Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-10-2017
<p>Κριός

Ακόμα και μέσα στον τομέα του ερωτικού παρελθόντος σας, θα είσαστε πάρα πολύ ευνοημένοι ως προς το να αναλάβετε ορισμένες πρωτοβουλίες, μην χάνετε λοιπόν χρόνο.

Ταύρος

Αν καταφέρετε και εσείς οι ίδιο να διατηρήσετε μία ψυχολογία θετική μέσα στην ημέρα, δεν θα μείνετε χωρίς να απολαύσετε την πραγματική θετικότητα της ημέρας, να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις.

Δίδυμοι

Να έχετε βεβαιότητα σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε πως έχετε κάποια γενικότερη επιστασία της καταστάσεως, καθώς αυτό είναι που τώρα σας χρειάζεται και μπορείτε να έχετε.

Καρκίνος

Ξεπερνάτε πολλά εμπόδια που σχετίζονται με τον συναισθηματικό σας κόσμο και που μέχρι τώρα αποτελούσαν βασικά σας εμπόδια απέναντι στις ερωτικές σας επιδιώξεις για το παρελθόν σας.

Λέων

Η ημέρα οφείλουμε να πούμε πως πράγματι είναι αρκετά θετική σε γενικότερο επίπεδο. Όμως, μία δική σας σύγχυση, μεταξύ συναισθήματος και λογικής, σας καλεί να σκεφτείτε καλύτερα τα πράγματα.

Παρθένος

Μπορείτε να δείτε με έναν διαφορετικό τρόπο την κατάσταση. Αναζητήστε μέσα σας κάποια κρυμμένη αλήθεια, η οποία θα σας καθοδηγήσει απόψε στις ενέργειές σας και θα σας κάνει να νοιώσετε ασφάλεια.

Ζυγός

Είναι μία θετική στιγμή, την οποία αξίζει να εκμεταλλευτείτε. Μπορείτε να αναλάβετε κάποιες περισσότερο σημαντικές πρωτοβουλίες, αποφεύγοντας όμως τις υπερβολές.

Σκορπιός

Μην ξεγελιέστε, υπάρχουν ευκαιρίες, αλλά θα χρειαστεί να έχετε πραγματικά ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά σας για να καταφέρετε να τις προσεγγίσετε και να επωφεληθείτε από αυτές.

Τοξότης

Να έχετε μεγαλύτερη βεβαιότητα κατά τις κινήσεις σας. έχετε ιδιαίτερο ερωτισμό και αξιοπρόσεκτο ρομαντισμό, αφήστε αυτά τα χαρακτηριστικά σας ελεύθερα αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πολύ βοηθητική για εσάς το ότι αυτή τη στιγμή επανέρχεστε σταδιακά σε μία κατάσταση κανονικότητας και έτσι ετοιμάζεστε για περισσότερες κινήσεις.

Υδροχόος

Να είστε πιο χαλαροί. Μην προσπαθείτε να αποδείξετε ποιος είστε επίμονα, μερικά πράγματα μπορούν να φαίνονται και από μόνα τους και τότε γίνονται πιο σημαντικά από ποτέ.

Ιχθείς

Η ελευθερία κινήσεων είναι σημαντικό προσόν το οποίο εσείς αυτή τη στιγμή πραγματικά το κατέχετε ίσως περισσότερο από καθέναν, ειδικά κατά τη βραδινή περίοδο αυτή τη φορά.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να αναλάβετε πρωτοβουλίες σήμερα, καθώς έχεε εξαιρετική εύνοια μέσα από το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-11-2017

Κριός Να έχετε θάρρος μέσασε αυτήν την περίοδο και να γνωρίζετε πως πρέπει να φανείτε χαλαροί και σίγουροι για τον εαυτό σας, έτσι ώστε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-11-2017

Κριός Ρεαλιστικά, αλλά πολύ δυναμικά μπαίνετε σήμερα στο ερωτικό παιχνίδι, με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Κριός Μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να δράσει. Πάρτε ορισμένες πρωτοβουλίες που δεν αντέχατε να αναλάβετε μέχρι τώρα και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017

Κριός Τα πράγματα τείνουν να πάνε σε κύκλους. Υπάρχουν καλές εποχές και υπάρχουν κακοί χρόνοι. Ακόμα κι αν το εξωτερικό περιβάλλον σας...