Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-10-2017
<p>Κριός

Να είστε ο εαυτός σας σήμερα, δηλαδή μην φοβηθείτε να κάνετε κινήσεις πιο απαιτητικές. Είσαστε σε ένα θετικό πλαίσιο και προσεγγίζετε την ουσιαστική πλευρά των καταστάσεων.

Ταύρος

Μην παίρνετε σαν παράδειγμα αυτά τα οποία σας λένε οι άλλοι, η ερωτική σας ζωή σας ανήκει. Μαζί, σας ανήκει και το όποιο λάθος, καθώς θα αποτελέσει εμπειρία για εσάς.

Δίδυμοι

Μπορείτε να δείτε σε ένα ανανεωμένο επίπεδο ορισμένες καταστάσεις και να νοιώσετε πολύ πιο άνετε ως προς το να δράσετε αυτή τη στιγμή, παραμείνετε θετικοί και αισιόδοξοι.

Καρκίνος

Μπορείτε τώρα να δείτε το πώς μπορείτε να βάλετε την αρμονία μέσα στην ερωτική σας ζωή, αλλά σε ένα πολύ ουσιαστικό πλαίσιο. Συντονιστείτε με αυτή την κατάσταση.

Λέων

Είστε τώρα σε θέση να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες, γιατί φαίνεται να αναζητούσατε ορισμένες συγκυρίες οι οποίες τώρα φαίνεται να εμφανίζονται και αν σας εξυπηρετούν.

Παρθένος

Να είστε εαυτός σας, αυτό θα είναι αρκετό για να ασκήσετε την γοητεία σας σήμερα. Να είστε σαφείς και σταθεροί σε ό,τι έχετε να πείτε και να κάνετε. Μην παρακαλέσετε.

Ζυγός

Μπαίνετε στα βαθειά, από σήμερα ευνοήστε πάρα πολύ ώστε να κοιτάξετε την ουσία της ερωτικής σας ζωής και αν πρέπει να  έχετε το παρελθόν σας στο παρόν, τότε θα το έχετε και στο μέλλον.

Σκορπιός

Είναι μια περίοδος που αναζητάτε μία μεγαλύτερη αλήθεια για τον ίδιο σας τονε αυτό και από σήμερα θα μπορέσετε πολύ καλά να μάθετε πού αναφέρετε σε αυτό το παρελθόν σας.

Τοξότης

Βγάλτε τον θετικό σας εαυτό. Προσέξτε όμως,. Δεν είναι πιθανόν ορισμένα πρόσωπα να θελήσουν νε εκμεταλλευτούν τις θετικές σας προθέσεις, μην ξεγελαστείτε σε καμία περίπτωση.

Αιγόκερως

Μπορείτε τώρα να κάνετε ορισμένες αλλαγές οι οποίες θα αποδειχθούν απαραίτητες. Αυτό αφορά στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Θέλετε να δείτε κάποια αλλαγή; Δράστε ανάλογα.

Υδροχόος

Αποβάλετε κάποιο στρες το οποίο φαίνεται να έχετε, διότι αυτό βρίσκεται πραγματικά σε θέση να σας χαλάσει ορισμένες καταστάσεις, οι οποίες μπορεί με πιο χαλαρή αντιμετώπιση να έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Ιχθείς

Μπορείτε τώρα να χαλαρώσετε και αν δεχθείτε πως ορισμένα πράγματα είναι γραφτό να συμβούν, όπως και αν ερμηνεύετε αυτό στην δική σας προσωπική περίπτωση, δείτε την άλλη πλευρά των πραγμάτων.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Κριός Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, μπορεί να σας επηρεάσει πολύ αρνητικά μέσα από το τετράγωνο του με την Σελήνη, προσέξτε ορισμένες βίαια...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Κριός Μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να δράσει. Πάρτε ορισμένες πρωτοβουλίες που δεν αντέχατε να αναλάβετε μέχρι τώρα και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-10-2017

Κριός Η ημέρα αυτή τη στιγμή μπορεί να σας εγκλωβίσει σε ορισμένες καταστάσεις οι οποίες είναι σε θέση να σας προκαλέσουν εκνευρισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-9-2017

Κριός Δεν έχετε λόγο να αφήσετε την ημέρα χωρίς να την εκμεταλλευτείτε, καθώς σήμερα ευνοούνται ορισμένα χαρακτηριστικά του εαυτού σας,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-8-2017

Κριός Αυτό που θα χρειαστείτε για να πετύχετε τον στόχο σας είναι το να αποφύγετε ορισμένα ξεσπάσματα τα οποία μπορεί πραγματικά να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να...