Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-10-2017
<p> Κριός –Πέντε των Κυπέλλων

Είναι πιθανό να δώσετε μεγαλύτερη διάσταση απ' ό,τι πρέπει στο γεγονός πως είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας δεν έχετε ερωτική διάθεση σήμερα, κάτι το οποίο θα σας αγχώσει χωρίς λόγο.

Ταύρος –Έξι των Ράβδων

Αν και είχατε καταφέρει να χτίσετε μια όμορφη ρομαντική ατμόσφαιρα για εσάς και το σύντροφό σας, κάποια σημαντική υποχρέωση θα σας στερήσει την ενέργεια που είχατε στην αρχή της ημέρας.

Δίδυμοι – Η Κρίση Αντίστροφα

Μπορεί να θέλατε να διατηρήσετε όσο περισσότερο μπορείτε τη θετική διάθεση του συντρόφου σας, αλλά ίσως η κούραση της καθημερινότητας και της συνεχούς δουλειάς να τον έχει καταβάλει.

Καρκίνος –Δέκα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Οι δυσκολίες είναι μέρος της καθημερινότητάς σας και γι αυτό δεν θα καταφέρουν να σας κουράσουν σήμερα τόσο όσο φοβάστε. Η διάθεσή σας θα είναι θετική και ευχάριστη με το ταίρι σας.

Λέων –Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα

Είναι πιθανό να ανησυχείτε για το μέλλον σας με το σύντροφό σας, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να τρέμετε την επόμενη ημέρα. Δείτε που σας οδηγεί το παρόν και απολαύστε το.

Παρθένος – Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Η ζήλεια είναι ένα πραγματικό δηλητήριο για τη σχέση σας με το σύντροφό σας και τον ρομαντισμό τον οποίο παλεύετε να επιτύχετε. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν.

Ζυγός – Οκτώ των Πεντάκτινων

Υπάρχουν τομείς της ζωής σας που ανακατεύονται με τα ερωτικά σας, μιας και δεν καταφέρνετε να ξεχωρίσετε τα άγχη της δουλειάς σας με το χρόνο που περνάτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Σκορπιός – Δύο των Σπαθιών

Υπάρχουν δυσκολίες στη σχέση σας, ωστόσο ξέρετε να τις αντιμετωπίζετε με τα συναισθήματα, την αγάπη και τον έρωτα ως κεντρικούς οδηγούς. Με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείτε να χάσετε.

Τοξότης – Πέντε των Ράβδων

Υπάρχει περίπτωση να προκληθούν εντάσεις με το ταίρι σας λόγω της ανταγωνιστικής διάθεσης που έχετε και οι δύο. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια απόσταση από ευαίσθητα θέματα.

Αιγόκερως – Έξι των Κυπέλλων

Εάν είστε ελεύθεροι, υπάρχει η πιθανότητα να νιώσετε σήμερα μια μελαγχολία και μια νοσταλγία για κάποιο σημαντικό πρόσωπο του ερωτικού σας παρελθόντος, το οποίο δεν έχετε ακόμη ξεπεράσει.

Υδροχόος – Τέσσερα των Σπαθιών

Μην ανησυχείτε και μην απογοητεύεστε εάν ο σύντροφός σας δεν απαντά στο ερωτικό σας κάλεσμα . Μπορεί να δίνετε τα δυνατά σας για να τον γοητεύσετε, αλλά τα άγχη του τον καταναλώνουν αυτήν την περίοδο.

Ιχθύς – Πέντε των Πεντάκτινων

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποιο πρόβλημα συνεννόησης με το αγαπημένο σας πρόσωπο σε σχέση με κάποιο πρακτικό ζήτημα, γεγονός το οποίο θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο...