε την απαραίτητη προσοχή στα προβλήματα που αναπτύσσονται σε άλλους τομείς της ζωής σας.

Λέων – Το Άρμα Αντίστροφα

Είναι πιθανό κάποιο συμβάν να σας στερήσει τη θέληση και την ενέργεια που χρειάζεστε για να περάσετε μια ρομαντική βραδιά, ωστόσο ο σύντροφός σας θα φροντίσει να την επαναφέρει.

Παρθένος – Δύο των Σπαθιών Αντίστροφα

Τα προβλήματα τα οποία σας απασχολούσαν όσον αφορά τη σχέση σας φαίνεται να λήγουν σύντομα και τη σειρά του παίρνει η ρομαντική αύρα και η τρυφερή αντιμετώπιση των όποιων θεμάτων.

Ζυγός – Εννιά των Πεντάκτινων

Μπορεί να μην έχετε σήμερα το χρόνο που θα θέλατε ώστε να περάσετε μια όμορφη και ρομαντική ημέρα με το ταίρι σας, ωστόσο η κατανόηση του αγαπημένου σας προσώπου θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια.

Σκορπιός – Τρία των Σπαθιών Αντίστροφα

Δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγείτε κάθε κίνηση του συντρόφου σας, μιας και έχετε ήδη καταλάβει πως τις περισσότερες φορές οι εικασίες σας δεν είναι σωστές. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Τοξότης – Άσσος των Κυπέλλων

Αν είστε ελεύθεροι είναι πιθανό σήμερα να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα και απρόσμενη γνωριμία, η οποία σας ξυπνήσει κάποια συναισθήματα που είχατε να νιώσετε εδώ και καιρό.

Αιγόκερως – Τρία των Κυπέλλων

Οι δυνάμεις που προσπαθούν να παλέψουν εναντίων της σχέσης σας δεν έχουν καμία ελπίδα σήμερα. Οι επιθυμία να περάστε μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σας θα κυριαρχήσει.

Υδροχόος – Έξι των Σπαθιών Αντίστροφα

Μπορεί να είχατε κάνει κάποιο λάθος σε σχέση με το πρόγραμμα της δουλειάς σας, γεγονός το οποίο μπορεί να στερήσει κάποιον χρόνο από την ημέρα με το ταίρι σας, αλλά και πάλι θα έχετε μια ρομαντική βραδιά.

Ιχθύς – Δέκα των Κυπέλλων

Τα καλύτερα κομμάτια της σχέσης σας είναι τα μόνα τα οποία είναι ορατά σήμερα μιας και τόσο εσείς όσο και ο αγαπημένος σας θα κάνετε τα πάντα για να είστε μαζί απόψε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Κριός – Ντάμα των Σπαθιών Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποια δυσκολία στην επιθυμία σας να εκφράσετε όλα όσα αισθάνεστε προς το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-10-2017

Κριός –Τρία των Σπαθιών Είναι πιθανό να νιώσετε έναν έντονο εκνευρισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας και έτσι να επιτεθείτε λεκτικά προς...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-10-2017

Κριός –Πέντε των Σπαθιών Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε μια εξάντληση κατά τη διάρκεια της ημέρας και γι αυτό θα στραφείτε προς το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Κριός –Τέσσερα των Σπαθιών Μπορεί να νιώθετε πως θέλετε να περάσετε ένα στάδιο απομόνωσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και αυτό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Κριός – Δέκα των Σπαθιών Είναι στιγμή για κάποιες αλλαγές, οι οποίες όμως πρέπει να έχουν ουσία, αν και δεν αναφέρονται στο σύνολο της...