Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-10-2017
<p>Κριός – Η Αυτοκράτειρα

Σήμερα, που εισέρχεται αστρολογικά ο Ήλιος στο ζώδιό σας, έχετε και ως ζώδιο στην Ταρώ την μεγαλειώδη Αυτοκράτειρα της γονιμότητας και της αέναης δημιουργίας. Εκπληκτική ώρα για την ερωτική σας ζωή, να την χαρείτε.

Ταύρος – Ο Θάνατος

Ίσως κάτι να τελειώνει ερωτικά στην ζωή σας. Αν είστε μόνοι ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε την μοναξιά. Αν πάλι έχετε κάποια σχέση, προσέξτε γιατί κάτι αιφνίδιο μπορεί να σας συναντήσει.

Δίδυμοι – Ο Πύργος

Είναι πολύ πιθανόν να λήξει μια σχέση που ήταν πολλά υποσχόμενη εκεί που δεν το περιμένετε. Αν έχετε μαζί με το ταίρι σας κάποια οικονομική δραστηριότητα ή επιδίωξη προσέξτε γιατί μπορεί να έχετε ξαφνικές μεταβολές δυσάρεστες.

Καρκίνος – Το Αστέρι

Η ζωή σας φαίνεται ότι μπαίνει σε ανοιξιάτικους ρυθμούς. Αν δεν έχετε σχέση είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα συναρπαστικό άνθρωπο ο οποίος θα αποτελέσει μεγάλο έρωτα, με καλές προοπτικές.  

Λέων – Ο Τροχός της Τύχης

Όλα είναι πιθανά σήμερα στον έρωτα και την αγάπη. Πρέπει να αγκαλιάσετε τις αλλαγές που έρχονται στην ζωή σας χωρίς να φοβάστε. Η επερχόμενη άνοιξη μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική για τα ερωτικά σας θέματα.

Παρθένος – Ο Ήλιος

Μια ερωτική αναγέννηση είναι προ των πυλών. Άνθρωποι που αγαπάτε αντιλαμβάνονται την αξία σας και θέλουν την συμβουλή σας και την γνώση σας. Είστε παντοδύναμοι και αγαπάτε με όλο σας το είναι.

Ζυγός – Ο Κρεμασμένος

Με κάποιον τρόπο η αγάπη σας ζητάει να κάνετε θυσίες. Μπορεί ένας έρωτας να σας φέρει στο χείλος της κοινωνικής απομόνωσης, αλλά εσείς νιώθετε ότι κάνετε αυτό που θέλει η καρδιά σας και δεν ακούτε κανέναν.

Σκορπιός – Η Εγκράτεια

Έχετε ανάγκη από μια σχέση που να σας προσφέρει σιγουριά και είστε πρόθυμοι να κάνετε εσείς τα κατάλληλα βήματα για να δείξετε σοβαρότητα και διάθεση δέσμευσης. Απομακρύνεστε από πειρασμούς και επιδιώκετε την σταθερότητα.

Τοξότης – Η Δικαιοσύνη

Έχετε ανάγκη να καταλάβουν οι άνθρωποι που αγαπάτε τα όσα κάνετε ή υποφέρετε για αυτούς. Και πράγματι η σημερινή ημέρα μέσω της Δικαιοσύνης σας προσφέρει την γλυκιά αίσθηση ότι οι άλλοι καταλαβαίνουν τις αγωνίες σας και τις προσπάθειές σας.

Αιγόκερως – Ο Διάβολος

Μια μέρα πειρασμών, που θέλετε να την ζήσετε στα άκρα. Πιθανόν ένα νέο φλερτ να σας ξεσηκώνει πολύ ακόμα κι αν είστε δεσμευμένοι. Πιθανόν να νιώθετε εξάρτηση από έναν άνθρωπο ή από μια κατάσταση και να θέλετε να φτάσετε αυτήν την εμμονή στα άκρα.

Υδροχόος – ο Τρελός

Κάποιος άνθρωπος που μόλις έχει μπει στην ζωή σας θα σας συνεπάρει για τα καλά. Έχετε την ανάγκη να ζήσετε την αθωότητα του έρωτα, να παρασυρθείτε, να ζήσετε ένα νέο ερωτικό σκίρτημα χωρίς να κρατήσετε καμία άμυνα.

Ιχθείς – Ο Μάγος

Το δυνατό σας χαρτί σήμερα στον έρωτα είναι το ίδιο σας το μυαλό. Μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς τι θέλει να ακούσει ο άνθρωπος που φλερτάρετε, ξέρετε πώς να χειριστείτε το ψυχικό και πνευματικό δυναμικό των άλλων. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-7-2018

Αν έχετε κάνει κάποια παραπάνω επικοινωνιακά βήματα, με τον άνθρωπο που αγαπάτε,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-4-2018

Μιλάτε με νόημα και με ευθύτητα στον άνθρωπο που αγαπάτε και αυτό είναι κάτι

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο) Ενώ θα ήθελες ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, δεν το τολμάς. Κάτι σε κρατάει πίσω. Πολύ πιθανόν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Κριός – Ρήγας των Ράβδων Ένας σημαντικός άνθρωπος, πιθανόν με μελαχρινό παρουσιαστικό έχει να σου πει πολλά στον ερωτικό τομέα αν είσαι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...