Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-10-2017
<p>Κριός

Δεν πρέπει να σας σταματήσει αυτή τη στιγμή τίποτα, διότι η εύνοιά σας είναι πάρα πολύ μεγάλη, ακόμα και στην προσέγγιση ενός τόσο απαιτητικού στόχου, όπως το παρελθόν σας. --

Ταύρος

Ο αισθησιασμός σας είναι βέβαιο πως προκαλεί ιδιαίτερες εντυπώσεις. Δεν περνάτε απαρατήρητοι και έτσι δύσκολα θα αντισταθείτε από το να προκαλέσετε να ζηλόφθονα αισθήματα ενός προσώπου.

Δίδυμοι

Να είστε βέβαιοι για τον εαυτό σας, καθώς την δεδομένη στιγμή έχετε ένα μυστικό όπλο, το οποίο ονομάζεται επικοινωνία και είναι πολύ αυξημένο και σωστά στοχοθετημένο.

Καρκίνος

Να έχετε πιο χαλαρή διάθεση σήμερα. Μπορείτε μέσασε ένα τρυφερό και ιδιαίτερα ρομαντικό πλαίσιο να επικοινωνήσετε και τελικά να έρθετε πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Λέων

Αν και η ημέρα είναι αρκετά θετική στον αισθηματικό τομέα και ιδιαίτερα ευνοϊκή σε ό,τι αφορά το ερωτικό παρελθόν, προσέξτε πολύ κακόβουλες επιθέσεις τρίτων, αυτή τη στιγμή.

Παρθένος

Είστε σε μία θέση να δημιουργήσετε ευχάριστο κλίμα ακόμα και από εκεί που δεν προκύπτει αναγκαστικά. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως στη δική σας περίπτωση λαμβάνετε κάποιο ενδιαφέρον.

Ζυγός

Η ερωτική σας διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη, αλλά δεν στρέφεται σε πολύ ουσιαστικό βάθος του αισθηματικού σας κόσμου, με αποτέλεσμα το παρελθόν να γίνεται δύσκολος στόχος.

Σκορπιός

Είναι μία νέα εποχή για εσάς, η οποία εδραιώνει μία σπουδαία αλλαγή στον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς από τώρα οι κινήσεις σας διέπονται από ερωτισμό και δυναμικότητα.

Τοξότης

Είσαστε σε θέση να αλλάξετε από τώρα πολλά πράγματα. Βάζετε στόχους και είσαστε ανανεωμένοι και κερδίζετε σιγά-σιγά έδαφος σε σχέση με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας.

Αιγόκερως

Να είσαστε θετικοί σήμερα. Δύσκολο, ε; Όντως, δεν μπορείτε ακόμα να είστε τόσο θετικοί, όσο δυναμικοί. Επενδύστε λοιπόν στον δυναμισμό σας, ερωτικά στους στόχους σας σήμερα.

Υδροχόος

Μην κάνετε μία κίνηση στην οποία δεν πιστεύετε πραγματικά. Στρέψτε την αισιοδοξία σας εκεί που βλέπετε πως πραγματικά αυτή τη στιγμή αξίζει, μην χαραμίσετε μία καλή ημέρα.

Ιχθείς

Είστε ακόμα ρομαντικοί και τρυφεροί, όμως σήμερα φαίνεται να μπορείτε πολύ πιο επιτυχημένα να επενδύσετε αυτά τα συναισθήματα σε ερωτικούς στόχους επανασύνδεσης.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Κριός : Οι μόνιμες βολές που σας έρχονται από τον άνθρωπο σας, είναι για το αισθηματικό σας παρελθόν

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται τώρα στον Τοξότη καταφέρνετε να δράσετε πιο άνετα. Το ερωτικό παρελθόν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Κριός Είναι μία στιγμή κατά την οποία ευνοήστε ιδιαίτερα να δείτε τις καταστάσεις πιο συνολικά, γνωρίζοντας το τι πραγματικά λέει για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Κριός Αν κα οι δυσκολίες δεν λείπουν από το αισθηματικό παρελθόν σήμερα, πράγματι η πανσέληνος έρχεται για να δώσει μία πολύ θετική νότα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Κριός Προσέξτε σήμερα κάπως τις υπερβολές, διότι προβλέπεται να είναι περισσότερες από όσο νομίζετε. Να κρατάτε ένα σταθερό προφίλ,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-9-2017

Κριός Δεν πρέπει να σας σταματήσει αυτή τη στιγμή τίποτα, διότι η εύνοιά σας είναι πάρα πολύ μεγάλη, ακόμα και στην προσέγγιση ενός τόσο...