14/10 – 7/11/2017: Αφροδίτη στον Ζυγό

14/10 – 7/11/2017: Αφροδίτη στον Ζυγό
<p>Η Αφροδίτη και ο Ζυγός είναι δύο έννοιες που φτιάχτηκαν η μία για την άλλη. Στην πραγματικότητα, η Αφροδίτη κυβερνά δύο ζώδια: ένα από αυτά είναι ο Ταύρος και το άλλο είναι, φυσικά, ο Ζυγός. Αλλά ενώ ο Ταύρος αναδεικνύει την προσανατολισμένη προς το χρήμα πλευρά της Αφροδίτης, η Αφροδίτη στον Ζυγό σχετίζεται απόλυτα με την αγάπη!

Ο συνδυασμός της Αφροδίτης και του Ζυγού είναι φυσικά αρμονικός. Επειδή ο Ζυγός είναι το πιο ισορροπημένο ζώδιο, η προσθήκη της ενεργειακής συνέργειας της Αφροδίτης εδώ δίνει ένα ασφάλιστρο στη δικαιοσύνη, την ευτυχία και την ηρεμία. Ο Ζυγός προσδίδει ένα ευχάριστο πνεύμα στην ήδη γλυκιά και ήρεμη φύση της Αφροδίτης, ενθαρρύνοντας όλους μας να αγωνιστούμε για μεγαλύτερη ειρήνη στη ζωή μας και όχι μόνο.

Όταν η Αφροδίτη είναι στο Ζυγό

Η αγάπη είναι απολύτως στον αέρα όταν η Αφροδίτη μπαίνει στο ισορροπημένο και όμορφο ζώδιο του Ζυγού! Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνάει την αγάπη, και ο Ζυγός είναι το ζώδιο που συνδέεται με τις σχέσεις απόλυτα. Όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό, είμαστε προικισμένοι με μια γλυκιά εποχή ειρήνης που υπογραμμίζει τις συνεργασίες και την κοινωνική μας ζωή.

Ενώ η Αφροδίτη είναι στο Ζυγό, οι σχέσεις είναι ελαφρές και υπέροχες παρά ζεστές και βαριές. Ο Ζυγός είναι ειρηνοποιός και προτιμούμε να μην ταλαντεύουμε το σκάφος τώρα για να διατηρήσουμε την αρμονία στις σχέσεις μας. Στην πραγματικότητα, είμαστε ιδιαίτερα ευγενικοί και γοητευτικοί ενώ η Αφροδίτη είναι στο Ζυγό, και πιο πιθανό είναι να σαρώνουμε τα θέματα κάτω από το χαλί. Εκείνοι που βρίσκονται σε δύσκολες προσωπικές σχέσεις μπορούν να επωφεληθούν από ένα διάλειμμα στο δράμα κατά τη διάρκεια της διαμετακόμισης της Αφροδίτης μέσω του Ζυγού. Πριν από όλα, η συγκλονιστική ή αγενής συμπεριφορά είναι τώρα φάουλ.

Η αγάπη είναι, πάνω απ 'όλα, ένας αμφίδρομος δρόμος κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στο Ζυγό. Είναι μια εποχή που μας θυμίζει το σύμπαν ότι οι καλύτερες σχέσεις δεν είναι 50/50, είναι 100/100. Επειδή ο Ζυγός ανησυχεί τόσο πολύ για την αμεροληψία και την ισότητα, οι ισορροπημένες σχέσεις θα παραμείνουν το θέμα μας κατά τη διάρκεια αυτής της διαμετακόμισης. Μήπως ένας από σας στην σχέση σας έχει πιο έντονα συναισθήματα από τον άλλο; Ένας από εσάς κάνει περισσότερη δουλειά στην συντροφική σχέση από τον άλλο; Αν ναι, θα γίνει πολύ αισθητή η ανισορροπία ενώ η Αφροδίτη είναι στο Ζυγό. Ευτυχώς, αυτή η διέλευση μας ευλογεί επίσης με τη συνεργασία και τη χάρη να συνεργαστούμε για να κάνουμε θετικές αλλαγές και να ξεκινήσουμε εκ νέου.

Αν και η Αφροδίτη και ο Ζυγός συνδέονται στενά με την αγάπη μας, αυτός ο πλανήτης και το ζώδιο ενδιαφέρονται επίσης πολύ για την ομορφιά και το στυλ. Ενώ η Αφροδίτη είναι στο Ζυγό, θέλουμε να περιβάλλουμε τους εαυτούς μας με πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε δροσεροί, όμορφοι και άνετοι. Η δαπάνη για μια καλή εμφάνιση ή για φρέσκο ντεκόρ για το σπίτι μπορεί να μας φέρει μια ανανεωμένη αίσθηση της ευχαρίστησης και της εμπιστοσύνης στον εαυτό μας.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό είναι μια στιγμή για να αγαπάτε με όλη σας την καρδιά. Συνεργαστείτε με άλλους, προσπαθήστε για την ειρήνη και ζήστε ανάλαφρα για να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την όμορφη διαμετακόμιση.

Εάν γεννηθήκατε με την Αφροδίτη στο Ζυγό

Οι άνθρωποι που γεννιούνται με την Αφροδίτη στο Ζυγό είναι ειρηνικοί, συνεταιριστικοί και ειλικρινείς από τη φύση τους. Είστε χαριτωμένα άτομα και εργάζεστε σκληρά για να συμβιβαστείτε με άλλους και να διατηρήσετε ευτυχείς σχέσεις. Είστε ένας καλός φίλος και ένας ακόμα καλύτερος σύντροφος, επειδή γνωρίζετε ότι οι ευτυχέστερες και μακρύτερες συμπράξεις είναι αυτές που ο καθένας αισθάνεται ισότιμος.

Επειδή ανησυχείτε τόσο για την ισότητα και τη δικαιοσύνη, μεταχειρίζεστε τους άλλους μόνο με τον ίδιο σεβασμό και καλοσύνη που θα θέλατε να λάβετε σε αντάλλαγμα. Αλλά μερικές φορές μπορείτε να είστε τόσο επικεντρωμένοι στο να κάνετε τη ζωή ευτυχισμένη και εύκολη για τους άλλους που παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες. Θυμηθείτε, η πραγματική ισορροπία έρχεται όταν βάζετε την προσοχή τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό κόσμο σας.

Είστε πολύ προσεκτικοί και είναι εύκολο να μετριάσετε τα συναισθήματά σας, έτσι ώστε το μυαλό σας να μπορεί να λειτουργήσει τη μαγεία του. Το ανοιχτό πνεύμα σας βοηθά να δείτε όλες τις πλευρές μιας κατάστασης, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες κρίσεις και αποφάσεις για το μέλλον σας. Δεν είστε άτομο έντασης ή ακραίων συμπεριφορών- αντ 'αυτού, ευδοκιμείτε στο μεσαίο έδαφος, όπου η μετριοπάθεια και η σταθερότητα είναι εύκολο να βρεθούν.

Με την Αφροδίτη σας στο Ζυγό, έχετε ένα μεγάλο προσόν και έχετε στιλ και την ανάγκη να περιβάλλετε τον εαυτό σας με όμορφα πράγματα. Οι άνθρωποι με την Αφροδίτη στο Ζυγό είναι γοητευτικές και φιλικές ψυχές των οποίων το φωτεινό φως είναι σαν φάρος για τους άλλους που αναζητούν ένα πνεύμα αγάπης.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αφροδίτη στον Ταύρο

Αφροδίτη στον Ταύρο

Αφροδίτη στον Ταύρο

Από τις 30 Απριλίου και μέχρι τις 24 Μαΐου η Αφροδίτη θα κινείται στο σπίτι της αφού περνά στο ζώδιο του Ταύρου που είναι Κυβερνήτης του...

Αφροδίτη στον Ζυγό: Επιρροή ανά Ζώδιο

Αφροδίτη στον Ζυγό: Επιρροή ανά Ζώδιο

Αφροδίτη στον Ζυγό: Επιρροή ανά Ζώδιο

Από τις 8 Νοεμβρίου ως τις 5 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, στο το οποίο είναι κυβερνήτης. Έτσι μας επηρεάζει...

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα με την Αφροδίτη να είναι αυστηρή και δυσπρόσιτη από το Ζώδιο της Παρθένου. Εγκλωβισμένη σε μια...

Ο Ερμής φλερτάρει την Αφροδίτη!

Ο Ερμής φλερτάρει την Αφροδίτη!

Ο Ερμής φλερτάρει την Αφροδίτη!

Ο Ερμής στον Ζυγό, στον φυσικό χώρο και θρόνο της Αφροδίτης, που είναι φυσικά κυβερνήτης του Ζυγού, κάνει ένα απίστευτο φλερτ μαζί της,...

Αφροδίτη στον Ζυγό: Ευκαιρίες και Δώρα

Αφροδίτη στον Ζυγό: Ευκαιρίες και Δώρα

Αφροδίτη στον Ζυγό: Ευκαιρίες και Δώρα

Ήρθε η στιγμή λοιπόν η Αφροδίτη να περάσει στον αγαπημένο της Ζυγό, πλούσια από εμπειρίες και αυτεπίγνωση, γεμάτη με γνώση των ορίων,...

14-7-2014: Τρίγωνο Β. Δεσμού με Αφροδίτη - Σελήνη

14-7-2014: Τρίγωνο Β. Δεσμού με Αφροδίτη - Σελήνη

14-7-2014: Τρίγωνο Β. Δεσμού με Αφροδίτη - Σελήνη

Ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης ορίζουν το κάρμα. Κάθε θετική προσέγγιση των πλανητών με τους Δεσμούς της Σελήνης ανοίγει μια...